Da
Bridgestone Potenza RE 050 A ili Toyo Proxes T1-R
Collapse
X
-
Uništi ja čovjeku temu.... sorry
A sa sadašnjim primanjima pitanje je da li bi mogao i ovu kombinaciju sa čeličnim felugama, zato i pitam da li neko zna koliko su ove gume
A volio bi ja aluminijumske, ali to za neka bolja vremena
Comment
-
-
Comment
-
-
Originally posted by mikimazdadobitnik je :
Toyo proxes T1-R..danaske naruchene..ko me zeznuo nahebo je!!!
Zezam seDobar izbor!
Zovem se Miroslav i pravim igračke.
Comment
-
-
ja sam ti svoje misljnje dao za fuldu..ja sam bio prezadovoljan,guma je sve trpila(cak izletanje sa ulice na trotoar pri nekoj brzini od 100kmh,u sred Sapca),posluzila 4 godine i sada je kraj,za aquaplaning je bila majka....tog modela vise nema,zato ja i necu vise fuldu,ajd reko sada malo po japosima.preporuke stigle sa raznih strana,videcemo."I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
-
Originally posted by mikimazdadobitnik je :
Toyo proxes T1-R..danaske naruchene..ko me zeznuo nahebo je!!!
Milion faktora na to utječe, koje ja dimenzija gume, koliko je težak auto, koja je snaga motora, koji je tvoj način vožnje...
Testiranje guma se radi da se na ISTOM autu isproba nekoliko vrsta guma u identično istim uvjetima.Morko, suho, snijeg, led...
Ali to opisuje gumui kako se ponaša SAMO za taj testni automobil.Zamijeni aute i rezultati više neče biti isti.
Only my 50 cents
LP
Comment
-
-
tako je grofe..samo u danasnjim uslovima i danasnjim proizvodnim mogucnostima neke fabrike guma,to ne bi smelo da se dosta razlikuje od auta do auta.inace gume se testiraju u fabrikama na vucnom vozu koji ima jednu takoreci ruku nalik amortizeru na autu i koji meri buku gume,njeno habanje ,i njeno ponasanje u raznim uslovima.ako je guma sama bucna ,ona ce biti bucna i na fici i na porseu.ako je njen koeficijent trenja toliki i toliki bice ta vrednost i za ficu i za porsea,i tako dalje sto se tice ostalih vrednosti.da li je neka guma dobra u aquaplaningu zavisi od nje same ,kakav profil ima i koje smese su koriscene u proizvodnji.to ne zavisi od auta i na to sam ja mislio.e sada da ce ona drugachije da se ponasa kod mene nego na nekom mogu samo da pretpostavim jer dok ih ne namontiram necu znati ni kako se ponasaju kod mene,a posle se moze probati isti tip guma na nekom drugom autu.videcemo."I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
-
hvala na lepim preporukama-niste me slagali..kao prvo sto sam primetio da je guma mekana za voziti,tiha...e sada kako drzi videcemo sledeci vikend"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
-
ja narucio RE070 a kolko sam mogao da vidim RE 01 R je pun pogodak. drzi na suvom kao i na mokrom, dobra zaakvaplanung , tiha i udobna. guma koja je na scim testovima dobila max broja poena.
RE-070
RE-01R
deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
pa zato sto je semi-slik....ja ih ne bih uzeo za svaki dan...inache o gumi cujem sve najbolje...e sada da li je re 01r bio pravi izbor ne znam...sta je kostala dole re 070?"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
Comment