Skoro me je jedan covek terao da uzmem Titan 10w40, kaze da je stvarno dobro ulje!!!
Meni je skoro jedan chovek rekao da je Elvis josh uvek zhiv...
Ne znam u chemu je problem, jel' ovaj Titan primamljiv zbog cene ili shta?
Ako nije to u pitanju moj ti je savet da ne eksperimentishesh i da se drzhish koliko-toliko proverenih distributera u Srbiji. Castrol, Motul, Valvoline, bilo koji brend kupljen u maloprodajnoj mrezhi ovlashcenih distributera je daleko bolji izbor nego kupovina od "nekog choveka" koji valja ulja proizvodjacha koji chak i nema ovlashcenog uvoznika i distributera u Srbiji...
Za sve si overe upravu!!!
Ali ja nisam pitao za to, nego da li si ili neko drugi imao iskusta sa Titanom, kakvo je ulje i vredi li ga sipati u visokoturaszne masinice!?
Ljudi, zasto se uvek izmislja topla voda i bez potrebe traze nova resenja za problem koji je davno resen na odgovarajuci nacin?
BMW koristi Castrol ulja, koja za koji motor pise u fabrickoj preporuci, ili se takva informacija od dobrog servisera lako dobije. I zasto sad traziti okolo i eksperimentisati sa necim sto ne znate kako ce raditi kad vec imate provereno resenje koje daje garantovano dobre rezultate?
Usput, taj mladi perspektivni uvoznik kod nas sa ozbiljnim pristupom - tesko takvom pristupu i ozbiljnosti kad mail i telefon preko Foruma mora da mu se pronalazi...
The difference between men and boys is the price of their toys
2-3 god .. ok , iako nije neki mega-ovlashceni od strane fusha(jer da jeste bio bi sigurno na sajtu),mogao je da postavi neku normalnu skromnu prezentaciju.cena kompletna sa hostingom,domenom ,u skromnoj varijanti sa sve izradom prezentacionog sajta nebi ga izasla vise od 100-200 evra,a kasnije odrzavanje na nivou od maksimalno 50 evra godisnje.
a 50 evra je 4 litra sintetickog ulja,.. neki korak sa vremenom mora da se uhvati.kao i obicno kod nas.... znacaj interneta,kompjutera se preuvelicava ili apsolutno podcenjuje,,,skoro nikad zlatna sredina,normalan odnos.
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment