Kako su mog prijatelja prevarili pri kupovini kola

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Vlada_nbgd
    CBC Senator XXL
    • 11.09.2005
    • 1066
    • Novi Beograd/Topcider
    • ford focus sport pack

Originally posted by mishio
    da uvatim off taman .. koliko je prenos za mog saxa, 2002god 1.6 16v 87kW, table su isto bg, znaci samo promena vlasnika .. .zna li ko ?
    2,5% od kataloske vrednosti vozila + nova saobracajna
    Racunaj da je ta kat. vrednost od prilike gornja granica cene u oglasima.

@stefanves

Veruj mi svaki preprodavac jako dobro zna sta prodaje,vrlo su izverzirani,sve moguce i nemoguce maloverzacije znaju...od toga da odmah provale da li je auto to godiste pa do toga da li su mu papiri ok...problem nastaje sa brzopletim kupcima,a i drzavom koja aminuje takve prevare.
    FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• TETAK
      CBC Senator XXL
      • 30.09.2004
      • 3034
      • Čačak, Srbija

To oko kablova , bisti sa groblja, oluka i pokrivke sa crkava, rade isključivo Cigani.Naravno ništa bolji(gori su) nisu ni oni koji otkupljuju ovakve predmete.
      Kako su postali nacionalna manjina Cigani su postali mnogo opušteni i rade bukvalno šta hoće! Kada se pojave pred policijom ili sudom, dodju u čoporima, blokiraju ulice, mislim, strašno!
      Čitali ste u novinama kada su NN likovi sa spomen parka u G.Milanovcu pokupili biste i stilizovane ruke od bronze, neprocenjive vrednosti(poklon vlade Norveške) koje simbolizuju boravak naših logoraša u Norveškoj.Elem, nekako uspemo da dodjemo do neke bande cigiša iz okoline Niša i zatvorimo ih.Nekoliko dana za redom dok je sudija obradjivao predmet pola Milanovca je bilo pod blokadom Cigana.
      Na kraju priče, sudija na brzinu okončao istragu, a cigani će se do donošenja presude braniti sa slobode!
      Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• stefanves
        CBC Senator XXL
        • 10.12.2006
        • 1351
        • BG

Bolje sam da izmenim nego da popijem BAN!
        Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
        Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• Miodrag
          CBC Veteran
          • 31.08.2007
          • 184
          • Sremska Mitrovica

bojim se da se tema otrgla kontroli... modovi hapsite

kako je bedno biti normalan!

Comment

• TETAK
            CBC Senator XXL
            • 30.09.2004
            • 3034
            • Čačak, Srbija

Slažem se, ti bednici ne posećuju ovaj forum!
            Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• dekideki
              CBC Senator XXL
              • 26.07.2005
              • 1914
              • Beograd

Originally posted by Sasha
              To isto se desilo Dekidekiju, samo sto je prodavac bio iz Smedereva, a prevaru je otkrio tek kad je produzavao registraciju.
              bilo je malo drugacije.
              naime,
              vozilo sam normalno odjavio u Smederevu. kad je SUP cukarica koji mi je regularno izdao novu BG saobracajnu i tablice jer sam ga preveo na sebe tada je i potrazio iz SD dosije vozila koji nazalost uopste ne postoji. sve je postalo sumnjivo, ali su me ipak, sporoscu sistema, zajedno sa kriminalcima doveli u zabludu i dozvolili produzenje registracije (22.000din) iako im je sve vec bilo poznato. vrata do vrata. alo (mamu im...) par dana po registraciji evo njih s pozivom da se javim itd itd.

*nepostojeci auto sam odjavio u SD (luda kuca, uopste nisu povezani na sistem)
              *auto sam vozio 3-4 meseca
              *atestirao sam gas ugradjen u njega (prosao proveru u ljermontovoj pri podnosenju zahteva)

zlo mi je kad cujem za ovakve prevare. jos uvek (skoro 2 godine) traje istraga kod istraznog sudije u BG, a zaprecena kazna je 3 do 5 godina zatvora. kola su mi na carini i preti mi kazna od 35.000din i trajno oduzimanje. kratak sam za 3.300 za auto, plus za sredjivanje registraciju gas i atest i slicno jos bar oko 2-3k. advokat krivicar za ovakvu zaprecenu kaznu inace kosta po izlasku 10.500din nedoBog da s njima imate posla. jos nisam podvukao crtu niti sam slobodan covek.
              .

Comment

• mishio
                CBC Senator XXL
                • 29.05.2007
                • 1204

dekideki, procitao sam ti celu temu covece kako su profi to odradili, nemas pojma koji mi bedak kad citam kako si prevaren, sto je najjace nista ne bi saznao i da si maksimalno oprezan bio, jednostavno nasednes i nema ti izlaza .. javljaj kako se bude do kraja odvijalo, ne moguce da ces jedino ti da na****s na kraju .. ni kriv ni duzan, zali boze i para a tek onako lepog auta

Comment

• dekideki
                  CBC Senator XXL
                  • 26.07.2005
                  • 1914
                  • Beograd

najbolji savet pri kupovini, koji sam jedva od Borisa iscupao kao srz mudrosti, je:
                  kupujte u velikim gradovima (BG, NS) idite u SUP kod odjave zajedno sa prethodnim vlasnikom i nema glavobolje. tamo radi sistem ko sat i nema teorije da odjavite auto a da on ne postoji u bazi.
                  *kupovina u drugim opstinama je problematicna jer se vrsi shac metodom i ako je sve naizgled O.K. a ispostavi se da nije, kad tad ce doci pod sekiru zakona. da sam vozio SD table, nisam ni vrsio prenos, verovatno bih ih i danas vozio.
                  .

Comment

• sri98
                    Admin od Trpeze
                    • 24.10.2004
                    • 7262
                    • Republic of Konjarnik
                    • Toyota Corolla E 210

BTW, da dodam primer, opet za SD. Legalan auto, odjavljen je tamo u oktobru, ali to jos nije uneto u sistem, a verovatno ce biti odradjeno negde u martu.

Tako da sada isti auto u sistemu postoji i sa SD i sa BG tablama.
                    Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Totti
                      CBC Član
                      • 27.01.2008
                      • 74
                      • Beograd i Stockholm

Strasne stvari.Ali su oni uvek korak pre mare.klasicni prevaranti(ono deca ,mama,baba i ostale fore)Ali to je majka Srbija.
                      pozz.
                      Zivot pocinje sa 300km/h.

Totti

Comment

• Miodrag
                        CBC Veteran
                        • 31.08.2007
                        • 184
                        • Sremska Mitrovica

pa ne slazem se! nisu bas UVEK korak ispred mare...

Comment

• bugs bunny
                          CBC Veteran
                          • 24.10.2008
                          • 167
                          • Beograd, Medak III, Aranđelovac

Ljudi ima slična tema na forumu

http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... &start=125

Pozdrav svima.

Comment

• M-power
                            Moderator
                            • 10.01.2005
                            • 10060
                            • Bg; Banovo Brdo
                            • CorsaC, astra H,

Znaju ljudi, ne pratis datum teme...
                            To date there has never been a faster car built for the public road and,
                            it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• bugs bunny
                              CBC Veteran
                              • 24.10.2008
                              • 167
                              • Beograd, Medak III, Aranđelovac

Pratim ja datume ali dosta ljudi nezna za temu na forumu fiat lancia klub Srbiije.Pozdrav

Comment

Working...
                              X