mazda 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • maki30
    CBC Početnik
    • 06.02.2008
    • 2
    • beograd

mazda 2

Posto sam nova na ovom forumu, molila bih iskusnije forumase za savet!
    Kupujem Mazdu 2, preko kuce AC Auto u Zemunu. Uzela sam modela bez cd plejera, smatrajuci da naknadna ugradnja nije problem, medjutim kad je kupovina vec skoro bila napola zavrsena, prodavac me je obavestio da oni ne mogu da ugrade naknadno cd plejer, jer im neki deo nedostaje!!!???
    Zvala sam Mazdu Profil, u Karadjordjevoj, gde su mi rekli da to uopste nije problem i da kosta otprilike sve sa uredjajem oko 100 evra!
    E sad ne bi bio problem da odem kod njih za tu ugradnju, ali vozilo sam uzela na lizing i samim tim a i zbog garancije sam vezana za tu kucu.
    Sta sad da radim, jer stvarno je smesno da u ovlascenom servisu ne znaju ili ne mogu da odrade tu najjednostavniju glupost!!
    Pozdrav, Marijana
  • Vocko
    CBC Senator XXL
    • 25.04.2005
    • 4556
    • nBGd

U koji god ovlasceni servis da odes na celom svetu garancija ti vazi, nije bitno dal si auto uzela u AC Auto ili negde drugde.

Ne znam zasto bi lizing kuca pravila problem gde se auto odrzava dok god je ovlasceni servis u pitanju.

Comment

• maki30
      CBC Početnik
      • 06.02.2008
      • 2
      • beograd

..

ok, mislila sam da garanciju daje samo kuca gde je kupljen auto i tamo vazi.
      Hvala za pomoc

Comment

• JNC
        CBC Senator XXL
        • 19.12.2006
        • 1332
        • Beograd

Slobodno idi u bilo koji ovlascen servis, nema tu nikakvih problema.

Comment

Working...
        X