Kompresor za pranje kola

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bagu
    CBC Senator
    • 21.06.2006
    • 245
    • NS

Kompresor za pranje kola

Koji je dobar, na čega sve treba obratiti pažnju prilikom odabira i koliko love?
    U Metrou ima već od 5 tisuća ,kao i u Wobiju.
    Ne jedu veliki male ,nego brzi spore
  • Peter
    CBC Član
    • 12.02.2008
    • 36
    • B Petrovac

Najbitnije ti je da ima alu glavu, i sama unutrasnjost pistolja alu ili od cega je vec... samo da ne bude plastika!
    Najbolje ti je da uzmes Karcher (ja ga imam u kucnoj varijanti) i prezadovoljan sam, jeste da je on skuplji od kineza ali vredi..
    Drugar je imao kineza (koji mu je naravno crk'o) pozajmio od mene moj i ne moze da veruje koja razlika a po snazi su bili slicni..

Comment

• dima
      CBC Senator
      • 14.02.2007
      • 200
      • Niš

Bezi od Einhela, ne izdrze ni 6 meseci a u Woby housu uvek nadju neki nacin da izvrdaju za garanciju, a i nemaju ni sve delove za njega npr. pusku koja po recima prodavca najcesce puca.

Karcher je odlican.
      OPEL ASTRA G 1.4 16V

Comment

• -Miki-
        Moderator
        • 09.11.2005
        • 708
        • Valjevo
        • Honda Accord coupe cg4

Jos jedan glas za kacher 2 godine kao da je juce kupljen ( u pitanju je kucna varijanta naravno )

Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS

Comment

• dandy
          CBC Senator XXL
          • 09.12.2005
          • 513
          • Bijeljina-Beograd Medakovic

ono jeste da je karcher mama, ali ispod 300e sumnjam da se moze naci i najjeftinia verzija.tu je sa njim u rangu i WAP, alto, i dr
          ja sam uzeo Gude(u sa one dvije tacke iznad) i mogu vam reci da sam prezadovoljan, uzet u woby-ju i kosta oko 8000.
          doduse poslije par dana mi je propisala puska,na ventilu u rukohvatu ali odnio sam i ljudi zamijenili odmah-boze moj, desava se.... evo sad ce godinu dana kako ga koristim, i to bas ga koristim,da ne kazem svakodnevno, ali nekad radi i po par sati u toku dana.... i prezadovoljan sam.alu pumpu ima i ona radi besprekorno.
          drugar je uzeo isto Gude ali onaj malo veci od 140 bari, e ono je tek odlicno, ovaj moj je 110, ali onaj odvaja meso od kostiju, mada nije bas preporucjivo sa 140 cesto prati kola, pogotovo plasticne farbane dijelove,,,,

ranije sam uzeo bio jednu preko onog sugavog neckermana, i ona je radila jedno mjesec dana, onda se onaj izvod iz pumpe raspao, kao i sva ostala plastika.poslije toga je bio einhel ali je jedva za mjesec dana nadmasio svog prethodnika....doduse oba puta su mi priznali garancije i toga sam se otarasio....

za sada da ne ureknem ovaj dobro radi...vidjecemo sta i kako, i naravno koliko

Comment

• Ji 4Tze
            CBC Senator XXL
            • 04.05.2006
            • 806
            • bg
            • Honda CR-V 4WD

ma ima kerhera i za 10k din

~18k din je model k 5.20M plus, u metrou i merkuru

Comment

• Peter
              CBC Član
              • 12.02.2008
              • 36
              • B Petrovac

Ja imam ovaj K 5.20 i extra je, sve preporuke za kucnu upotrebu!

