Gde kupiti lance za gume?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Driver_GT
    CBC Senator XXL
    • 04.07.2007
    • 368
    • Beograd

Gde kupiti lance za gume?

Trebaju mi konkretno 185/65 15.. gledao sam na nekim pumpama tipa OMV, Mol..i nema...pa gde naci, ako neko zna? Treba mi, planiram da idem na kop sa alfom, a ne bih se usudio bez lanaca..
    Alfa Romeo 147 1.9JTD
  • Al79
    CBC Član
    • 21.02.2007
    • 33
    • Beograd

Novobeogradski buvljak, sve velicine, od 900-1200 din, kupio pre 10ak dana...
    Isto vece odem u Tempo, isti lanci 889, bacio sam 300 i plus se dobije mali strugac
    p.s. strugac za led, buvljak 200, isti u Tempu 150
    Bila neka "Zimska akcija", neznam da li jos uvek traje
    http://www.tempo-cc.co.yu/promo.php?typ ... 07&page=27
    Someday we'll be dead and none of this will matter...

Comment

• Driver_GT
      CBC Senator XXL
      • 04.07.2007
      • 368
      • Beograd

Hvala puno!!! Spasao si me traganja!
      Danas idem u tempo kod kvantasa, pa javljam!
      Alfa Romeo 147 1.9JTD

Comment

• Al79
        CBC Član
        • 21.02.2007
        • 33
        • Beograd

Drago mi je da sam bio od pomoci
        Meni, hvala Bogu, nisu ni trebali, ali bolje je poneti, pa nek bleje u gepeku sa svom ostalom "sto ga ne ponesoh" opremom. Quattro (sa dobrim gumama) je majka, maltene jedva cekas nepovoljne uslove da te ponovo odusevi.
        Mala preporuka, ako skoro nisi montirao lance, probaj pred put na parkingu da ih montiras i demontiras (ovi modeli ne zahtevaju pomeranje auta), kako se ne bi na najavljenih -20 u pola metra snega snalazio i provaljivao sistem kacenja.
        Ako imas "plemenite" felne, pazljivo ih montiraj i nemoj brzo sa njima. Montiraj ih blagovremeno, ne cekaj smet, namucices se. Nakon par stotina metara ih dotegni, kad malo "legnu", tj. lepo se preraspodele...
        Cisto neka moja iskustva, lepo se provedi
        Someday we'll be dead and none of this will matter...

Comment

• Driver_GT
          CBC Senator XXL
          • 04.07.2007
          • 368
          • Beograd

Kupio sam danas u tempu..cena nesto oko 900 din... Msm kineski su sa ruskim nalepnicama, ali ce svakako raditi posao
          Ono sto me zbunjuje samo je stavljanje, nikad ih nisam stavljao, pa sto kaze Al, moracu da probam ovako na suvom nekad

@al
          Quattro je mama.......i a6 uopste je odlican auto..pomalo mi nedostaje sada, ali moram priznati da alfa ima vise duse od audija u sebi Imam obicne ratkapne, tako da to nije prob
          Hvala za lepe zelje, al ide se tek za mesec dana, a trebalo mi je jer sad za vikend idem na avanturicu neku, a najavili su sneg, pa mi ovo dodje samo kao priprema
          Alfa Romeo 147 1.9JTD

Comment

• mishio
            CBC Senator XXL
            • 29.05.2007
            • 1204

off: skoro sam kupio sajlu za slepanje u tempu, i ladno je pukla pri pokusaju slepanja komsije, to je ona na istezanje koja inace trzi kao do 2tone .. to sto tamo prodaju je bugarska mala industrija ..

Comment

• Pekar
              CBC Član
              • 15.11.2007
              • 95
              • Beograd

Definitivno.

Comment

Working...
              X