Treba mi komplet delova al kako se zove!?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • yugoipo
    CBC Početnik
    • 11.12.2007
    • 8
    • Sabac

Treba mi komplet delova al kako se zove!?

Potreban mi je set gumenih delova na sasiji yuga 55, neznam najbolje da objasnim ali evo imaju gumeni delovi na stangli, na ramenu ...... kako se zove taj set ako moze da se nabavi i koliko mozda kosta??
  • Kenno
    CBC Senator XXL
    • 21.08.2006
    • 460
    • Zenica, BiH

gumice balans stange
    ne bi trebalo da kosta preko 10€, moze da se nabavi u svakoj prodavnici autodijelova....

Comment

• yugoipo
      CBC Početnik
      • 11.12.2007
      • 8
      • Sabac

a

A jel to sve posto radim detaljan remont moje masine i hocu sve gumene delove da izmenjam??? Sta jos da zamenim??

Comment

• Kenno
        CBC Senator XXL
        • 21.08.2006
        • 460
        • Zenica, BiH

Ne, to su gumice koje idu na balans stangu samo.(to je sipka koja je vezana za sasiju naprijed na dva mjesta i ide u ramena, pogledaj ispod auta, ne mozes promasiti)

Ako vec hoces da uradis kompletan remont kupi i nova ramena i nove krajnice, amortizere i solje amortizera. Takodje i manzetne na poluosovinama(imas ih cetiri). Obrati paznju na ramena i krajnice, postoje razlicite vrste, prvo pogledaj koje su na tvom autu(ili neka neko strucniji pogleda, ako ti vec ne znas), pa onda u kupovinu.
        To je to, sto se tice prednjeg trapa.

Gumene dijelove imas i kao dio nosaca motora, zatim semeringe bregaste osovine i radilice, dihtung kartera i poklopca ventila...ali to je vezano za motor. Napisi konkretno koji dio auta te interesuje, imas puno gumenih dijelova na autu

Ako zelis da uradis kompletan remont mozes zamijeniti sve gumene(i ne samo gumene!) dijelove.

Po meni je najrazumnija opcija odvesti auto dobrom, pouzdanom majstoru da pregleda i da ti kaze sta treba zamijeniti i cemu(kojim dijelovima) se blizi zamjena. Ne vidim svrhu mijenjanja bilo kojeg dijela, ako je ispravan i vrsi svoju funkciju.

Comment

• yugoipo
          CBC Početnik
          • 11.12.2007
          • 8
          • Sabac

a

pa on je 85. godiste i ja sam odlucio sam da ga sredjujem natenane, ostalo cu uglavnom ostaviti meni je samo to da izmenjam na prednjem delu i to je to nazad je dobar!

Comment

Working...
          X