Jel zna neko koja je cena skoljke za juga i pikapa
Skoljka za zastavu 101?
Collapse
X
-
Moze da se napravi kombinacija ispod zita da se dobije nefarbana,a cena jugove "ostecene" skoljke moze se naci vec od nekih 60.000-65.000
Za pick-up-a ne znam ali racunaj oko 60.000
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Generalno skoljke su vrlo jeftine kada gledas....sa druge strane ne znam sta bi radio sa golom skoljkom...toliko toga treba namontirati i prebaciti sa truleza. Jedino da je za neke trke namenjena.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Kupis juga stranca ili keca,osmicu za plafon 500 eur koji su u besprekornom stanju i sve to lepo prepakujes na nov i zdrav lim,znaci ispadne te nov auto cirka 2.500 evra sa registracijom.
Na prolece stize stock jugiceva skoljka za nekog 2.0 ili 3.0t ili jos bolje 2X t
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Pa nema nikakvo fizicko ostecenje, kazu da je razlicita nijansa boje na jednom mestu i zato je cena 25% niza. Ali ljudi to ne moze da se vidi.
Nasli smo nekog lika u Kragujevcu koji nas je uveo u krug fabrike i dao da biramo koju cemo, bilo je desetak ostecenih a najbolja je odabrana...
Comment
-
-
Pa poenta ostecene skoljke odnosi se na to da je farba na jednom delu auta(vrata,hauba,krov) u razlicitoj nijansi ili da je malo kao pomorandzina kora,to se zove ostecena skoljka!
U principu nema najbolje i najlosije,sve su manje-vise procentualno isto ostecene samo zavisi na kom delu. Za te pare,makar ja,pre bih uzeo i plati farbanje cele u neku extra boju nego sto bi radio limariju na nekom krsu od 15-20+godinaVozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Ja sam se raspitivao u Zastavi za reparaciju motora, i rekli su mi da to vise ne rade. Moguce je da rade ovi u DMB-u, ali ja bi pre uradio kvalitetnu generalnu, nego uzeo njihov reparirani motor. Inace sto moj mehanicar kaze za nove DMB-ove motore, prvo bi ga rasturio, odneo na hliznovanje glav (valjda sam se dobro izrazio), i onda bih bio miran narednih 150k.
Comment
-
-
.....kako mislis "nov auto" ako si prepakovao delove sa polovnog zastavinog automobila?Originally posted by Laki 55Kupis juga stranca ili keca,osmicu za plafon 500 eur koji su u besprekornom stanju i sve to lepo prepakujes na nov i zdrav lim,znaci ispadne te nov auto cirka 2.500 evra sa registracijom.
.....objasni mi kako dobijash papire za tako prepakovan auto, jer je motor od "stranca"?
Comment
-
Comment