onaj stari put za NS kada bi ga sredili bilo bi bas lepo i mirna jedna voznja do NS uz OK pogled...poslednji put kada sam isao tim putem prema NS vratio sam se autoputem posle
Postoji sasvim jasna logika da autoput bude jeftiniji za domace stanovnistvo, kao i sasvim konkretan pritisak EU da ne bude tako
Bez obzira na to cijene su zaista visoke, trapovi nisu bas toliko skupi, pa kad jos uracunate manju potrosnju goriva, jer se magistralama vozi laganije, milina Kome se ne zuri
Difference between man and boys is the price of their toys
...Lepo je govorio moj pokojni tast nesto u fazonu Radovana III: "Sto ne uleti neka biiiip! u skupstinu opasan bombama i sa automatskom od nekih 250 metaka, pobije biiiip! i gotova stvar!"[/b]
Eh, pustezelje...
...khm, khm...Postoji jedno krivicno delo kojim se inkriminise
''pozivanje na nasilnu promenu Ustavnog uredjenja, ili na nasilno svrgavanje najvisih organa vlasti, ili na ubistvo
najvisih organa vlasti ''...
Kad bi neko bio zaludan, i ne bi imao preca posla, zbog tvoje ''puste zelje'' koja je javno izrazena na forumu, mogli bi da te posete, i
nesto priupitaju...
A, sad oko putarina :
Nisam nigde govorio da putarine nisu skupe, vec da ih bas zato sto su skupe, ne treba dalje dizati zbog zelje da se izjednace sa putarinama koje placaju stranci...Navodio sam razloge zbog kojih mislim da te putarine ne treba izjednacavati...
Primeri Austrije, ili Madjarske nisu relevantni...
Kakve veze ima Srbija sa njima ?
Evo par logicnih pitanja :
- da li na cenu putarine utice trosak izgradnje tog auto-puta ?
- da li na cenu putarine utice nacin obezbedjivanja para za pravljenje tog auto-puta ?
-da li na cenu putarine utice i visina prihoda sakupljenih po drugim osnovama, a sluze za istu namenu kao i putarina ?
-da li na cenu putarina utice potreba za daljom izgradnjom auto-puteva ?
-da li na cenu putarine utice potreba za odrzavanjem auto-puta, koja prelazi iznose redovnog odrzavanja, jer se put nalazi u
zapustenom stanju ?
Lako je zakljuciti da nije isto ako drzava da auto-put pod koncesiju...ili ga napravi od svojih para, ili uzme kredit [ gde naravno postoji kamata ], ili ga napravi ''besplatno'' preko nekadasnjih radnih akcija...
Nije isto ako na tom auto-putu imas nekoliko mostova, ili ako je ceo po ravnici pravljen...
Isto ce mu tako i troskovi odrzavanja biti veci...
Da se ne bi dogodilo da u okviru iste drzave imas razlicite iznose putarina po predjenom kilometru, onda se taj iznos ''pegla'' na citavu mrezu auto-puteva...
I u tranzitnom turizmu postoji trziste...
Ako imas dobar polozaj, onda mozes skuplje da naplacujes svoju ''uslugu'' strancima...Ako takav polozaj nemas, onda ces smanjivati cene, da bi ih kako-tako privoleo da bas prodju kroz tvoju drzavu...
Zato zaista ne mogu da shvatim logiku po kojoj Srbija ne sme da ima za strance vecu putarinu nego Madjarska, ili Austrija ??? Ili neka druga zemlja EU ?
Da nema stranaca...da nema tranzitnog turizma...da i danas ne idu sleperi preko Srbije...spustili bi oni cenu...
Ali cim je drze...ocigledno je da i po toj ceni ljudi prolaze Srbijom...
Dobra nam geografija...
Problem je sto na delovima polu auto-puta naplacuju putarinu kao da je pun profil auto-puta...
Problem je sto tako prikupljene pare kradu...Videli smo hapsenja koja su bila, i culi ministarsku pricu o ''kraduckanju''...
Ali, evo...na prolece pocinju sa gradnjom, i revitalizacijom jednog dela auto-puteva kod nas...
p.s. A, onda ce i na njemu da naplacuju visoku putarinu...
slazem se nesaoct, ali to sve kod nas nije nista definisano, ne mozemo oblaznicu 10 godina ako ne i vise da napravimo a kamo li da napravimo put do NS...
Preskupo je 480 din do NS i nazad, 6 evra za 200 km...
Sve manje ce da se ide preko srbije, Rumuniji i Bugarskoj se vec sve uveliko gradi, nema cekanja na granicama, carinskih terminala.... oni kako tako poslove zavrsavaju.
Ja nisam upoznat u budzet Madjarske ili AUstrije i njihovog finansiranja ve sam samo dao primer zato se ide na duzi put i stize mnogo brze i jeftinije....
zbog tvoje ''puste zelje'' koja je javno izrazena na forumu, mogli bi da te posete, i
nesto priupitaju...