Comment

• zvrle
                CBC Senator XXL
                • 01.11.2005
                • 961
                • Beograd, Batajnica
                • Golf 4

Ja imam K 3.960M malo manje od godinu i zadovoljan sam radi kao sto neko rece da je juce kupljen, perem auto i dvoriste sa njim. Mislim da sam ga platio ~ 10kdin u metrou.
                Obrati paznju na prikljucke, ja sam dobio plasticni deo koji se gurne u crevo i posle crevo zavrcem na kompresor, malo je smaranje to svaki put raditi. Komsija je isto uzeo karcher ali drugi model ( ne secam se koji ) i kod njega se samo nabaci crevo i stegne, mnogo elegantnije.
                Takodje komsija je dobio bocu za sampon ja nisam
                “Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”

Comment

• bagu
                  CBC Senator
                  • 21.06.2006
                  • 245
                  • NS

Danas sam bio u Metrou od 10-18 crvenih Karcher.
                  Sutra idem u Uradi Sam kao neki promo 8 crvenih košta,kontam da je to ovaj od 10 iz Metroa.
                  Hvala na odgovorima
                  Ne jedu veliki male ,nego brzi spore

Comment

• mishio
                    CBC Senator XXL
                    • 29.05.2007
                    • 1204

ja sam proslog leta uzeo u Uradi Sam onaj plavi POW, ne secam se firme, oko 5k je .. radio je ekstra dok odjednom nije hteo uopste da reaguje, i vratio sam i vracen mi posle 6 meseci sav novac, sad cu opet da uzmem pa 2 god je garancija, na jesen im opet vratim uzmem pare i tako u krug. I 2 drugara i komsija su isto tako uradili, sve banalni kvarovi ali nemaju delova osnovnih, prskalice, creva itd ..

inace taj kompresor pere ekstra, ja sam 4 auta odrzavao svakog dana je radio, i pere ekstra .

Comment

• kilson
                      Moderator
                      • 09.10.2004
                      • 3216
                      • NoviBGD
                      • AR 75 GT

Originally posted by Ji 4Tze
                      ma ima kerhera i za 10k din

~18k din je model k 5.20M plus, u metrou i merkuru

Mislim da ovo dodje oko 22K din.

Milosh i ja jurcamo takodje za ovim spravicama, koliko sam video u toj kucnoj klasi jedino Nilfisk ima sa metalnom glavom i koshta oko 150 eur... Karcher i ostali idu sa plastichnom.
                      Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• Ji 4Tze
                        CBC Senator XXL
                        • 04.05.2006
                        • 806
                        • bg
                        • Honda CR-V 4WD

To je cena tih dana bila i u Metro i u Merkur radnji. Na akciji
                        Je l ovaj konkretno onda ima plasticnu glavu?

Comment

• Peter
                          CBC Član
                          • 12.02.2008
                          • 36
                          • B Petrovac

ima metalnu.

Comment

• kilson
                            Moderator
                            • 09.10.2004
                            • 3216
                            • NoviBGD
                            • AR 75 GT

Mi uzesmo u Woby Haus-u onaj Guede HPC 200. Prvi utisak; mrcina teshka oko 25Kg, malo bezvezna zavrshna obrada materijala - ali kome je to bitno ako vrshi posao...

Upalili ga, i mlaz jednostavno kida - ne zezati se sa pipanjem istog, kao shto neko reche - kida meso.

Operemo jedan automobil, kad radosti i veselja; kroz poklopac mashine sa strane shika voda. Malo smo snjimili situaciju i izgleda kao da izvod za vodu nije dobro ushrafljen, ali pitanje je - chudni su putevi vode. Odnesemo mashinu na reklamaciju pre tri dana i dobijemo info: "Bice to brzo sredjeno." Chekamo pa javljam shta se deshava dalje... Necu da napominjem kako ovakva situacija utiche na moral kupca i opshti utisak o proizvodu, a verovatno je u pitanju neka nedovrshena sitnica.
                            Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• mishio
                              CBC Senator XXL
                              • 29.05.2007
                              • 1204

eto, a u uradi sam kad uzmes, cim imas reklamaciju odmah ti daju ili nov aparat ili pare, sta oce, ja sam posle 6 meseci koristenja vratio aparat dobio svoje pare, sad cu opet tako ..

Comment

Working...
                              X