DVD na fabrickoj navigaciji kod Alfe 147?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mani 01
    CBC Član
    • 13.12.2007
    • 22
    • Beograd, Blokovi

DVD na fabrickoj navigaciji kod Alfe 147?

Interesuje me dali je moguce prikljuciti DVD uredjaj na fabricku navigaciju i preko tog displeja gledati sadrzaj sa DVD-a? Takodje me zanima dali je moguce preraditi fabricku navigaciju pa da se direktno preko nje gleda DVD? Hvala i pozdrav!
  • bkns
    CBC Član
    • 05.12.2007
    • 92
    • novi sad

koliko sam ja upucen mislim da nije moguce...

Comment

• milosh024
      CBC Veteran
      • 07.08.2006
      • 184
      • Subotica

Moguce je ali ti treba dosta modifikacija, treba ti da nadjes mesto za eksterni DVD citac, zatim da nadjes odgovarajuci kabel sa kojim ces prevariti navigacioni uredjaj jer on pozadi ima samo ulaz za cd sarzer, nema aux niti bilo kakav drugi ulaz.....evo kako su neki ljudi to resili, vec je pisano o tome

Ako te interesuje da spojis iPod na fabricku navigaciju ( i o tome imas dosta pisano na forumu, http://www.cannonballforums.se/viewtopic.php?t=10811) javi mi se, jer sam nasao firmu u Italiji koja salje kabel postom, i on sluzi da prevari audio uredjaj koji imas tako sto ce mu poslati signal da je prikacen cd sarzer, a ti prikacis bilo koji mp3 ili ipod.....verovatno postoje jeftinije varijante da se taj kabel nabavi (problem je sto jedna od vecih firmi koja se bavi tim stvarima Dension nema ya pomenuti model inace bi bio ispod 100 e), ja sam nasao u Italiji i kosta 130 eura (to je bas za sistem sa navigacijom tj za fabricki Alfin connectNAV)...u to su uracunati navodno i troskovi dostave.....od firme koja prodaje taj pomenuti kabel dobio sam povratnu informaciju da za connectNAV jos nemaju kabel sa kojim mozes da reprodukujes sliku na displeju ali za druge modele to vec postoji...link za to ti je link odnosno tacnije link

Comment

Working...
      X