e pa prijatelju moj to nije lako ni vlasniku
ja ga imam ali nemam jos tu srecu da ga zavrtim ..pa ni posteno u mestu...bas sam neke srece...da ne koristim grublji recnik
ubih se ceo dan danas u servisu sa dva majstora na celu sa Mirkom iz Kovacice,koji na moju srecu eto slucajno kako saznadoh radi u Pancevu...
jutros je upalio normalno dok se zagrejao i spustio ler sve ok a onda vruc nece da primi gas i gasi se.sa takvim radom odslepam ja njega do majstor Mirka,objasnim sve i odem.zove mene majstor kasnije i aze dodji radi sve ok,ja taman odem a on se ugasi ispred mene i pocne da reaguje ovao...taman ga upalimo cuje se klik u nekom releju ispod volana i prestane da daje struju benzinskoj pumpi u rezervoaru i ugasi se..i tako 1003 puta.pumpa pokazuje 3 bara na crevu ispred motora,kad line senzor pocne da pada i gasi se.kad rukom ukljucimo senzor da daje struju stalno,pumpa je radila ali kad se da veci gas trokira i puca.majstor kaze da su ispravni i protokomer i senzor za temp vode,i senzor za temperaturu i pumpa(uljucivali je rucno pozadi na zice sa akumuatorom,mrezica cista u rezervoaru..itd.zanimljivost je sledeca,do onog momenta kad mi je majstor javio da dodjem po auto,majstor nista nije ni radio na njemu,samo ga upalio kad se ohladio i izvozao se covek slatko sat vremena do crvenog polja obrtaljke,kaze motor radi kao sat,super je.e sad se vracam na ono kad sam ja stigao...kad smo vratili pumpu u rezervoar sada nece ni da upali...razlog ne znam.majstor je ok lik namucio se posteno,hteo da pomogne ljudski,na kraju kaze ne znam,nista mi nije jasno...sumnja da je otisao taj relej za benzinsku pumpu broj 056700-7441 12v Denso i uputio me da nadjem elektricara da pogleda...
eto tako izgleda radni dan jednog vlasnika RX7
motor kao nov,sve radi super a ona nije u voznom stanju
sad sam skinuo sa neta semu i uputstvo kako se radi dijagnostika tkz.error codes sa dve zice i lampicom,pa kad je naucim za nedelju dana i kad me prodje,ako me prodje bes a da je ne prodam ranije i kupim Porsche 944, kupicu jos dve RX7ice za delove pa da vidim gde ce da se kvari
Eto Gatti,to ti je ispovest jednog vlasnika RX7 turbo
Ako hoces da postanes ponosni vlasnik istog ...moze da bude tvoj za ravno 3000e....
strasno?
e pa da sam siguran da je taj relej naravno da bih ga zamenio ne bez nervoze nego uz osmeh..kostao bi me manje nego danasnji majstor..ALI?
nisam ulazio bas u svaki detalj u gornjem tekstu...
relej smo skidali...znaci cim upali zagrejan posle 5 sekundi u releju klikne i on presece struju za benzinsku pumpu...ALI....kad smo otvorili relej i posle paljenja auta i iskljucivanja releja opet rukom ukljucili na releju dovod struje pre nego sto se ugasi...dovod struje u benzinskoj pumpi se nastavlja a kad se doda gas i dalje ne radi dobro,puca,trokira...pumpa poazuje i dalje 3 bara ispred motora
kad smo uklucili benz pumpu pozadi na akumulator bez releja...opet nije palio uopstea pumpa radi
mora da ima neki razlog,nesto sto daje releju signal da on iskljuci pumpu!moguce da je taj relej ispravan,zato i majstor nije bio siguran na kraju sta je uzrok svega ali je bio prilicno siguran da je do struje...negde nesto
ona ima 6 senzora koja regulisu pravilno ubrizgavanje goriva,pretpostavljam da ako 1 ne radi dobro...eto brljanja
1-senzor pritiska-kolika gustina vazduha ide u motor- na osnovu informacije pravi racunar kalkulaciju za benzin
2-senzor za gas-koliki je gas u odnosu na vazduh
3-temperatura vode-hladniji motor treba hladniji vazduh
4-senzor za ulazni vazduh-koliko hladan vazduh ide u motor-opet kalkulise benzin
5-senzor temperature goriva-meri temperaturu goriva
6-senzor za kiseonik-meri kolicinu vazduha ostalog u izduvnoj grani-opet za alkulaciju benzina
i posto sam 90% siguran da necu naci Mazdin digitalni code checker DCC,u Profilu ga nema za RXa
a moram da proverim sve ove senzore,proucio sam materijal kako se to radi uz 4 zice,2 lampice i 1 osigurac...imam tabelu treptaja lampica koje opisuju dijagnostikovanje kvarova senzora...pa se spremam cim pronadjem adekvatne zice...da mi ne izgori ECU...moram da pitam nekog elektricara koje su tacno zice od 10-20ma..pa osigurac od 510 ohm....itd
eto zasto nisam odmah poleteo da zamenim taj relej...ima razlog zasto se on iskljucuje...da nije tako motor bi radio dobro kad drzim ukljucen relej rukom i tako dajem struju pumpi...a pumpa je dobra..ima dobar pritisak
Inace da ja ne volim RX7micu i wankelovih 7000/min i 6.6 do 100,zar bi je kupovao!
