mazda mx5

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@Redbox: Primio mail, napravio upit, samo jos da stignu kablovi i bice vozi Ljubisko...

Comment

Originally posted by mx5 sale
      Znam da je to sto ti radis krvav posao (porucis deo stigao pogresan, izgrebano, polomnjeno,itd.) ali to musterije ne razumeju.
      Samo sam hteo da kazem da svi iza crvene linije na gogr.karti zive bolje nego mi.
      Nisam nista lose mislio, slazem se, mozes misliti kada meni dobavljac kazea vas reklamacija predstavlja 0.9% od svih prodatih delova tog tipa...Da, jeste, ali meni predstavlja 100% problem, a to mog kupca ne interesuje...Ma, ima nas raznih..

Comment

• Vocko
        CBC Senator XXL
        • 25.04.2005
        • 4556
        • nBGd

Postoji mogućnost da dolazim u NS-a do kraja nedelje, tako da nemoj još da mu šalješ

Comment

• RedboX
          CBC Senator XXL
          • 28.11.2006
          • 1537
          • Novi Beograd

Imacu najplaviju mazdu

edited by mikimazda:
          evo sedim i cepam se od smeha da li da opet odradim malu sabotazu,sa tvojim postom,ali necu...

Poruku izmenio: mikimazda
          I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...

Comment

Originally posted by Vocko
            Postoji mogućnost da dolazim u NS-a do kraja nedelje, tako da nemoj još da mu šalješ
            Superiska, hocemo da pijemo kafu kao u nedelju...

Salim se, ajde, ja kad dobijem kablove, onda cu da se cujem sa obojicom, pa koja varijanta bude bila aktuelna, tako cemo da odradimo..

Comment

• RedboX
              CBC Senator XXL
              • 28.11.2006
              • 1537
              • Novi Beograd

E nedaj mu moje kablove ce me odere posle sa cifrom

Comment

• mx5 sale
                CBC Veteran
                • 20.12.2007
                • 129
                • beograd

RedboX, uzeo si lepe kablove i svidja mi se sto ulepsavas auto i ispod haube.

Comment

• RedboX
                  CBC Senator XXL
                  • 28.11.2006
                  • 1537
                  • Novi Beograd

hvala hvala da ne pokrenu ti ovu temu nebih ni ja dosao do kablova pa hvala

Izoftopicirasmo ti post Daj vocko baci nas u stajling pod temu kablovi u boji

Comment

Najsmesnije je sto bih ja uvek stavio pre SEIWA japanske, sta ces, navikao sam na japance, jos da imam kose oci..

I sad JC napravio ovakve, standardni kablovi, ali su ih farbali tako, da maltene pod stajling mogu da se podvedu...

Ni ja nisam znao da ce ovako da ispadne..

Comment

• RedboX
                      CBC Senator XXL
                      • 28.11.2006
                      • 1537
                      • Novi Beograd

Ma nek traju kolko traju ionako cu sacuvati stare za nuzdu, mora malo stylinga da padne kad nemoze konja

Comment

Kablovi su ti poslati, treba d aih imas sutra prepodne, pa kad stavis, slikaj, da vidimo kako je leglo na Mazdicu...

Comment

• RedboX
                          CBC Senator XXL
                          • 28.11.2006
                          • 1537
                          • Novi Beograd

cim ih budem stavio, moram malo da operem usis i izglancam motor da se ne brukam

Comment

• RedboX
                            CBC Senator XXL
                            • 28.11.2006
                            • 1537
                            • Novi Beograd

stigli

Comment

• mx5 sale
                              CBC Veteran
                              • 20.12.2007
                              • 129
                              • beograd

Kupio sam seiwa kablove ali nista mi se nije smanjila potrosnja i dalje tuce 20l na 100 km.
                              Izgleda da mi oni hostapleri u Karadjordjevoj neginu, mada sam nasao nekog lika Ratka koji radi u Profilu pa sam se sa njim dogovorio da mi pogleda auto u sredu.
                              Imali neko iskustva sa dijagnostikom u Profilu i da li je isao na ciscenje dizni tj. kompletnog sistema i da li neko zna koliko ce da me oderu za tu moju zajebanciju.

Comment

• Vocko
                                CBC Senator XXL
                                • 25.04.2005
                                • 4556
                                • nBGd

2500din je dijagnostika u Profilu
                                Ciscenje dizni je oko 30-40e, ako se dobro secam (ne u profilu)

Comment

Working...
                                X