Produzenje registracije

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nikolaf7
    CBC Veteran
    • 23.12.2007
    • 181
    • beograd

Produzenje registracije

Istekla mi registracija, vozim cijelu jesen tako jer cekam drzavljanstvo, prenos na mene pa onda da je produzim ili prodaja...

Nego sta me cudi - okrenem ja ove kod kojih sam prosli put produzio da pitam za cijenu prenosa i registracije i ona meni oko 5000-6000din prenos a oko 11000 registracija?!? Pa kako bre kad sam prosli put platio oko 6000? A prije toga oko 7000
    Za auto iz potpisa, 1124ccm, 44kW 1997
    If God rides a Harley............
    The Devil rides a Duke!
  • Kanarinac
    CBC Senator XXL
    • 08.10.2004
    • 2870
    • BG,Weedikovac

Chuo sam da je prenos poskupeo neshto ali nisam za registraiju.Jedino ako nije urachunala to shto auto nije regovan 3 meseca pa nove tablice moraju ako su dodeljene nekome.

I love my

Comment

• sri98
      Admin od Trpeze
      • 24.10.2004
      • 7262
      • Republic of Konjarnik
      • Toyota Corolla E 210

kako mogu tablice da budu dodeljene nekom drugom, ako su mu na autu? Malo si flipnuo.
      Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• neshaoct
        Banovan
        • 18.08.2007
        • 1754
        • Beograd, Rakovica

..za prevod je ok cena...

Lik koji je od mene uzeo Bravu 1.6 iz 06/98 [ i bas je prevodio ovih dana ], pominjao je neku cifru od 8000-9000 dinara...
        Meni je prevod za Stila 1.6 2002, trebao da bude oko 13500 [ ali je lik iz opstine gledao neku najsiromasniju verziju u katalogu... ]
        Kazem ''trebao da bude'', jer je lik iz agencije u kojoj je pravljen Ugovor, napisao prodajnu cenu od 600000 din... [ kao, gledao je on u katalogu, i osnovica za prevod je 680000...i onda je on to smanjio na 600000, ali sa pricom da nece biti koristi od toga, jer ce u Opstini gledati taj isti katalog, i racunati mi 2,5% od 680000... ], kad ono...ja platih okruglo 15000 za prevod, jer naravno, ako u Ugovoru pise veca cena od kataloske, racunace 2,5% od te vece cene...

A, registracija od oko 11000 za 44KW je isto ok cena...

od 901 do 1150 ccm - javni putevi : 140 din......Komunalna taksa : 497 din.....Administrativna taksa : 1130 din....Porez : 690 din.....
        UKUPNO : 2457 din....

Osiguranje : 34-44 KW : 6704 din....

Ekoloska taksa : od 701 do 1300 ccm : 245 din...[ za motore na bezolovni benzin i eurodizel, koji nisu prema
        zahtevima Euro 4 ], za vozila starosti od 6-10 godina...

Ove stavke ti dodju oko 9500 din...Dodas tehnicki...ako trebaju nove tablice, onda jos 1000 din, plus tada i nova saobracajna, a obrazac za nju 270 din...mozda i tada ima jos neka dodatna taksa...

Pre dve nedelje, registracija za Stila [ 76KW ], preko 18000...sa zelenim kartonom izaslo na 19470 din...
        Eh, da je meni bilo oko 11000 din...

Comment

• nikolaf7
          CBC Veteran
          • 23.12.2007
          • 181
          • beograd

Ma skoro svaki put nova saobracajna, 150 din a tablice su jos na kolima, inace ne bi ni vozio.
          Znaci poskupela registracija za 80%, ludilo

Olos lopovska, rodjak u new yorku placa oko 150 dolara na 3 godina za najnoviji X5, za starija bi bilo 100$ na 2 godine.....i to isto imao 2000 ili 6000ccm
          A 7%mu je bila carina+porez
          The Devil rides a Duke!