pomenuo sam da sam imao 300 zx twin turbo 1992 sa 300KS i Supru 89 turbo sa 240KS u ovoj klasi i za ovo malo sto sam se navozao RX7com uocio sam odmah bolju upravljivost Mazde i podizanje obrtaja za respect kod rxa a i 6.6 sa 186 konja na auto od skoro 1400kg,1987 god....malo li je...300 zx je isao 5.9 sa 300KS,kakva razlika,kako tek ide model od 93ce a tek rx8.....e to su tek masine
pravilno razmisljas..pitacu i ja neke ovde da li imaju predstavu sta bi moglo da bude..samo napred,imas auto sa motorom zbog kojeg se vredi potruditi..
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
Sa vremena na vreme, dolaze drugari iz inostranstva, pa možemo na njihove adrese da poručimo neke sitnije delove, pa da donesu. Bez ugrađivanja naše carine, rizika da ti dignu u pošti nešto što nemaju pojma šta je, bez ugrađivanja domaćeg zastupnika DHL-a!!! , iako ti je DHL usluga već naplaćena prilikom obračuna i plaćanja.
Prijatelju moguce je da te pumpa za benzin zeza , to jest da je delimicno probila .
E sad nisam siguran da li je to pumpa sa elektronikom kao sto je bila na mojoj RX5 iz 1978god , koja se nalazila u zadnjem levom blatobranu ili je klasicna rotorska elektricna pumpa koja ide u rezervoar ili van njega?
Mene je mucila pumpa na BMW-u 7 , tako da sam imao slicnih problema , zamenom pumpe su problemi nestali !!!
Probaj kontaktirati BATU iz Sremske Mitrovice tel. je 0637469139 , radi covek iskljucivo samo japance , reci mu da te Nemanja uputio .
Hvala Gatti,imacu u vidu..samo prvo da lociram kvar...
Hvala i tebi Nele...pumpa je potapajuca u rezervoar...moguce da je oslabila...ako se ne varam takva pumpa bi trebala da ima 5.5 ili 6 bara.....ova ima 3.2...inace radi,gura gorivo u neprekidnom mlazu...nova zanimljivost je da od kako sam je vadio pa vratio u rezervoar..sad auto nece ni da upali.relej za tu pumpu sam juce proverio kod elektricara,ispravan je.dijagnostiku nisam uspeo da uradim,negde je taj kabal u prekidu od ECUa do konektora za dijagnostiku....ALI za pola sata imam zakazano kod elekricara naoruzan sam svim dostupnim elektronskim semama za RXa posto ih on nema...pa idem da je odslepam...
Danas mi je dosao decko u radnju, sada vozi Daihatsu, ali je vozio RX-7 iz '85..
Kaze da ej bio super auto, dok je bio ispravan, ali da je trosio stravicno..I prodao ga je drugaru, kome je crkao motor posle 1000 km...
I naravno, motor je izvadjen, a ubacen VW, i to u BGD..pa posto taj zlocinac je u vasem susedstvu, vi ga posetite, i objasnite mu sta ce mu se desiti, bude li cackao Wankel opet...
Inace, znam koji je auto, i znam gde stoji, slikacu je prvom prilikom.
Da ispravim samog sebe, NS model je beli, a sivi je iz BGD, koji vi pominjete, evo naseg iz price:
Ako nekog zanima u Novosti oglasima se prodaje RX7 jedinica 86 god.sa neispravnim motorom,trazi vlasnik 500e...verovatno bi je dao i za manje para....njegov broj 063/773-6515 pa ko voli neka izvoli ....
Comment