Hot cars - spotted today

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Bane R
    CBC Senator XXL
    • 27.03.2006
    • 1769
    • Beograd

Originally posted by Bane®
    Nadam se da ima još nešto zanimljivo. Pošto imati dva auta iste klase i iste namene... pih, šta je s maštom.
    To je ono što sam ja rekao... da podsetim, pošto ovde neki imaju kratko pamćenje

Comment

• luci
      CBC Senator XXL
      • 13.03.2006
      • 1103
      • odzaci

ja opet kazem da to nije ni ista klasa, a nije ni namena, 599 nije bas user friendly dok je gt pretezak za ozbiljniju voznju tako da svaki ima svoju namenu...

ajd da ne ofujemo bezveze

Comment

• Armageddon ///M
        CBC Senator XXL
        • 26.04.2008
        • 447
        • SRB
        • Ne

http://s306.photobucket.com/albums/nn26 ... rmageddon/

Tako je jednostavnije, mrzi me da ponovo uploadujem

@Overspeed: Ima vecih zaludjenika za BMW, ne brini
        Ambitious but rubbish.
        http://www.youtube.com/streetracerm5

Comment

• Kanarinac
          CBC Senator XXL
          • 08.10.2004
          • 2870
          • BG,Weedikovac

Sine jesi mogao vece slike da stavish?
          Imash opciju da ubacish preko foruma slike, nema potrebe za nasiljem.

I love my

Comment

• Armageddon ///M
            CBC Senator XXL
            • 26.04.2008
            • 447
            • SRB
            • Ne

Izvinite
            Navikao sam da ih uploadujem na photobucket, posto slike kacim na jos dva foruma...
            Da brisem?
            Ambitious but rubbish.
            http://www.youtube.com/streetracerm5

Comment

• overspeed
              CBC Senator XXL
              • 24.05.2005
              • 2779
              • Kosovska Mitrovica

Izbrishi ovo pa upload-uj ponovo ali umesto direktnog linka daj "thumbnail" linkove. Tako ce se ova stranica daleko brzhe uchitavati, a svi zainteresovani ce moci da pregledaju automobile detaljno ali jedan-po-jedan.

PS. Drago mi je shto vidim da ima i "tezhih sluchaja" od mene kad je BMW u pitanju...

http://www.bmw.tv

Comment

• AreOut
                CBC Senator XXL
                • 22.07.2006
                • 590
                • Zabjelo

Originally posted by Bane®
                Nisu, al su bliži nego 599 i 430 .
                Pa tacno i Prelude i Legend su blizi nego Prelude i CRX
                http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c

Comment

• overspeed
                  CBC Senator XXL
                  • 24.05.2005
                  • 2779
                  • Kosovska Mitrovica

Evo od juche update, a i malo da dignemo temu

Bivshi komshija i skoro pa bivshi prijatelj Trenutno na arbajtovanju u shvabiji, iscimao me na kafu juche i to posle 10 godina od poslednjeg vidjenja.

A onda sam mu ja malo iscimao ovo

Auto je kupljen nov, evo kilometrazhe:

A onda najveci zajeb - Cayman em' shto nema motor napred, nego ga nema ni pozadi

Inache za 3,4-litarski boxer duboki respect, jedino shto radi bolje od toga kako ide je - da bolje zvuchi Samo mi je josh hvalilo parche autoputa...

Comment

• 206
                    Admin od ispočetka :)
                    • 09.12.2004
                    • 9548
                    • Beograd
                    • 206

Originally posted by overspeed
                    Samo mi je josh hvalilo parche autoputa...
                    Mali off - mislis falilo?. U poslednje vreme jako cesto se srecem sa "hvali" umesto "fali", i to od strane ljudi koje sam smatrao za obrazovane i pismene, pa sam, blago receno, bio sokiran pogresnim spelovanjem tako elementarne reci (ok, nije izvorno srpska rec, ali jako cesto upotrebljavana, jeste) - jel' ja nisam u toku sa nekim jezickim trendovima u poslednje vreme, ne znam pravopis, ili je nesto trece u pitanju?
                    The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• overspeed
                      CBC Senator XXL
                      • 24.05.2005
                      • 2779
                      • Kosovska Mitrovica

Pa sad, ako cemo tako ne pishe se ni sheshir nego šešir, a ja konstantno koristim to "sh" umesto "š"... Shta hocu da kazhem - zbog same prirode foruma i neformalnog karaktera deshavaju se propusti koji u formalnoj komunikaciji inache ne bi. Ne samo meni, nego mnogima. Primetio sam da shto vishe vremena provodim ovde utoliko vishe krecem da poprimam neke takve navike, od chega jako zazirem. Za tako neshta bih recimo svojevremeno kod nastavnice srpskog jezika bez prava na zhalbu ishao na veshala A i inache mrzim to kod sebe, ali jbg, uticaj sredine, shta li... Vremenom se naviknesh na neformalni karakter ovoga i opustish se, utopish u okolinu...

