Auto skole, polaganje...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Eon
    Moderator
    • 10.03.2005
    • 4225
    • Beograd-NBG-44
    • Superb 2.0 4x4 DSG

Imas bre dobru skolu u Pancevu, zove se Aruna, Imaju 10tak i vise vozila.... Trazi cika Radeta koji je vlasnik i popricaj sa njim. Instruktor ti je najbitniji za ucenje voznje, a auto vise manje!
    Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
    Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• stefanves
      CBC Senator XXL
      • 10.12.2006
      • 1351
      • BG

@Neso, mani me bicikla samo sto nisam zagino 2 puta.Bila neka trka..ovo...ono...i udari u mene lik sa onim mountain bikeom a ja padne i ubijem se ko govedo.
      @Eon, ja u principu vec znam da vozim, jedino ona pravila ne znam bas nesto najbolje Ali sam nekako za BGD, posto mi rekose da tamo ko nauci taj zna...i ostale price.Mada ako to nije bas tacno mogu polagati i u PA.
      @HotDog, pogledacu tu skolu.Hvala na informaciji u svakom slucaju .
      Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
      Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• AlexRS
        CBC Senator
        • 27.10.2007
        • 234
        • Borca

Pa bolje ti je da polazes u Pancevu, manja je guzva po gradu i lakse se vozi. Ja znam jednog lika koji drzi auto skolu u Pancevu preko puta nove poste, kod njega sam polagao za "C"... Pa mogu da ti sredim da te ne cimaju toliko na polaganju, mislim da te ne obore zbog neke gluposti....

Comment

• stefanves
          CBC Senator XXL
          • 10.12.2006
          • 1351
          • BG

@Alexa, to bi bilo super kada bi mogao da uradis Cisto da bude obezbedjen da me ne obaraju da bih platio nesto dva-tri puta...Pusti mi tvoj broj na PP, pa da se cujemo.Znam za tu skolu, i taman je pored stanice za BUS, pa kada se vrnem iz skole direktno na polaganje.
          Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
          Konacno i ja imam auto :-)

Comment

Working...
          X