Comment

• [kick]
            CBC Senator
            • 21.05.2005
            • 212
            • Leskovac, Srbija

Originally posted by Kanarinac
            Chuo sam da je prenos poskupeo neshto ali nisam za registraiju.Jedino ako nije urachunala to shto auto nije regovan 3 meseca pa nove tablice moraju ako su dodeljene nekome.
            Nije 3 meseca odma posle prvog meseca moras nove da uzimas.
            BMW Fan Club Srbija

Comment

• Hermes
              CBC Senator XXL
              • 14.02.2006
              • 1306
              • https://t.me/pump_upp
              • bemve

Ali u New Yorku verovatno u tu cenu ne ulazi osiguranje kola, a kod nas su registracija i osiguranje neodvojivi.
              https://t.me/pump_upp

Comment

• Kanarinac
                CBC Senator XXL
                • 08.10.2004
                • 2870
                • BG,Weedikovac

Sri malo sam se zajebo Jel ima ona fora da kad ne regash 3 meseca moraju nove tablice ili kako vec?

I love my

Comment

• sri98
                  Admin od Trpeze
                  • 24.10.2004
                  • 7262
                  • Republic of Konjarnik
                  • Toyota Corolla E 210

Nikada nije ni bila zakonska odredba za 3 meseca. Ima samo da ako reg istekne vise od 30 dana - obavezna je zamena tablica i ne primenjuje se samo za reg podrucje BG jer je ovde manjak slobodnih brojeva.

Lepo je kick napisao, tako je po zakonu i kod njega se i primenjuje.

Comment

• Kanarinac
                    CBC Senator XXL
                    • 08.10.2004
                    • 2870
                    • BG,Weedikovac

E da ga ****sh onda.Ja mislio 3 meseca Znachi zato na pokojnom zhutom yugu nisu uzeli tablice,a nije bio registrovan 6 meseci

I love my

Comment

• sri98
                      Admin od Trpeze
                      • 24.10.2004
                      • 7262
                      • Republic of Konjarnik
                      • Toyota Corolla E 210

Bravooooo!!!!!!!

Comment

• nikolaf7
                        CBC Veteran
                        • 23.12.2007
                        • 181
                        • beograd

Originally posted by sri98
                        Nikada nije ni bila zakonska odredba za 3 meseca. Ima samo da ako reg istekne vise od 30 dana - obavezna je zamena tablica i ne primenjuje se samo za reg podrucje BG jer je ovde manjak slobodnih brojeva.

Lepo je kick napisao, tako je po zakonu i kod njega se i primenjuje.
                        Ne znam za to ali znam da ako istekne duze mjesec dana mora nova saobracajna(jer svaki put kasnim) - super, samo 150 din vise a dobijes novu
                        Ali jednom kad sam dobio novu, dan kasnije u rakovici zaustavlja me neki panglu mladi policajac i kaze ovo je fals saobracajna! Ja molim? Druze kasnim, batali me tvojih fantazija i pusti me da idem. A neee....onda je jedno 5 min "skenirao" dozvolu onom sargarepom, pa preko farova, pa provjera svih(CG, jedino saobracajna BG) dokumenata...cekao sam 10 min a vec kasnim 10....na kraju kad su mu javili da je sve u redu onako ljuto i nervozno mi je vratio dokumenta. Da mi pokaze kako je ljut sto me nije uhapsio Potpisao sam se pred njim i kroz otvoren prozor se smijao ono glasno AHAHAHAHAH kao oni super zlikovci iz stripova
                        Mogu mislit kakvu je facu slozio
                        The Devil rides a Duke!

Comment

• Uros Piperski
                          CBC Senator XXL
                          • 31.01.2005
                          • 2978
                          • Beograd

MZ-a nisam registrovao nekoliko godina i letos sam samo produzio registraciju. Ista saobracajna, ista tablica.

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• nikolaf7
                            CBC Veteran
                            • 23.12.2007
                            • 181
                            • beograd

Registrovah auto napokon, 10500din.
                            Nego zena mi vratila uplatnicu 270din za novu saobracajnu, smije se i kaze ne mogu sad to kucat stvarno evo ti samo pecat na staru(a vec drugi dan idem jer ne radi sistem, jedva sam je namolio da ista uradi bez kompjutera i sa pocijepanim ovlascenjem, pa reko daj sta das )

Sad samo cekam da vidim facu prvom panduru kad vidi datume, 05.05.2007 pa 16.01.2009, a sve to upakovano u onu providnu foliju kuce za registraciju sa velikim natpisom "GISTRO"
                            The Devil rides a Duke!

Comment

Working...
                            X