Gde je najbolje parkirati kad se dolazi na sajam? (ako moze da nije dalje od 15-20min peske
prosli put sam se zeznuo pa odma sa mosta uletim na sajamski parking i zvekne me 500din, necu da dam opet toliko za 2-3 sata..
Jedan klik u Photoshopu i vec smo spremni za Evropu..
Gde je najbolje parkirati kad se dolazi na sajam? (ako moze da nije dalje od 15-20min peske
prosli put sam se zeznuo pa odma sa mosta uletim na sajamski parking i zvekne me 500din, necu da dam opet toliko za 2-3 sata..
1. Sa auto puta skreni na sledecem iskljucenju desno, pa uzbrdo. Posle semafora desno i tu imas milion ulicica, a sve na max 10 min pesaka.
2. Na istom skretanju prouduzi pravo, pa posle 20 metara desno nizbrdo imas parking. Tu je bio ICE Show.
3. Skreni na sajam i parkiraj na parking Eurosalona - ne placa se nista, ali je verovatno guzva i najblize je.
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Ladislave, malo si omanuo. Ja sam tri puta (prvi, poslednji i nikada vise)isao od Intera na drugu stranu Save i trajalo je oko 25 min uz rezultat da sam bio kao odzacar od kamiona i buseva.
Nemanja, bolje se ti drzi mojih predloga.
Danas u podne je bila promocija 9 3 sport sedan, sa posebnim napomenama da je GM 1.9 dizel morao da bude "doradjen" da bi zadovoljio SAAB standarde. Uz pice, sendvice, bilo je prisutno i prase( ne mislim na gospodju iz Svedske), kao i nekolicina "teta" u haljinicama sa interesantnim dekolteima.
Pored moje malnekosti, , na promociju su bile pozvane i druge licnosti iz javnog zivota BGD-a, nekoliko TV ekipa i specijalizovanih novinara.
Izlozeni su i cabrio i karavan sa sekvencijalnim, fabricki ugradjenim LPG.
Comment