Sinoc je protutnjao bulevarom u NS crni SLR,kako se ono cudo cuje ono je strasno naravno nisam stigao da ga uslikam
To sam ja bio u njemu.
I kako ti se cini?
Vidjam ga parkiranog kod "Amara"..
Samo ću reći da se nisam osećao kao suvozač, već kao kopilot. Bolesna je to stvar. Stravično ubrzava, još luđe koči, a driftuje na svako dodavanje gasa. Osećaj stvarno fenomenalan, od položaja u sedištima, pa do pogleda preko 3-metarske haube. Otvaranje vrata u vis, zatvaranje (spuštanje) istih. Kad sam sedeo u njemu dok sam pravio one snimke, pa ušao unutra, nisam znao da izađem Jedva našao ručicu za otvaranje. A zvuk auta je posebna priča, ima i ti gore na snimku.
Pravi vlasnik, da... Ali auto je trenutno na korišćenju kod ovog mog.
Cigan je inače vlasnik jednog Ferrarija (ne znam kojeg), zatim onog crnog kabrio Lamba i ovog McLarena. Meče je na prodaju inače... Cena je 300000, a dao bi ga i za 270000 eura. Star neke 3-4 godine, prešao oko 40000km, prvi vlasnik-prva farba varijanta.
Raspitivali smo se za cene nekih stvari za njega, evo dva primera: set diskova i pločica košta 22000 eura, a alternator 40000 euriČa...
A zašto je na Švajcarske table, valjda je tako jeftinije da ga voza...
Mislio sam da sam ih uploadovao Nesto mi se Photobucket zeznuo, nije hteo da uploaduje sve (oko 150 slika), uploadovao je manje od 100... Okacicu slike, samo da ih prebacim na flash
Da mi je samo znati kako se gari uspeo dokopati Ferraria!!!
Mora da je ucio skolu
Inace, video sam u Budvi crni 612 sa reg. NS 50-50 .
@Bane, kako mozes porediti Bently i Ferrari?
Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
Ja automobile gledam kroz mogućnosti i upotrebljivost. Ne kroz to kakvu su harizmu imali dok su se pre drugog svetskog rata trkali po seoskim putevima, dok je moj pradeda još nosio pelene. Nije mi bitna ni boja auta, ni značka, ni slogan firme. Kapiram da neki bilder u nekoj teretani koji malo gleda automobile, a malo ribe u časopisu Maxim (a podsvesno voli dečake koji pokazuju vežbe u Mens Healthu) ne zna da deli automobile po klasama, ali ti si na ovom forumu mogao da naučiš da su Ferrari 599 GTB Fiorano i Bentley Continental GT automobili iste klase, a ta klasa automobila se zove GT - a tu su još Aston Martin DB9, kao školski primer te klase i generalno svi automobili sa motorom napred, gepekom pozadi, tišinom, luksuzom i dugmićima i jakim motorom koji treba da guta kilometre kada to treba, a kada ne onda da pruži tišinu i udobnost.
pazi imaju istu namenu, ali bentley je pravi GT dok ferrari ima mnogo vise sportskog i sebi laksi je i brutalniji, bentley je krmaca koja lize asvalt branicima u ostroj voznji... sporiji je i stvarno nemoze da se poredi sa 599 osim po tome sto ima motor napred a gepek pozadi... cak imaju i razlicit pogon..
Slažem se ja s tobom, ali čak ni Ferrari ne može protiv zakona prirode.
Vidi, ne kažem ni da bi ja mogao 599 da napravim u mojoj garaži niti da bi se ljutio da mi ga neko pokloni (kada bi neko toliko bio lud), ali poenta priče je da može i Ferrari i Clarkson i ko već da priča šta hoće za 599, ali auto je pretežak i predugačak i sa ne sjajnim balansom (nebitno što je menjač pozadi, motor napred je pretežak) da bi auto bio bilo šta drugo nego GT.
Jeste 599 mnogo brži od Cotinental GTa, ali poenta priče je da sa 599 niko neće da ide na tack day, niti će bilo koja ekipa da ga kupi i pravi od njega auto za LMS ili neke druge trke, što nas dovodi do zaključka da će biti korišten samo na ulicama i putevima, a šta je to nego GT auto .
Comment