delovi za mazdu 323

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • milanil
    CBC Početnik
    • 20.12.2007
    • 1
    • Shabac

delovi za mazdu 323

Pre par dana me neki lik lupio na parkingu i sada se bas mucim da nadjem delove za Mazdu 323 p (model sa 3 vrata) 1997 god. VIN: JMZBA153200XXXXXX.
    Potrebni su mi sledeci delovi:
    1) Far, levi (radi se o podesivim farovima)
    2) Zmigavac, prednji, levi
    3) Blatobran, prednji, levi
    4) PVC obloga blatobrana, prednjeg, levog
    5) PVC obloga branika prednjeg, tj. ono sto mi prosto nazivamo "branik"
    6) ukrasna maska

Zvao sam nekoliko servisa po BG i NS-u, ali tesko ide, ili nema delova, ili mogu da se naruce samo originalni, a oni su preskupi (far 250 EUR !?!!?). E sada, kupio bih ja mozda i sve originalne delove, ali sam u medjuvremenu saznao da mi verovatno (90% sigurno) osiguranje nece nadoknaditi celokupan iznos za nove delove jer je automobil stariji od 6 godina!? Zna li neko nesto detaljnije o ovome? Ispada da ni kriv ni duzan moram izbiti sebi iz dzepa par stotina evrica, jer "ko mi je kriv sto vozim auto 10 god. star (inace je u perfektnom stanju, moram da se pohvalim) i jos hocu da ga popravljam sa novim delovima, kakav luksuz, zamislite! Eh, Srbijo...

Neki savet? Hvala unapred, pozdrav!

• Vocko
    CBC Senator XXL
    • 25.04.2005
    • 4556
    • nBGd

Zao mi je sto ti se desilo, to sto se desilo, jer steta nije mala.
    Molio bih te da se predstavis u ovoj temi - http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... 044#389044 , jer tako pravila nalazu.

Hvala!

Tvoja je inace malo specificna sto se tice delova, ali migavac moze da se nadje, far je ceo, koliko vidim sa slika.
    Krilo je moguce ispraviti, haubu verovatno, a za branik nisam 100% siguran.

Dok se ne predstavis, po pravilima, moram da ti zakljucam temu.

Comment

• X9
      CBC Senator XXL
      • 28.06.2005
      • 3179
      • Wien-Sabac
      • RX-8 i X-9

Haaa..lupio te u najgore mesto...sastav krila ,branika ,haube i far...toliko stete na malom mestu...
      "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

Working...
      X