Kako su mog prijatelja prevarili pri kupovini kola

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • SALE
    CBC Senator XXL
    • 04.01.2005
    • 841
    • Banovo Brdo

Da da, a prodavac ce reci da ne sme na proveru. Nego je uvek izgovor da radi do kasno i ne sme da izadje sa posla i da su mu se bas sad najavili neki ljudi da gledaju auto, a ti se premisljas i rizikujes da ti se proda ispred nosa .

Comment

• TETAK
      CBC Senator XXL
      • 30.09.2004
      • 3034
      • Čačak, Srbija

Kod svake prevare u osnovi je pohlepa......oštećenog!!!
      Prevarant pogodnu ovcu navede na pomisao da kupuje odličnu stvar za male pare (obično navodi neku okolnost zbog koje mora da izvrši prodaju svoje "stvari") ovaj pošto je alav poveruje u svoju srećnu zvezdu ili neverovatne sposobnosti i tu je kraj!
      U vezi sa kradjama muzike iz vozila slobodno izvršite retrospekciju gde ste i kako kupili svoju skupu muziku(zaista, čast izuzecima) i videćete zašto se krade i kome se prodaje.....kako ono reče, HU!
      Pre neki dan primetim lika koji prijavljuje kradju jedne takve opake sprave, a koja je bila ugradjena u njegovom Z-101.Elem, kuka , pljuje na sve i svakog.....
      Pošto vidim da je policajac koji prima prijavu u neprilici, lepo pridjem i pitam lika gde je i za koliko kupio svoj HU.Čovek se tu malo dovede k sebi i reče da ga je kupio na pijaci u Kraljevu za 30 evra(sprava vredna 400-500 e).......naravno od njemu nepoznatog lica.
      Zaključak izvedite sami!
      Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• SALE
        CBC Senator XXL
        • 04.01.2005
        • 841
        • Banovo Brdo

Nije problem kad je nesto ocigledno jeftinije nego kad je cena vrlo bliska ostalim, a auto dobar

Comment

• neshaoct
          Banovan
          • 18.08.2007
          • 1754
          • Beograd, Rakovica

Originally posted by TETAK

Comment

• Eon
            Moderator
            • 10.03.2005
            • 4225
            • Beograd-NBG-44
            • Superb 2.0 4x4 DSG

Na zalost, svaka skola se placa...
            Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
            Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• Miodrag
              CBC Veteran
              • 31.08.2007
              • 184
              • Sremska Mitrovica

Originally posted by TETAK
              Prevarant pogodnu ovcu navede na pomisao da kupuje odličnu stvar za male pare (obično navodi neku okolnost zbog koje mora da izvrši prodaju svoje "stvari") ovaj pošto je alav poveruje u svoju srećnu zvezdu ili neverovatne sposobnosti i tu je kraj!
              U vezi sa kradjama muzike iz vozila slobodno izvršite retrospekciju gde ste i kako kupili svoju skupu muziku(zaista, čast izuzecima) i videćete zašto se krade i kome se prodaje.....kako ono reče, HU!
              Pre neki dan primetim lika koji prijavljuje kradju jedne takve opake sprave, a koja je bila ugradjena u njegovom Z-101.Elem, kuka , pljuje na sve i svakog.....
              Pošto vidim da je policajac koji prima prijavu u neprilici, lepo pridjem i pitam lika gde je i za koliko kupio svoj HU.Čovek se tu malo dovede k sebi i reče da ga je kupio na pijaci u Kraljevu za 30 evra(sprava vredna 400-500 e).......naravno od njemu nepoznatog lica.
              Zaključak izvedite sami!
              Tetak, razumem sta zelis da kazes. Ali ne opravdava se time kradja! Hoces mene da pitas gde sam kupio, kako se kaze, HU? Hoces rn, kutiju, garanciju, serijski broj i sta sve stize uz, kako se kaze, HU? Mislis da to nije predoceno prilikom prijave kradje? Zar mislis da sam kao posten gradjanin trebao da cujem od nadleznog organa da ZNAJU ko je to uradio, da ZNAJU da se to stalno desava na toj lokaciji itd.???? Je li treba ja da jurim po gradu sa drugarima-na posletku mene biste zbog toga klepili!
              Hoces da me pitas gde sam kupio NOVI, kako se kaze, HU???? Hoces da me pitas kako sam zaradio za NOVI...HU? Zaradicu ja i za treci i sve buduce uredjaje koje ce Zuba da mazne, a cike u plavom ce da slezu ramenima ili da me pitaju odakle mi novci za novi HU, gde sam ga kupio itd.

uzas, nemam reci vise

Comment

• TETAK
                CBC Senator XXL
                • 30.09.2004
                • 3034
                • Čačak, Srbija

