Trebaju mi konkretno 185/65 15.. gledao sam na nekim pumpama tipa OMV, Mol..i nema...pa gde naci, ako neko zna? Treba mi, planiram da idem na kop sa alfom, a ne bih se usudio bez lanaca..
Gde kupiti lance za gume?
Collapse
X
-
Novobeogradski buvljak, sve velicine, od 900-1200 din, kupio pre 10ak dana...
Isto vece odem u Tempo, isti lanci 889, bacio sam 300 i plus se dobije mali strugac
p.s. strugac za led, buvljak 200, isti u Tempu 150
Bila neka "Zimska akcija", neznam da li jos uvek traje
http://www.tempo-cc.co.yu/promo.php?typ ... 07&page=27Someday we'll be dead and none of this will matter...
-
-
Drago mi je da sam bio od pomoci
Meni, hvala Bogu, nisu ni trebali, ali bolje je poneti, pa nek bleje u gepeku sa svom ostalom "sto ga ne ponesoh" opremom. Quattro (sa dobrim gumama) je majka, maltene jedva cekas nepovoljne uslove da te ponovo odusevi.
Mala preporuka, ako skoro nisi montirao lance, probaj pred put na parkingu da ih montiras i demontiras (ovi modeli ne zahtevaju pomeranje auta), kako se ne bi na najavljenih -20 u pola metra snega snalazio i provaljivao sistem kacenja.
Ako imas "plemenite" felne, pazljivo ih montiraj i nemoj brzo sa njima. Montiraj ih blagovremeno, ne cekaj smet, namucices se. Nakon par stotina metara ih dotegni, kad malo "legnu", tj. lepo se preraspodele...
Cisto neka moja iskustva, lepo se provediSomeday we'll be dead and none of this will matter...
Comment
-
-
Kupio sam danas u tempu..cena nesto oko 900 din... Msm kineski su sa ruskim nalepnicama, ali ce svakako raditi posao
Ono sto me zbunjuje samo je stavljanje, nikad ih nisam stavljao, pa sto kaze Al, moracu da probam ovako na suvom nekad
@al
Quattro je mama.......i a6 uopste je odlican auto..pomalo mi nedostaje sada, ali moram priznati da alfa ima vise duse od audija u sebiImam obicne ratkapne, tako da to nije prob
Hvala za lepe zelje, al ide se tek za mesec dana, a trebalo mi je jer sad za vikend idem na avanturicu neku, a najavili su sneg, pa mi ovo dodje samo kao pripremaAlfa Romeo 147 1.9JTD
Comment
-
Comment