Lada Niva...opklada!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • neshaoct
    Banovan
    • 18.08.2007
    • 1754
    • Beograd, Rakovica

..ma, sta ce ti Niva u Semberiji, pa jos svako domacinstvo...ionako je sve ravno...
    Majka mi je iz Dvorova...

Comment

• Rendjo
      CBC Senator XXL
      • 26.06.2006
      • 340
      • Zadar HR

Originally posted by 230
      A ja sam baš bio ubeđen da joj je default rwd zbog zanošenja zadnjeg kraja... Baš sam je neko veče vozio jedno sat vremena, 2001. godište.

Oduševljen sam tim automobilom. Svako domaćinstvo bi trebalo da ima po jednu.
      Ha čuj..ja sam ju vozio poput rwd kako se i većina 4wd auta vozi..i ponašala se poput RWD..niz makadamske zavoje i serpentine planine Dinare sam driftovao sa punom drugom bez problema

Comment

• Laki GSi
        CBC Senator XXL
        • 15.10.2006
        • 2426
        • Beograd-Vozdovac

Originally posted by 24v
        Toooo Laki, ali kako ja to da dokazem???

Daj pitaj ortaka o cemu se radi i koje je godiste???
        Ja ga pitao kaze on 80 i neko godiste,ne moze da se seti tacno ali sto je najveca fora kaze da je njegov matori prvi vlasnik tog auta i da je na njemu uvek sve bilo ful ispravno.

A kako da dokazes,paaaa....ako ponudis dobar procenat bacicemo se u potragu za nekom matorom nivicom

Pitacu jednog komsiju,on je imao do sad makar jedno 5-6 nivi ako i on potvrdi ovu pricu uzmi pare i obraz
        Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• Antoaster
          CBC Senator XXL
          • 07.12.2007
          • 343
          • Beograd, Voždovac

Niva je super auto. Svako bi trebao da ga ima. Kad nekom od vas uraste dlaka u bulju (tkzv. jeep deasase) od offroad voznje iste, neka mi se javi da mu udarim pecat na licencu.

Comment

• b_samardzic
            CBC Senator XXL
            • 02.04.2005
            • 1557
            • Smederevo

Kod mene u firmi je bilo rasprave izmedju mene sa jedne strane

i sofera i mehanicara koji odrzava te nive.

Ja sam tvrdio da je pogon uvek na sva 4 tocka a oni jelte stari vozaci smejali se i tvrdili da bez blokade ima zadnji pogon.

Pitam pa koja je svrha i da postoji opcija iskljuciti prednju vucu.

Onda bi predni tockovi morali da vrte poluosovine prednji diferencijal i kardan a oni se opet smeju.

E tu sam puko otiso do jedne nive podigo jedan prednji tocak i pozvao ih da probaju da krenu bez blokade centr. dif.

Jedva sam ih ubedio.

Comment

Working...
            X