Porsche 944

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Porsche Power
    CBC Član
    • 09.01.2008
    • 33
    • Zrenjanin/Novi Sad

Fali mi brdo nekih sitnica koje me nerviraju.....Nadam se da ces moci da mi pomognes.......

Comment

• ToNcA
      CBC Senator XXL
      • 31.01.2006
      • 868
      • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
      • Mazda 6 2.0d

Originally posted by ale944
      auto iz oglasa je od mog drugara, inace je stvarno u tip top stanju, mnogo je ulozeno u njega, a razlog sto ga prodaje je taj sto je kupio 911
      ..porsche power, sledeci put kad ti treba brizgaljka nemoj davati 200 eur, nego se javi

inace ovi motori nisu neki snagatori, 160ks i nije nesto za ovu karoseriju, tako da nemoj ocekivati neku raketu...
      Raketu ne ocekujem.
      Auto mi se svidja kako izgleda - izuzetno mocno i bar po meni - atraktivno. Ne treba mi da ga vozim svaki dan vec pre gledam nesto sto bih mogao da "cuvam, pazim i mazim" a ovaj Porsche mi deluje kao stvoren za to i za vikend voznje.

@ale944 pa dovedi drugara na canon, da nam predstavi masinu.

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• Porsche Power
        CBC Član
        • 09.01.2008
        • 33
        • Zrenjanin/Novi Sad

Pa osecaj koji pruza u voznji je izuzetan.Mislim da ce se sa time sloziti svako ko je barem jednom seo makar i na suvozacko mesto.

Comment

• ale944
          CBC Senator XXL
          • 20.03.2006
          • 1457
          • Beograd

Po meni,treba obratiti paznju na menjac,jer ako nesto nije u redu sa njim,moguce su popravke od 1000+eura.Limarija je od pocinkovanog lima,tako da tu nema greske.
          menjace se ne isplati popravljati, polovan je 250-350 eur, stavis i teras...
          pocinkovana je bila nekad, a posto kod nas ne postoji ni jedan da nije lupan/farban treba pogledati malo i limariju. kriticna mesta su krajevi sajtni kod zadnjeg tocka, tu hoce malo da krene, ali s obzirom koliko godina imaju ubedljivo su sampioni po kvalitetu limarije.
          2.5 atmo motori su ok, izdrzljivi, sve koje znam da su crkli su otisli na nekom od lezajeva (letecih)... ali ako vodis racuna o ulju ne bi trebalo da imas problema..
          http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off

Comment

• ale944
            CBC Senator XXL
            • 20.03.2006
            • 1457
            • Beograd

osecaj u voznji jeste lep, posebno mi se svidja polozaj u kome se sedi... ali ipak sam se za ova kola odlucio prvenstveno zbog izgleda, i ne nameravam da menjam u skorije vreme... tek je napunio 23 god ))

Auto mi se svidja kako izgleda - izuzetno mocno i bar po meni - atraktivno. Ne treba mi da ga vozim svaki dan vec pre gledam nesto sto bih mogao da "cuvam, pazim i mazim" a ovaj Porsche mi deluje kao stvoren za to i za vikend voznje.
            ma jok tonca, alfa je bolja sigurno

Comment

• Porsche Power
              CBC Član
              • 09.01.2008
              • 33
              • Zrenjanin/Novi Sad

Ale944,
              Gde se ti snalazis za delove,ako nije tajna?

Comment

• ale944
                CBC Senator XXL
                • 20.03.2006
                • 1457
                • Beograd

btw tonca, ako stvarno trazis porsch-a, mozes naci solidne primerke i za mnooogo manje para....

Comment

• ale944
                  CBC Senator XXL
                  • 20.03.2006
                  • 1457
                  • Beograd

Gde se ti snalazis za delove,ako nije tajna?
                  ...imao sam puno dvoriste delova, ostalo je jos ponesto, javi na pp ako treba nesto....

Comment

• Porsche Power
                    CBC Član
                    • 09.01.2008
                    • 33
                    • Zrenjanin/Novi Sad

osecaj u voznji jeste lep, posebno mi se svidja polozaj u kome se sedi... ali ipak sam se za ova kola odlucio prvenstveno zbog izgleda, i ne nameravam da menjam u skorije vreme... tek je napunio 23 god ))

I moj isto......
                    Mogli bi da ima organizujemo neki rodjendan u McDonalds-u

Comment

• ale944
                      CBC Senator XXL
                      • 20.03.2006
                      • 1457
                      • Beograd

ma to ovi sto voze ove nove mlade autice nek idu u mek... ovi nasi matorci su za neku kafancinu/kupleraj...

Comment

• Lord_o21
                        CBC Senator XXL
                        • 29.04.2006
                        • 494
                        • Novi Sad

Redni cetvrtak 100-tka klip, moz` dihtung od juga 45-ice provuci kroz rupu

...technology is the only Replacement for Displacement.

Comment

• ToNcA
                          CBC Senator XXL
                          • 31.01.2006
                          • 868
                          • Mazda 6 2.0d

ma jok tonca, alfa je bolja sigurno
                          Alfa je nesto asvim drugo - meni je 156 2.5 V6 van konkurencije. A sto se tice Porsche-a video sam ovaj u oglasu pa sam poceo da razmisljam na tu temu. Trenutno sam jos u razmisljanju da mi to nije suvise skup hobi . Ali da ne gresim dusu - auto je fenomenalan. A ovaj sa oglasa mi je delovao bas dobro utegnut - zato sam i poceo da razmisljam na tu temu.

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• ale944
                            CBC Senator XXL
                            • 20.03.2006
                            • 1457
                            • Beograd

lfa je nesto asvim drugo - meni je 156 2.5 V6 van konkurencije. A sto se tice Porsche-a video sam ovaj u oglasu pa sam poceo da razmisljam na tu temu.
                            ...ok, alfu 2.5 v6 si probao.... dodji na test drive kad hoces na porsche 2.5 l4t pa onda da cujem misljenje

...a posebno ces promeniti mislljenje o tome da plin sluzi samo za kuvanje

Comment

• ToNcA
                              CBC Senator XXL
                              • 31.01.2006
                              • 868
                              • Mazda 6 2.0d

Porsche + plin - na hvala
                              mam naftaricu za svaki dan, i greje i ide (Megane 1.5dci).
                              A trenutno se premisljam da nabavim nesto za vikende.

Comment

• ale944
                                CBC Senator XXL
                                • 20.03.2006
                                • 1457
                                • Beograd

kao sto rekoh... dok ne probas ne mozes znati...

Comment

Working...
                                X