Mercedes 190E ///AMG

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • kova
    CBC Član
    • 11.01.2008
    • 39
    • Hrvatska,Zagreb

Mercedes 190E ///AMG

auto je fkt uščuvan...nije mi baš po čefu kaj se tiće felgi..kaj je tu je...al unutrašnjost...samo pogledajte siceve bude vam sve jasno...

evo i malo VIN-a...

VIN WDB20102410030176
    Model 190 E
    Chassis 20102410030176
    Engine 102961 10 020427
    Transmission 716212 00 030645
    Order 0 3 229 01595
    Approx. year 1983
    Lights HELLA
    Cab 26982
    Dealer Stuttgart branch (229)
    Interior Unknown code (955)
    Paint
    480 manganese brown metallic (с 01.01.1979 по 31.12.1986, с 1994)
    Options
    410 electric sliding roof (с 01.03.1965 по 29.02.1988)
    422 mercedes-benz power steering (с 01.01.1963 по 29.02.1986)
    451 revolution counter (с 01.12.1972 по 31.10.1993)
    tachometer
    466 central locking system (с 01.04.1970 по 31.10.1993)
    470 anti-lock braking system (abs) (с 01.06.1978 по 31.10.1993)
    504 outside rear view mirror, right, electrically adjustable (с 01.11.1978 по 29.02.1986)
    outside rear view mirror, right, electrically adjustable (l.h.d.)
    taxi version, f.r.g, and outside rear view mirror on the right
    536 interference suppression without radio set and mechanically operated antenna (с 01.01.1970 по 31.07.1997)
    586 Behr air conditioner, and electric window lifters (front and rear doors) (с 01.04.1970)
    591 heat-insulating glass, all-around, heated rear window pane, (single-sheet safety glass), Germany
    green heat-insulating glass all round, heated rear window, single pane safety glass - Germany (с 01.01.1972)
    600 headlamp wiper/washer (с 01.08.1971)
    812 rear-mounted loudspeaker (с 01.11.1974)

Pise na tom sajtu da je auto pripadao H.W. Aufrehtu, vlasniku AMG-a

Ako je to tacno taj auto vredi dosta

Isto izgleda motor kao kod mene

Comment

• vaskemica
      CBC Veteran
      • 22.01.2008
      • 108
      • Srbija,Kragujevac

Sedišta su fenomenalna,ovaj volan mi se ne sviđa,a ove felne su mi najružnije od svih koje su rađene za Mercedes(pročitao sam raspravu oko njih u showroom-u ali nisam se uključio jer se otišlo u off u toj temi).
      Nije dozvoljen link prema drugom forumu, promenio Dora

Comment

• VladaR
        CBC Veteran
        • 28.01.2008
        • 134
        • Grocka

Cija je ovo garaza?
        Brzine su u H. - Ti ces da me ucis kako se vozi. - Sta si rek'o?? - Nista-nista, hvala cika-Momo. Vracam ga cim popravim moj auto.

Comment

Evo ga jedan od 10ak napravljenih AMG breitbau spojlera / blatobrana na prodaju:

http://cgi.ebay.de/mercedes-w201-190-19 ... dZViewItem

Interesantna skica iz novina. Koliko prednji i zadnji spojler uticu na aerodinamiku vozila, i koliko povecavaju pritisak prijanjanja tockova sa rastucom brzinom vozila(uporedjeni su fabricki 2.3-16, amg, brabus, zender, lorinser, )

Pogledajte taj grafik, lepo se vidi da ja eksponencijalna zavisnost (rast sa kvadratom brzine):

Ovog prodavca inace znam sa foruma to je neki Jermen (Harut) koji zivi u Nemakoj, inace na forumu mu je nick 190er fighter.

Vozi 2.5-16 sa originalnim 3.2 spojler kitom i avantgarde kozom kao moja

Ima 20 godina i trebao je da dodje na zimski semestar u Budimpestu jer nije mogao upisati u svabiji, pa da se vrati. Manje je ucio, vise je sredjivao makinu

Evo njegovog auta kako danas izgleda, posle par godina sredjivanja:

Comment

• vaskemica
            CBC Veteran
            • 22.01.2008
            • 108
            • Srbija,Kragujevac

Auto izgleda odlično,a što se tiče oglasa ne razumem jel sve komplet za ovaj novac?

