gde kupiti dihtunge za izduvni sistem ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sw.brick
    CBC Senator XXL
    • 09.10.2004
    • 8141
    • Beograd, barajevo-zemun
    • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

gde kupiti dihtunge za izduvni sistem ?

da li neko zna ko prodaje dihtunge za izduvni sistem na komad. treba mi dihtung koji povezuje prednju cev od izduvne grane sa zadnjom cevi/loncem koji se stavlja izmedju, u flansnu.

fabricki je izgleda ispustio dusu posto su lonci u besprekornom stanju a jedino se tu u samoj flansni cuje vise nego sto treba, a ne bi rasklapao dok ne nabavim novi dihtung.
    bilo telefon bilo adresa bi bilo od koristi.

TIA
    volvo
    945 SE turbo lpg
    344 GL lpg
  • kilson
    Moderator
    • 09.10.2004
    • 3216
    • NoviBGD
    • AR 75 GT

Svrati do Kiler Auto-a u Zemunu (blizu ti je), mada nisam bio dugo - mozhda se neshto promenilo...
    Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• sw.brick
      CBC Senator XXL
      • 09.10.2004
      • 8141

bio sam vec na dijagnostici i taj spoj mora da se otvara a ja bih prvo da se pripremim sa odgovarajucim dihtungom, originalnog kvaliteta ako moze, pa da imam spremno. ne volim da se vari spoj jer se onda tu oslabi materijal, pocne korozija i kasnije je mnogo teze servisiranje ili zmena samo nekog dela.
      plus, kako mi rece majstor izgleda da je cev pravljena od prohroma (rostfraja ili sta vec) fabricki pa je potreban poseban nacin ako se vari razlicit od tog nekog uobicajenog.

nemam pojma, imam poverenja u njega ali on nema delove niti moze da ih nabavi.
      setio sam da uvoznika Bosal-a pa cu ga priupitati u ponedeljak, danas sam odvozao oko 110km i bas je nezgodno, cuje se kao neki italijan, cak i u kabini a to ne volim. a crce bas sada kada treba na redovni tehnicki, Marfi )
      volvo
      945 SE turbo lpg
      344 GL lpg

Comment

• *IvanT*
        CBC Senator XXL
        • 30.01.2005
        • 3234
        • Srbija, Beograd, Kara

Gazela komerc u Jovanke Radakovic (Mirijevo) uvozi IMASAF izduvne sisteme, a imaju i poprilichno veliki izbor dihtinga. Nemam ovde broj, ali nacicu, pa cu ti baciti na pp
        http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• sw.brick
          CBC Senator XXL
          • 09.10.2004
          • 8141

kakva slucajnost, dihtung koji trazim je identican na Volvo, Saab, Fiat turbo i Alfa 164 motorima iz 80tih i 90tih godina

posebno se pominje u katalozima odmah na prvom mestu neka Alfa Cabrio Coupe bez daljeg pojasnjenja tipa.

inace je fabricki izduv 2 1/4 inca izduv pa mozda i to ima neke veze
          volvo
          945 SE turbo lpg
          344 GL lpg

Comment

• Sasha
            CBC Senator XXL
            • 04.10.2004
            • 4126
            • Novi Sad

Nista bez Alfe.................
            www.arcs.org.rs/forum

Comment

• sw.brick
              CBC Senator XXL
              • 09.10.2004
              • 8141

eto kada mogu da kazem da cu ugraditi deo sa Alfe a da je to fabricki izbor

jedino je zgodno da je Volvo primenio taj deo jedno 10 godina pre Alfe i Fiata, sto bi moglo i da se kaze da su u Alfi iskopirali svedsko resenje sa Saab 900 i Volvo 244 modela

nista bez Alfe, pocinje na A u svakom katalogu
              volvo
              945 SE turbo lpg
              344 GL lpg

Comment

Working...
              X