Danas na Miseluku bio Ferrari 612, na Švajcarskim tablama... Momak ga potezao vishe puta nista specijalno ili ga nije gazio pun gas... Mozda neko od Novosadjana bio pa slikao, mene mrzelo...
da video sam ga ja pre neki dan u ns slikao sam ga ali se ne vidi dobro... a nesto kontam da je taj isti vlasnik jedno vreme vozio i onog crnog SLR posto je i on imao ZH tablice
a taj isti da n sam na toj istoj raskrsnici video crni 612 sa ekonomija tablama i bentley continental GT svetlo plavi sa cini mi se crnogorskim tablama...
@ north side
ma taj auto je dinja ima samo 600 konja i 12 cilindara, zato i nije nista posebno kad ga potegne...
ma taj auto je dinja ima samo 600 konja i 12 cilindara, zato i nije nista posebno kad ga potegne...
Tacnije 540 Konja... Lepo pise da ga mozda nije gazio pun gas, mada svaki put isto ode. U svakom slucaju meni se ne svidja i ocekivao sam vise.
ok 540, i sigurno ga nije gazio do kraja taj auto je ferrarijev flagship i ide za sve pare.... samo ne znam sta si ocekivao...
a taj merc i R8 su istog vlasnika, stajali su na bilevaru ispred zoned zgrade i vlasnik zgrade je i vlasnik automobila, kontam da ima jos nesto osim toga ali jos nisam upecao...
a to kako cuva automobile dosta govori o njemu...
Comment