Comment

Da sve u kompletu.

Inace to nije oglas, to je eBay aukcija trenutna cena je 1000 EUR, koliko je bila i pocetna cena aukcije.

Vlasnik pali ostale svabe da je svojevremeno to kostalo 10.000DM ekvivalento danasnjih 10.000 EUR ako hocemo da budemo realni cime hvaleci svoju robu pokusava da utice na krajnju cenu. Krajnja cena je nepredvidiva, nekad robi u zadnjih 60 sekundi aukcije ode vrednost duplo i vise, nekad ne sve zavisi sta se prodaje i koliko neko (dovoljno bogat i lud) to zeli u svom posedu.

Sto aukcija duze traje (trajanje bira oglasivac, najcesce je to 7 dana) to ona privlaci veci broj potencijalnih kupaca sirom sveta. Oglasivac moze da odabere da prodaje samo u svojoj zemlji ili da salje u EU ili recimo ceo svet. Sve je to na njemu i zavisi od slucaja do slucaja, od aukcije do aukcije.

Jednom sam naisao na aukciju za srebrni 300SL "Gullwing" kad je pocetna cena bila 1.000.000 EUR da bi vec sledeci kupac ponudio 1.100.000, a ubrzo treci celih 1.500.000 EUR nisam ispratio sta se dalje desavalo, ali me je iznenadilo koliko ljudi koji imaju mnogo $$$ na zale da zadovolje svoj ego.

Vratimo se na ovu aukciju. Oglasivac kaze da je AMG takvih, prosirenih, "breitbau" napravio samp 10ak sto bi znacilo da je ovo teski raritet i kolekcionarska vrednost te da vredi pravo malo bogatsvo

To je on i sam procenio zato je par godina skupljao delove da sve kompletira jer za raspareno gore ne bi dobio puno

Videcemo na kraju za koliko ce otici, ali vec mi se cini da ce ih dobro unovciti, opasan je Harut verovatno mu ponestalo $$$ za dalji tuning na svojoj 2.5-16

Comment

• vaskemica
                CBC Veteran
                • 22.01.2008
                • 108
                • Srbija,Kragujevac

Znam da je aukcija nego samse nešto prebacio.Vidim da trenutno ima jednog ponuđača.Ako je toliko redak otići će sigurno za veliku sumu.

Comment

pa ispraticemo do kraja pa cemo svi znati koliko jedan takav primerak vredi

Comment

• kova
                    CBC Član
                    • 11.01.2008
                    • 39
                    • Hrvatska,Zagreb

Originally posted by shaq
                    Evo ga jedan od 10ak napravljenih AMG breitbau spojlera / blatobrana na prodaju:

http://cgi.ebay.de/mercedes-w201-190-19 ... dZViewItem

Interesantna skica iz novina. Koliko prednji i zadnji spojler uticu na aerodinamiku vozila, i koliko povecavaju pritisak prijanjanja tockova sa rastucom brzinom vozila(uporedjeni su fabricki 2.3-16, amg, brabus, zender, lorinser, )

Pogledajte taj grafik, lepo se vidi da ja eksponencijalna zavisnost (rast sa kvadratom brzine):

Ovog prodavca inace znam sa foruma to je neki Jermen (Harut) koji zivi u Nemakoj, inace na forumu mu je nick 190er fighter.

Vozi 2.5-16 sa originalnim 3.2 spojler kitom i avantgarde kozom kao moja

Ima 20 godina i trebao je da dodje na zimski semestar u Budimpestu jer nije mogao upisati u svabiji, pa da se vrati. Manje je ucio, vise je sredjivao makinu

Evo njegovog auta kako danas izgleda, posle par godina sredjivanja:

znam i ja taj auto...bio je malo selo prije.posvuda AMG/// nalje po autu..al nije bitno...

ugl..u autu je prije bio običan 2.3 8V...a kasnjije je stavljen 2.5-16...

imam dosta fotka o tom autu...

Comment

Working...
                    X