Evo setih se da postavim temu kako sam ja upasovao pecurku na mojoj mazdi.. Bilo je to malo teze ali uspelo je.. Zahvaljujem se milannik-u na velikoj pomoci...
Idemo od pocetka:
Prvo smo morali da napravimo adapter zato sto je kraj protokomera kockast
a ulaz filtera je okrugao...Nasli smo kod milannik-a u dvoristu ukopanu u zemlju jednu metalnu plocicu koju smo skratili na dimenzije ulaza u protokomer obelezili rupe za srafove i izbusili:

Onda nam je priskocio u pomoc majstor Buca (Milanov cale) koji je izbusio rupu na plocici pomocu struga:

Za to vreme ja i milanik smo tragali po dvoristu da nadjemo cevku koja ce moci da udje u pecurku.. posle 3 sec. traganja nasli smo je navaljenu na zid garaze
i za to vreme dok je majstor buca busio dupu, ja i milan smo sekli cevku:

Kada je to bilo gotovo,Majstor Buca je zavario deo cevke na plocicu i to je izgledalo ovako:

Posto je sve bilo zardjalo ja i milan smo ga ofarbali sprejem u sivu (metalik)

Sutradan posle svih radova doslo je na red montiranje....

Idemo od pocetka:
Prvo smo morali da napravimo adapter zato sto je kraj protokomera kockast

Onda nam je priskocio u pomoc majstor Buca (Milanov cale) koji je izbusio rupu na plocici pomocu struga:

Za to vreme ja i milanik smo tragali po dvoristu da nadjemo cevku koja ce moci da udje u pecurku.. posle 3 sec. traganja nasli smo je navaljenu na zid garaze

Kada je to bilo gotovo,Majstor Buca je zavario deo cevke na plocicu i to je izgledalo ovako:

Posto je sve bilo zardjalo ja i milan smo ga ofarbali sprejem u sivu (metalik)

Sutradan posle svih radova doslo je na red montiranje....

Comment