pucanje i gasenje moze i da izazove lose nastelovano paljenje.ako si skorije radio generalnu,moguce da je do toga.
Majstor za RX7
Collapse
X
-
Ne znam da li ti ovo na neki nacin moze pomoci...
http://www.mazdamotorsports.com/pdfs/co ... 691_cg.pdf
Ako ti treba Mazdin EPC, javi se, da ti dam kopiju.
Comment
-
-
Da verovatno je istekla garancija:-)...zato je i bivsi vlasnik promenio mobilni i hteo odmah prevod..mozda su rusi izmislili tecnost za wankela za drzanje kompresije 7 dana kad oslabi kompresija, posto su imali takvu ladu....ali neka napravicu ja auto od nje.
Hvala ti Vocko,odlican popis delova,bice mi sigurno od koristi!
Skinuo sam servisno uputstvo za majstore za moj auto sa problemima i resavanjem,nekih 120 stranica(samo za sistem ubrizgavanja),narezao i dao majstoru u servisu zajedno sa autom i sad cekam dijagnostiku,mada mi je rekao da nece ici brzo i sad cekam...
Comment
-
-
99% je da imas problem sa dovodom goriva
Raspitaj se koliko treba tacno da ima pritisak pumpa za gorivo, potom idi ko nekog majstora da ti je izvadi iz rezervoara zajedno sa plovkom i neka ti skine dizne.
Pozovi me na 061/180-45-35 Sale, otici cemo na Medak (Selp servis) da ispitamo pumpu i ocistimo dizne.
1. Cene novih pumpi ti se krecu od 80-150 eura
2. Ciscenje dizni 5 eura po kom.
Napisao sam ti cene kad ides kod njih po preporuci.
Usput da pitam kolika je cena te sto ima dizel
Comment
-
-
Jeste lepa je sa ove strane ali je branik prednji sa leve strane malo odvaljen i napukao i mislim da je i migavac prsnuo.
Sale imas pp sa telefonomI don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
Comment
-
-
Hvala ti Vocko,ne znam da li je to isti manual koji imam ili drugi..ja sam skinuo neki sa rx7city.com,pa da nije isti
Sale hvala i tebi,za sada moram da sacekam da vidim sta ce da uradi ovaj majstor kod kojeg sam odslepao auto,zvao sam ga kaze da je juce dobio od Boscha software za dijagnostiku mog auta i da ce kao sinoc da pocne da trazi problem...
Comment
-
-
Hvala za tel. i zvao sam onog lika za rx-7, nije ubacen diesel vec 1.6 benz.vw
Nista od kupovine jer mi treba diesel auto,salim se anlaser ga zeza pa ga je odneo kod majstora da se popravi, tako da sam se dogovorio sa njim da pogledam auto za 3-4 dana.
Trazi 2200 eura i moze sigurno da se spusti jos dole.
Comment
-
Comment