Put ka Jahorini

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Kanarinac
    CBC Senator XXL
    • 08.10.2004
    • 2870
    • BG,Weedikovac

Ce da probam
    Znam da sam se kasno setio al mi to tek pre par dana palo na pamet.Zlatibor i kop su izvikani pa je vreme za neshto novo

I love my

Comment

• dandy
      CBC Senator XXL
      • 09.12.2005
      • 513
      • Bijeljina-Beograd Medakovic

kod Pegija je smjestaj u kuci bio 8e po krevetu, klopu sam spremas, ali ima kuhinja extra i skoro uvijek ima mjesta, obicno tu obitavaju instruktori skijanja i sl,
      Moj savjet je druga polovina februara, ako hoces da skijas na miru i ne cekas satima na zicari, tada uvijek idem i odlicno je....
      ne znam sada za tel Pegija, ali javicu samo da nadjem, mislim da ima po oglasima kao sto rekose kucaj jahorina smjestaj u google.
      vikendice su od 45-60 e sto nikako nije puno ako imas drustvo sa kojim ides,,,,

probaj na ovaj broj +38757270106. to je broj od zene koja radi u toj kuci kod pegija, Saja se zove....mislim da tu mozes saznati sve sto treba....

Bojane druze, pa ti si bas nagrabusio.Ja sam na jahorini odrastao, i svake zime idem bar 5-6 puta preko romanije, ponekad i vise, i nema smeta u kom se nisam nasao....Ali bez uvrede ali i normalno je da se ljudi iz ravnicarskih krajeva slabije snalaze u planini, jednostavno nemaju priliku da nauce.......

Uglavnom je put za jahorinu uvijek odlicno prohodan, ciste ga stalno i odrzavaju extra, pogotovo posljednje dvije zime, e sad ukoliko bas snijeg napada u toku dana i sl, nije strasno.

ovo mi je auto poslije izvlacenja, inace u rupi je bio do soferke pa ga jedva nasli,,,,

moj savjet ti je da jos pored dobrih lanaca (ne uzimaj nikako onu jeftinazu,znaci rang od 1500 dinara je ok) savjetovao bih ti da poneses 2 komada itisona, patosnice ili nesto slicno, dobro je ukoliko naletis na led pa da ne stavljas lance svaki put, i obavezno provjeri i uvjezbaj stavljanje lanaca prije nego sto krenes, ono jes da je jako jednostavno, ali prvi put se svako zapetlja.....

I pazi se da te ne izlevate, znaci pazi se dobro onih sa pozivnim brojem o61 i sl, brojevi iz federacije, daju oglase, i sve se dogovore i kad dodjes gore pusiona, njih nema ni za lijeka, a broje nedostupan, i ne daj nikakve avanse, ovi iz federacije tako namjestaju zvrcke, eto onako reda radi,,,,

I NIKAKO ALI NIKAKO NEMOJ DA ZAOBIDJES BASCARSIJU KOD ZELJE.....

ali pripremi jedno 2l coca cole poslije,,,,ja se prezderem svaki put

Comment

• Ogi
        CBC Senator XXL
        • 07.10.2007
        • 309
        • Beograd
        • Hyundai i30 1,4

Ha !!!!!!! Kod Zelje sam vec bio, u Maju mesecu i odusevio sam se, to su zaista pravi cevapi!

Ima mesta u Februaru, sta je vama... samo je pitanje cene... i to sto nema soba nego uglavnom hoteli, pansioni i vile/vikendice... ima ih nebrojeno mnogo... pogledati na sledecim linkovima:

Ima jos sajtova ali ova dva su mi najbolja!

Inace, sto se opreme tice, imam sve to, lance cu da kupim a imam i problem sa levim farom sto baca u zemlju i ne obasjava ni 3 metra ispred rekao bih ali jebiga... ici cu po danu, mozda se jedino budem vracao nocu... ali navikao sam... spolja se normalno vidi pa panduri ne mogu da me zezaju...

Comment

• Kanarinac
          CBC Senator XXL
          • 08.10.2004
          • 2870
          • BG,Weedikovac

Otidji bilo gde gde rade tehnichki i nashtelovace ti farove za dz ili eventualno cesh platiti 200 kinti.

