Sta treba znati prilikom kupovine vozila

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dris
    CBC Veteran
    • 24.01.2008
    • 172
    • Novi Sad

Re: Sta treba znati prilikom kupovine vozila

odlican clanak.

kada budem birao sledeci auto ima prodavac da pobegne glavom bez obzira kad mu pokazem kupoprodajni koji cu sastaviti
    A sigurno ce biti sokiran kad budem trazio saglasnost njegove lepse polovine

Comment

• kristina990
      Banovan
      • 13.04.2009
      • 1066
      • Srbija

uz sve ovo da dodam još nešto
      sva vozila novije generacije traze dubok dzep i redovno odrzavanje(ne mislim o ulju i filterima)

...to mnogi ne shvataju i voze kola van svojih mogućnosti...prošlo je vreme kad su amateri mogli servisirati kola...danas na modernim kolima amater nema šta da traži..
      prvo i osnovno pre kupovine kola dobro razmisliti i raspitati se gde servisirati,i onda puno poverenje pokloniti serviseru...

Comment

• kuzmar
        Moderator
        • 18.12.2009
        • 783
        • Lazarevac
        • Pezo 207 1.6 HDI

Originally posted by nenad02
        moze li neko da mi pomogne
        kupio sam golfa 2 gti i zanima me koliko su tacni podatci o njemu , on je uvezen na beli manastir i tamo su bile glavne mucke vodi se na 66kw i na 84 god , on je u srbiju dota dugo i nikome ga nisu oduzeli i nije kucan i tako to samo me zanima kako mogud a proverim koje je god i koliko mu je jak motor

Autodata i pretraga po broju motora

Znam iz licnog iskustva, imao sam Astru za koju u saobracajnoj pise da ima 40 kW ali u Autodati motor sa tim brojm (koji se nalazi u saobracajnoj i na samom motoru) ima snagu od 60 kW.
        www.paluba.info

Comment

• st15i
          CBC Član
          • 31.01.2014
          • 32
          • UE
          • 106

A kako na autodati moze to da se proveri?

Comment

Working...
          X