Nisi lepo citao kolega: Pod brojem 1 govorio sam o pokojnom tastu i takodje pokojnom nam velikanu Radmilovicu. Ako 'oce nekog da posete, nek posete njih. Pod brojem 2 nije u pitanju svrgavanje vlasti i rezima jer tih 250 bikova predstavljaju i desnicu i levicu i zadnjicu i one sto jashu i one sto bi da uzjashu i sta jos ti padne na pamet a u sustini su razliciti samo po nazivu a garantujem ti da posle postavljanja svoje guzice u fotelje na vrhu svi oni pokazuju svoje apsolutno isto lice prema ovom napacenom narodu. Pozdrav!
EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
...Nisi lepo citao kolega: Pod brojem 1 govorio sam o pokojnom tastu i takodje pokojnom nam velikanu Radmilovicu. Ako 'oce nekog da posete, nek posete njih. Pod brojem 2 nije u pitanju svrgavanje vlasti i rezima jer tih 250 bikova predstavljaju i desnicu i levicu i zadnjicu i one sto jashu i one sto bi da uzjashu...
Javno si iznosio stavove koji su zabranjeni...bez obzira da li su stavovi tvoji, ili ''pronosis'' tudje...
Krug najvisih organa vlasti je odredjen Ustavom, za ciji tekst su gradjani glasali...
A, tamo je medju svim najvisim organima, nabrojana i
Skupstina Srbije...
Ali...video si valjda da sve ovo pisem saljivo...
Ne boj se...nece ti doci....osim ako te ''neko'' ne prijavi...
prijatelju stvar je u tome sto je vec putarina u srbiji skuplja dosta od mnogih zemalja u evropi...a putevi su znas i sam vec kakvi..o tome se radi..pa prolaze ti isti stranci i kroz madjarsku ali su i tamo putarine iste za sve...i madjare i strance....
Madjarska je EU...Kakve veze ima ona sa nama ?
Ona ima odredjene obaveze prema vozilima iz drugih drzava EU, a sigurno je jedna od tih obaveza da ih tretira ''kao domace'' sto ustvari i jesu...Oni su deo iste EU...
madjari su od nove godine u eu a drumarina im je takva od barem 3 godine unazad koliko ja znam
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
...i ne ulazi se u EU preko noci...
Logicno je da su vec odavno to uradili, izjednacili za strance i domace...Nece cekati prvi svoj dan u EU, da to urade...
bg - kuzmin - 250din je putarina sad, sto mislim da nije mnogo naspram puta NS-BG tj. meni do krcedina za nekih 30km autoputa su te pare sad, sto nema dalje, skoro kao stranca da vozim
disriminiacija nije dozvoljena u normalnoj zemlji.
putarine kao usluga moraju, da moraju, biti identicne bez obzira na rasnu, versku, nacionalnu, polnu ili bilo kakvu razliku.
radi se o najprostijoj osobini robe, ili usluge ceni kostanja usluge.
a ta usluga je identicna, taj put za koji se placa je identican i za strane i domace registrovane automobile.
kao sto je ukinuta dvojna cena hotela, dvojna cena boravisnih taksi, dvojna cena hrane, i gomila slicnih " dostignuca" samoupravljanja, trebalo je odavno da putarina ima jedinstvenu cenu.
kao sto je svuda u normalnom svetu i normalno.
iznos koliko ce biti, je sasvim zasebno pitanje.
i tu moze da ima uticaja efekat geografije, mudro iskoriscn
inace, nase putarine uopste nisu velike i medju najnizima su ukljucivo i cene za strance.
koliko kosta 200km od Filaha do Salcburga ?
koliko kosta u Francuskoj za 200km ?
Madjarska nije dobar primer za poredjenje, tamo je ukinuto placanje putarine za svaki prolaz.
dok je postojala naplata putarine, bila je veca kudikamo nego kod nas.
onih 30km puta pred Budimpestu je kostalo kao Beograd- Sid sto je 3 puta razlika u ceni po predjenom kilometru.
posebna tema je da li uopste treba da se na ovaj nacin kod nas placa putarina, s obzirom da se placa putarina pri registraciji, i da se placa putarina pri svakom tocenju na pumpi.
markica, pausal je daleko efikasniji metod s obzirom na zanemarive troskove u radnoj snazi prema ostvarenom prihodu.
ja bih najradije voleo da je odmah sada izjednacena putarina, postojeca razlika domaci strani.
prosto neka srednja cena, nesto skuplja za domace i jeftinija za strance i problem trajno resen.
inace, da podsetim da je i Makedonija imala isti sistem dvojnih cena koje je isto tako tokom vremena usaglasila na jedinstveni nivo.
dakle, nije ovo kod nas nista slucajno, ostatak jednog ranijeg sistema organizacije ekonomije.
nazalost, predugo se zadrzalo ali to je tek tema za sebe.
e pa nece tako, pre 2 godine sam vozio stranca u srbiji (na becke table) i putarine su tada bile kao sad fazon NS - BG 400din, ali za nase table je tad bilo nesto mnogo manje tipa 100dinara, pa umesto da se nadju negde, ovako kako je krenulo cilj je da domace dostignu za strana vozila cene ..
ne da su skupe putarine za ovako lose puteve, nego nema dalje !
ista prica kao i za gorivo !
iz para od putarina se placaju penzije, jer su ti fondovi orobljeni davnih dana a valja placati penzije .. i ne samo one,nego ko zna koje fondove jos, tako da para za obnovu puta ne ostaje ..
Comment