Gotova prica, otislo sve,...
TITAN ulja
Collapse
X
-
Originally posted by Lord_o21Ja sam na skuteru vozio njiho sinteticki 2t i nije se pokazao najbolje...To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
[quote=M-power]Originally posted by "Lord_o21":1kjck07oJa sam na skuteru vozio njiho sinteticki 2t i nije se pokazao najbolje...
Puno garezi, a ulje sinteticko... (celo klipa, glava, gornji deo cilindra, gde ne ide karika)...technology is the only Replacement for Displacement.
Comment
-
-
Originally posted by cveleBMWDrugari, po drugi put ste upravu i po drugi put kazem da znam o cemu pricate!!!
Ja sipam castrol i ok je, inace najbolje sam iskustvo imao sa Motulom
E sada opet po drugi put ima li iko inf o kvalitetu Titana, valja li za jace motore!?
Ja sam sipao taj titan u bmw 525i m20 i zadovoljan sam skroz nemam nikakve primedbe to je ono sto mogu da ti kazem....
Comment
-
-
Re: TITAN ulja
Ko radi taj i gresi,
posle punih 12 meseci testiranja ovog ulja u dva automobila, razlicitih karakteristika, mogu reci da ovo ulje nije nista posebno,
prosecno ulje, srednjeg kvaliteta
primecena malo veca potrosnja ulja u automobilu koji se vozi penzionerski, u odnosu na prethodno sipanu modricu hc power, gradacija ista 10w-40
takodje jednom ili dva puta zimus na -10 stepeni se cuo hidropodizac nekih par minuta
sledece sipanje ulja ce biti motul 4100 turbo light, pa cu kada prodje vreme napisati kako se on ponasao u istom autu,3SG(T)E EXPERT
MAN service
Comment
-
-
Re: TITAN ulja
ameri u svoje bmwe sipaju svasta(zavisno do podneblja u kojem se nalaze) od 0w-20 do 20w-50 tj ili mineralno ili full sinth. i to: "Castrol, MOBIL, Amsoil, Sunoco, Vavoline i Redline" . koliko sam skapirao iz citanja njihovih foruma uglavnom trose Castrol i Mobil a najvise gradaciju 5w-30. FINA jos nisam video da je neko napisao . po meni idealno ulje za BMW je Castrol RS ili ti EDGE.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Odg: TITAN ulja
Sipao sam Titan 20-50 u kombi vw t4 94-o godieste, motor dizel 2.4, 5 cilindra, pre zamene sam koristio Fam ulje 20-50 neko u zutoj flasi, negde oko 300 dinara litar. Zamenio sam ulje i filter u subotu i presao te veceri 150km kombinovana voznja, ujutru sam proverio nivo ulje i nije ga bilo na meracu! Sipao sam 5l kod zamene, kako preporucuju po katalogu vw. Kad sam otisao u servis i trazio da mi doliju ulje, gledali su motor dali curi negde ulje. Ne curi ulje, lampica se gasi, Pitaju me koliko mi trosi kombi ulje? Ja im kazem najvise 1l ulja na 1000km. Na moje insistiranje dolivaju 2l ulja u motor i vracaju ga na pola meraca! Vozim ga 30km, jutros sam proverio i ulje mi je na minimum. Idem da reklamiram ulje i da trazim da mi zamene nekim drugim. Mislim da ovo ulje ne zadovoljava ni najnize kriterijume ili je to neki fush (falsh) koji stize na nase trziste. OPREZ
Comment
-
-
Odg: TITAN ulja
Litar ili dva na 150 km ti je furuna koju ložiš na automobilske gume. Mora da ti dimi, ako su ti uopšte i sipali ulje!
Ali kod tebe je već motor u poslednjem kvartalu života izgleda!Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
Comment