Miodrage, kako god da si i od čega kupio muzički uredjaj ili kako ti to kažeš "HU", ti si oštećeni u predmetnom slučaju.Moj stalni problem su kreteni u policiji koji, da bi valjda ostavili utisak na stranke, "kao iz topa" izbacuju nekakve "Zube" i sl. životinjke.....
                Te i takve priče moraju da se provere, predmeti pronadju, a izvršilac da se sa prijavom dovede pred istražnog sudiju!E, tek tada oni "stručnjaci" mogu da se (i treba) pojave pred oštećenim (Miodragom) i da ga izveste ko mu je izvršio kradju i da mu naravno vrate ukradeni HU ili mu objasne gde se nalazi i kako do njega, ili do pravične novčane nadoknade, dodje.
                U suprotnom mogu čoveka da dovedu u nepriliku, ako sam počne da radi ono što mu Bog i država nisu dali!

Comment

• Miodrag
                  CBC Veteran
                  • 31.08.2007
                  • 184
                  • Sremska Mitrovica

Mislim, ma svi znaju ko je Zuba i sta radi. Ceo grad to zna,...
                  Najbolnije je sto znaju da se to stalno dogadjana na odredjenom mestu. Cak su tada pri prijavi kradje rekli "nisam prvi danas koji je na tom mestu pokraden"...
                  Ma ne treba meni vise taj muzicki uredjaj, ne trebaju mi pare, ali mi smeta sto znam da Zuba i dalje operise po gradu...

Comment

• TETAK
                    CBC Senator XXL
                    • 30.09.2004
                    • 3034
                    • Čačak, Srbija

Ajde, čuću se ja sa njima tamo, da me ne sramote po forumu!

Comment

• Miodrag
                      CBC Veteran
                      • 31.08.2007
                      • 184
                      • Sremska Mitrovica

ma tetak nista licno, ti si kul lik nece se nista promeniti na zalost...

Comment

• Eon
                        Moderator
                        • 10.03.2005
                        • 4225
                        • Beograd-NBG-44
                        • Superb 2.0 4x4 DSG

Morao sam po temi da jurim recenice uvredljivog konteksta i brisem!!!!!

Molio bih ucesnike dikusije da se uzdrze od kvalifikacija, inace cu biti prinudjen da zakljucam temu!!!!!
                        Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
                        Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• Kverta
                          CBC Član
                          • 28.12.2007
                          • 35
                          • Beograd

Dok se za prenos nebude placala samo adm. taksa (do 200-300 din + 10 min.) i dok nedodje do digitalizacije dokumenata i do ovog tj. onog.., prevara ce biti i biti.
                          Sto se muzike tice, to je zvuk motora , a radio samo kao govorni info u kolapsu .

Comment

• mishio
                            CBC Senator XXL
                            • 29.05.2007
                            • 1204

da uvatim off taman .. koliko je prenos za mog saxa, 2002god 1.6 16v 87kW, table su isto bg, znaci samo promena vlasnika .. .zna li ko ?

Comment

• bagu
                              CBC Senator
                              • 21.06.2006
                              • 245
                              • NS

Dokle god bude bilo ljudi koji hoće da kupe, kako se zove HU , da daju 100jura za ,kako se zove HU ,kojem je realna tržišna cena bar 5x veća ,dotle će postojati zuba i ostali.
                              Juče sam išao u SUP da podnesem krivičnu prijavu protiv neke trojice ,koji su operisali u mom budućem komšiluku.
                              Zategli su mi kolica ili ti dragače pa su 100m od kuće naleteli na patrolu,koja ih je provalila,oni vratili odmah nazad ali podneo sam prijavu za tešku krađu jer su nasilno ušli.Još par komšija kojima je nešto nestalo su isto tu uradili .
                              Mislim jeb eš olica ,nego su mi krajem oktobra zategli 250m kabela,prskalicu za voće koja je naravno od bakra i ja sam zbog toga išao najviše u SUP da im napakujem to ,kad inspektor kao znaš ne možemo da ih teretimo za nešto što nemamo dokaza..
                              Pa naravno da nema dokaza jer su likovi prodali bakar ,ovima što otkupljuju a niko ih ne pita za poreklo,tako isto i za taj ,kako se zove HU. NIKOG NE INTERESUJE POREKLO NEGO SAMO DA JE JEFTINO,e dokle god bude tako Zuba i ostali frikovi će operisati, tu murija ne pomaže mnogo.
                              Ne jedu veliki male ,nego brzi spore

Comment

• stefanves
                                CBC Senator XXL
                                • 10.12.2006
                                • 1351
                                • BG

Kako onda preprodavci automobila rade?Ako bi proveravali svako vozilo koje dodje do njih posao bi ima propao(Pretpostavljam da dosta kosta.), ili postoji neka caka..?Trebali bi mi podatci koliko traje koliko-toliko dobra porvera vozila?Gde se sve moze uraditi, okvirne cene?
                                Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
                                Konacno i ja imam auto :-)

Comment

Working...
                                X