POMOĆ 626

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • BRANVUK
    CBC Početnik
    • 12.02.2008
    • 2
    • BGD

POMOĆ 626

Molim vas da mi pomognete da rešim problem, kupio sam skoro mazdu 626 90 god. sve je OK osim nekog automatkog termo čoka(sauh valjda).
    E kada palim hladan auto dogodi se da ako pritisnem pedalu gasa podigne broj obrtaja do 5000,6000 i jedino ako ga ugasim oni padnu. Naravno dok se ne ugreje radi tako da se trese, ako krenem da vozim zaglavi na nekom broju obrzaja i sam dodaje gas. Nakon nekoliko "konsultacija " rečeno mi je da je otišao automatski sauh odnosno neki bi-metalni poklopac na njemu a ja to neznam gde da nabavim i kupim. Neki ljudi su mi rekli da se to može srediti a da se i ne menja, odnosno da to treba naštelovati ili servisirati u karburator servisu.
    Molim vas da mi pomognete jer ovako pojede mi uši koliko troši dok ga zagrejam. Hvala unapred
  • Gatti.Gatozza
    CBC Senator XXL
    • 26.09.2006
    • 411
    • Zemun
    • Lybra 1.9 / XJ600S

Dobro došao na forum! Kako si nas našao?
    Kod mene, na dosta starijem autu, na karbu postoji jedan okrugli crni deo u kome se nalazi bimetal koji reguliše broj obrtaja kad auto nije ugrejan. Otpuštanjem dva zvezdasta šrafa, ta cela kutijica se okreće i tako šteluje. Barem sam ja to video kad su meni radili.
    Ali bi možda bilo najbolje da odeš da ti lepo u servisu to našteluju i očiste šta treba.
    MAZDA

Comment

• BRANVUK
      CBC Početnik
      • 12.02.2008
      • 2
      • BGD

Ma nekako sam brljao po netu tražeći rešenje za ovo i nekako ispade MAZDA-KLUB. Sreća ja pojma nemam o tim automobilima kupio sam od svog strica taj auto,prešao je 170 000, garažiran,prvi vlasnik, prva farba ma kao nov samo to, ali mora nešto. Nezgodno što je to baš taj deo valjda nije otišao skroz pošto nema da se kupi bar tako kažu.

Comment

• RedboX
        CBC Senator XXL
        • 28.11.2006
        • 1537
        • Novi Beograd

Pozdrav i od mene.
        Nemoj da se nerviras i samo polako.Ima u Bg par dobrih servisa i radnji koje nisu skupe sa delovima tako da te to ne plaši a sve se može naći.Moja preporuke je servis Forma n NBG ,imas adresu i telefon pod mazda tehnika - servisi, pa lepo odes kod njih da ti ljudi kazu sta je i koliko ce te kosta.

A sad daj malo slika je je ovo ipak deo o predstavljanju
        I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...

Comment

Working...
        X