Odma napada
Ne ovog puta sam ozbiljan. . . Mozda u petak budem isao do devojke, daleko joj kuca, ili je daleko moja, a i hldano je , sve u svemu 5-10minuta vozenje i nazad. A onda opisani postupak perionice i zatvaranja u garazu, inace mi tata dolazi u subotu, pa kad bude video cuce se. . ....
Mogu samo da se nadam da necesh napraviti neko ozbiljno s*anje i od sebe ili nekog drugog napraviti invalida ili josh neshta gore, jer ako si toliko "pun sebe" bez dozvole, mogu samo da zamislim kakav cesh biti kad je dobijesh (ako je uopshte i dochekash). A takvi tipovi za volanom su ujedno i oni najopasniji, sa predubedjenjem da im "niko nishta ne mozhe". :x
I to ne bi bio toliko veliki problem da se ti i takvi kao ti ne voze po javnim putevima, gde vozi uglavnom normalan i poshten svet, a opet, takvi najcheshce i stradaju od i zbog takvih kao ti.
Vozachku dozvolu cesh mozhda i dobiti, ali odgovornosti vidim da nemash "ni za leka" i TO je zapravo tvoj problem. Nadam se da cesh to shvatiti i promeniti svoje "navike" kojima i sebe, ali i druge dovodish u veliku opasnost.
I to pre nego shto vec bude kasno...
Smisao teme ne razumem, ovaj forum je edukativna zajednica i nije mesto na kojem se krivichna dela propagiraju ili zagovaraju. Katanac je trebalo "da padne" odavno.
Comment