Gde u bg-u ima da se kupe (ima li uopste) onih limenih garaza za jedan auto. Nove ili polovne... I kako se krecu cene pomenutih?
Montazne garaze
Collapse
X
-
limena garaza je smrt za auto!!!
Velika kondenzacija i rdja brzo krene na auto
Izvi sad sto pitam ali me interesuje,gde ces postaviti garazu?
Zanima me da li ti je to negde za plac ili mislis da postavis ispred zgarde?Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Ma pitam cisto informativno jer sam mislio da moze da se dobije neka dozvola kao zakup zemljista pa da se postavi ispred zgrade
A to za kondenzaciju ako hoces veruje ako ne jbga
Nemoj sad ti da mislis da je to cim uteras auto u gazarazu postao trulez ali u poredjenju sa zidanom garazom dosta losiji izborVozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Ja cu pokusati nesto preko opstine da iscimam a ako ne ima cerada ona najlonska u Uradi sam za soma dingera pa ko ga jbe.
Nesto vec duze vreme razmisljam za tu javnu zelenu povrsinu pa cu videti sta se moze uraditiVozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Kada smo vec kod garaza, ja imam zidanu (deda svojevremeno napravi u dvoristu) i imam kanal.
E sada, u kanalu ima vode (podzemne vode koje nadolaze) i to ispadne kao da drzim kola nasred reke- moracu to da resim
A druga stvar je da za garazu vazna ventilacija! Mora da postoji strujanje vazduha (napred prozor od fasadnih cigli, iznad vrata rupe) inace dodje do korozije - sto kaze Laki
Znaci i na toj limenoj mozes da napravis rupe zbog ventilacije...
Comment
-
-
Originally posted by Laki 55limena garaza je smrt za auto!!!
Velika kondenzacija i rdja brzo krene na auto"zensko si brate"
Some people are wise and some.. Otherwise..
Comment
-
-
Pre nekog vremena sam se raspitao oko zakupa zemljishta tj parking mesta i nema shanse.Kao mozhesh da dignesh pa da ti oni stalno pishu kazne al se ne isplati.Ako saznash da mozhe nekako javljaj pa da vidim da odradim to
Inache polovne limene garazhe ti se krecu oko 500-600 evra.Ima ih po halooglasima.
Comment
-
-
....evo ovako:
1 m2 lima, kopija crepova, je 10 evra.... znachi, to je skuplja verzija ( za ovo znam zato shto sam danas kada sam sipao plin na eurogas pumpi u Vrbasu primetio da imaju imitaciju crepa i pitao ), sto znachi moze biti samo jeftinije.......pa sam izrachunaj koliko bi ti lima trebalo , plus josh cevi dimenzija 4x4 ( mada mozes i sa tanjim ali sa ovim ima da bude jako do OO ) i premeri, pomnozi i docices na cifru od oko 500 - 700 evra....naravno, pod uslovom da znash da varish, ili da ti neko to odradi......i shto je najbolje dobijesh garazu po tvojim merama.
Comment
-
Comment