Vidjam i ja to svakodnevno po forumu: ne formalno, ne moguce, malte ne, ne verovatno i sl., pa onda pravopisne greshke, gramatichke greshke, nepravilnu palatalizaciju, promashene padezhe... Protiv toga ili se izborish na vreme ili se sve polako pretvara u shatrovachku kafanu. Obzirom da ima jako puno "neformalnih" po forumu sad sebe pitam gde mene nadje Al' dobro, ako si od 6247 chlanova reshio da krenesh bash od mene, shta reci osim - da mi je chast

Comment

• dranix
                        CBC Senator XXL
                        • 04.10.2004
                        • 3079
                        • Antwerpen/Belgium
                        • Saab 9-3

Zanimljivo. NIKAD do sada nisam cuo da se tako koristi rec falilo.
                        Ogroman broj ljudi na ovom forumu bas dobro pise pa i Overspeed.
                        Postoje cesto i nekakve provincijske jezicke fore sa kojima se ja nikad nisam slagao kao recimo kojeg je roda rec AUTO.
                        Za bar 2 MILIONA ljudi (moja procena) je to imenica srednjeg roda. Pa sta?
                        Sva sreca da nam je jezik po nekim pitanjima veoma jednostavan pa nije ni bitno sto nam nedostaje parce autoputa.
                        Uh, pretece me. Zar nas toliko ima?
                        To ti je kao onaj aforizam. "Ona je i rec NOGE pisala razdvojeno."

Comment

• 206
                          Admin od ispočetka :)
                          • 09.12.2004
                          • 9548
                          • Beograd
                          • 206

Bas interesantno posto rec "faliti" postoji u svakom recniku kog se dohvatis, oznacava nedostajanje, nedostatak. Rec "hvaliti" oznacava pohvalu, velicanje neceg ili nekog.

Uopste nisam gledao, iskreno, ni ko je to napisao, niti mi je sad cilj da ja Overspeeda ili nekog drugog saljem u osnovnu skolu na dopunsku nastavu Samo mi jako para usi..tj oci, pa moram malo da dosadjujem
                          The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• overspeed
                            CBC Senator XXL
                            • 24.05.2005
                            • 2779
                            • Kosovska Mitrovica

...e ako cemo vec tako, onda se ne pishe "tj" nego "tj."

Ne ozbiljno, jako mrzim takve stvari a narochito kod sebe, ali nakon 3-4 godine potpadnesh pod uticaj okoline. Ako ne mozhesh da ih pobedish...

Comment

• dranix
                              CBC Senator XXL
                              • 04.10.2004
                              • 3079
                              • Antwerpen/Belgium
                              • Saab 9-3

Ma pusti Saleta od iz nekoh razloga ne voli slovo (glas) H.
                              Boze moj, i to je postalo trend u nekim sredinama vise nego ikada.
                              Meni je samo zao sto oni koje je sramota sto MORAJU da govore srpskim jezikom ili oficijelno srpskohrvatskim jer NEMAJU SVOJ bolji izmisljaju cak i razlicita imena za taj jezik. Kako onda ne bi izmisljali i reci koje vuku na neke druge pa cak i vanevropske jezike.
                              Da, i ja mrzim Engleze i Amere ali govorim ili na drugi nacin koristim njihov ENGLESKI jezik jer mi je to korisno.
                              Bolesni umovi izmisle sebi i naciju koja nigde u svetu nije priznata kao takva a nece da krste pojedine reci.
                              Jedino sto nije jasno je zasto ljudi po svaku cenu zele da budu nesto drugo nego sto jesu i zasto im u svojoj kozi nije dobro.
                              Nemojte zeleti da budete kao ja jer mi nije bolje (ni gore) nego vama.

Comment

• Andrej55
                                CBC Veteran
                                • 28.07.2008
                                • 104
                                • Beograd

pravilno je reci fali a ne hvali
                                jer faliti je nepravilan izraz od nedostajati,tacnije nemackog je porekla. sad,mogu da potrazim na internetu detaljnije ako nekog zanima. hvali sigurno nije,cak mi i para usi kad cujem,tj izgovorim u sebi.
                                naravno,pravilno je reci nedostajati,a ovo smo prilimili u jeziku i to se odomacilo,ali se ne sme mesati sa hvali,jer je ovo potpuno drugi glagol ''hvaliti'' e sad,opet moze doci do zabune jer bosanci npr kazu ''fala'' za hvala,sto je opet nepravilno.
                                poz

Comment

Working...
                                X