T: Xedos 6 prekidaci

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Nemesis
    CBC Član
    • 25.10.2007
    • 10
    • Split/Hrvatska

T: Xedos 6 prekidaci

Dakle kada sam kupovao Xedos 6, auto nije bas bilo "bez greske". Naime kontrole od AUTOMATSKE klime i puhalica mi ne rade. Kaze bivsi vlasnik da treba samo kutiju od prekidaca promjeniti jer da je spajan novi kompjutor i da nije do njega. Prekidaci mi svjetle ali kada ih stisnem nista se ne desava. Stalno svijetle. Posto je sve to povezano, u pocetku sam pomislio da nije do kompjutora i da me covjek laze. Skinuo sam cijelu kontrol tablu i odnio ju u dva vrhunska elektricara na provjeru. Oba su rekla da im sve izgleda u redu i da ne vide u cemu je problem.
    Opet sam razgovarao s bivsim vlasnikom i on me uvjerava isticuci da mi stvarno nema razloga lagati da je do kutije prekidaca. Da struja (12v) dolazi do nekog intergrirca a dalje od njega da ide samo 3v i da je do toga 100%.

Na osnovu navedenoga potrazujem KONTROLU KUTIJU OD PREKIDACA ZA AUTOMATSKU KLIMU. Bitno je da je za automatsku jer od analogne ne pase. Razlika izmedju automatske klime i analogne je sto kod automatske kolutic sluzi za namjestaje temperature u stupnjevima a kod klasicne nisu napisani stupnjevi vec samo crveno i plavo polje.

Evo slika ispod:

Na prvoj slici sam zaokruzio sto sve ne radi od prekidaca. Na drugoj slici je prikazano kako izgleda kutija od prekidaca i kutija od kompjutora klime. Na trecoj slici je ista stvar samo u dijelovima.

Unaprijed hvala
    SAMO SE U RATU ISPLATI BIT PROMAŠEN SLUČAJ...
  • X9
    CBC Senator XXL
    • 28.06.2005
    • 3179
    • Wien-Sabac
    • RX-8 i X-9

ima li kakve slicnosti sa xedos9 klimom?
    "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• Nemesis
      CBC Član
      • 25.10.2007
      • 10
      • Split/Hrvatska

Na zalost ne... Prekidaci su skroz dugaciji kao sto vidis na slici.
      Treba mi bas za Automatsku klimu.
      SAMO SE U RATU ISPLATI BIT PROMAŠEN SLUČAJ...

Comment

Working...
      X