Prostor je nevidjen.Dizajn unutrasnjosti takodje.A i sama spoljasnjost je za hrabre i sa stilom.To je kao kad neko kaze recimo za Buldoga da je toliko ruzan da je na kraju lep pas .
meni je svaki simpatičan
ružna auta su bezidejno dizajnirana auta tipa vw, audi, istočnjaci, amerikanci, ..... iako i neki od ovih nabrojani danas imaju i neki izuzetaka...
rece covek koji vozi juga a usput preferira italijanski dizajn. aj se vrati malo unazad recimo neku davnu 86god pa se seti ko je poceo prvi da crta oble linije kojima se italijani i francuzi danas toliko ponose.
Ma od kad je auta bilo je i oblih i ostrih linija.Smenjivale se mode.Ako se prica ko je zacetnik neke mode u odredjenom trenutku,e to je neka prica,i uvek su je pokretali Italijani.Pomenuo sam Bravo kao primer,ali to je slucaj i sa ostalim oblicima.Na kraju,sta je ovde ruzno?
koliko se secam, ovo bese tema o fiatima?
sto se nemackog dizajna tice, boze me sacuvaj. cista gotika. kad god sednem u nemacki auto, osecam se kao da sam navukao za broj manje NOVE vojnicke cokule (ko je sluzio pravu vojsku znace na sta mislim). kad ga pogledam spolja, najbolja moguca reakcija je ravnodusnost.
jeftini nemci ne lice ni na sta, a skupi izgledaju kao da ih je dizajnirao Homer Simpson
Jes vala,al samo unutra.Kad bi seo u njega a da ne znam koji je auto,mislio bi da je neki krompirwagen Nije mi jasno sto ga tako nagrdise,mnogo lep auto al sah-tablu ko da je pravio pijani Rus sa motorkom Jel posle ovog da se banujem sam il da cekam da Nesha procita
1. Multipla
2. Nova Croma ( mozda ne upadljivo ruzna, vise neodredjena i bez karaktera )
3. Ulysse ( poslednja generacija ) iako je isti kao Lancia Phedra, ovaj drugi je daleko lepsi
4. Stilo sa 5 vrata i karavan ( izvinjavam se ali.... )
5. Palio Weekend
6. Ritmo ( jos uvek ne mogu da se pomirim sa tim dizajnom )
e sad, na svakog ruznog Fiata dolazi bar dva lepa, tako da Fiatisti mogu da budu ponosni...
Comment