I love my

Comment

• bojanTI
            CBC Senator XXL
            • 04.01.2006
            • 870
            • Pancevo

Nema tu iskustva i neiskustva kad su automobili zakopani kao taj tvoj, pa sve do krova, te zime je zaista bilo katastrofa! A da smo mi iz ravnice malo opusteniji, pa naravno, to i govori moj slucaj, krenuo momak na Jahorinu bez lanaca, hmmm, dobro da nisam negde glavu izgubio...
            Ali snalazim se dobro za volanom, moram da priznam... Kad su ljudi videli da sam stigao niko nije verovao, ali kad se zainatim nema tu sneg, led i ostale poteskoce! Nije to dobro, nikako za pohvalu, ali eto...
            In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• Ogi
              CBC Senator XXL
              • 07.10.2007
              • 309
              • Beograd
              • Hyundai i30 1,4

Originally posted by Kanarinac
              Otidji bilo gde gde rade tehnichki i nashtelovace ti farove za dz ili eventualno cesh platiti 200 kinti.
              Nazalost, problem je:

Tako da se ne moze srediti. U medjuvremenu sam video da je u stvari deo fara kroz koji prolazi drzac za tu kapicu napukao, i da zbog toga kapica ne stoji dobro nego gleda na dole i samim tim baca svetlo na dole.

Comment

• Kanarinac
                CBC Senator XXL
                • 08.10.2004
                • 2870
                • BG,Weedikovac

A koji je auto u pitanju?

I love my

Comment

• zvrle
                  CBC Senator XXL
                  • 01.11.2005
                  • 961
                  • Beograd, Batajnica
                  • Golf 4

Originally posted by 230
                  Ponesi lance, prvu pomoć, rezervne sijalice, sajlu za vuču, trugao, fluorescentni prsluk (sve obavezno), proveri stanje rashladne tečnosti i po potrebi je pojačaj, podesi farove i SREĆNO!
                  Fluorescentni prsluk jel obavezan po celoj Bosni tj. jel vazi i za RS?
                  “Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”

Comment

• Kanarinac
                    CBC Senator XXL
                    • 08.10.2004
                    • 2870
                    • BG,Weedikovac

Vazhi je je RS deo bosne

I love my

Comment

• boris58
                      CBC Veteran
                      • 19.02.2007
                      • 196
                      • Cacak

naravno uz sve tu opremu obavezno mora da ide i peskir kao i autostoperski vodic kroz galaksiju.

Comment

• dare156
                        CBC Senator
                        • 07.03.2007
                        • 282
                        • Beograd

Bem ti prsluk, 150 din na buvljaku,
                        Nemoj da plasite coveka, lance u gepek i furaj pun gas. ako te zaustave 10km castis i furas dalje.

Predji na Zvornik, najmanja guzva. Uspon je smesan. Zimska dobra guma je sasvim dovoljna, ako ne bude ekstremnih padavina. Za 5 sati moze da se stigne.

Imam kombinacije i za smestaj ako je frka, ima mesta koliko hoces.
                        Isto i za ski pas 50e sedam dana.

Ja sam isao i na dan, dva bordanja. subota ujutru - nedelja noc vec u bg. Nikad nisam imao ni najmanji problem.

Ako ti treba neki savet, gde sta, pomoc zovi. pozz

Comment

• zvrle
                          CBC Senator XXL
                          • 01.11.2005
                          • 961
                          • Beograd, Batajnica
                          • Golf 4

Uzeo prsluk 160din u Metrou.
                          “Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”

Comment

• Ogi
                            CBC Senator XXL
                            • 07.10.2007
                            • 309
                            • Beograd
                            • Hyundai i30 1,4

Ma iovako nema ni S od snega... ako se nastavi ovakva situacija necu ni da idem... posle 10 godina bih da idem na skijanje i nema snega... samo da se covek ucmeka, nista drugo...

Hvala Dare...

Comment

• 206
                              Admin od ispočetka :)
                              • 09.12.2004
                              • 9548
                              • Beograd
                              • 206

Polovina i kraj Februara na Jahorini je sasvim posebna prica sto se tice snega, bice ga, ne brini.
                              The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• NemaN
                                CBC Senator XXL
                                • 29.11.2004
                                • 1560
                                • munze

vratili se drugari pre 3 dana ....bez problema i bez lanaca i zimskih guma...jes da su se samo 2x spustili do Pala ali
                                I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

Working...
                                X