Vozikam se po gradu, odem do perionice, dodjem kuci i vidim da mi nema prednje tablice? Sta sad da radim? Auto sam skoro kupio, ne vodi se na mene (ali imam ovlascenje), a u martu mi je registracija...Neki savet? Jel postoji mogucnost da trazim trecu tablicu?
Problem oko registarskih tablica.
Collapse
X
-
Odma' prijavljuj, jer mogu ti ukrasti tablice da bi pravili neko zlo, pa da ti se ne daj boze odbije o glavu.
Da li si danas prolazio pored hipodroma ? Video sam tamo na ogradi na uglu Pastroviceve okacenu jednu BG tablicu, prepostavljam neko nasao pa zakacio za ogradu ako se vrati vlasnik... mada pre ce deca uzeti kao suvenir...
Comment
-
-
Comment
-
-
Treca tablica se neizdaje,ne znam odakle vam to?!
Prijavis da si jednu izgubio,doneses drugu,platis nove tablice i novu saobracajnu,kljuc u bravu i teraj daljeVozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Originally posted by KanarinacE sad jedino na forumimam i recimo preko msn-a ili kad kucam mail pishem latinicom.Ruchno sve pishem cirilicom.
Originally posted by KanarinacBala vash.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
Comment