Kako unakaziti remek delo!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zverko
    CBC Senator XXL
    • 19.08.2005
    • 7085
    • BGD
    • Audi A4

ovaj lik definitivno nema ukusa ni sto se sredjivanja auta tice, ni sto se garderobe tice ni sto se izbora zena tice. to je skorojevic koji kapira da je to sada HIT i zbog toga to tako radi. tu o stylingu nema ni govora a kamo li o ukusu nekom. tako da, ova fraza "o ukusima se ne raspravlja" stoji ali u ovom slucaju ne pije vodu.
    deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• dare156
      CBC Senator
      • 07.03.2007
      • 282
      • Beograd

Za crvenu se ne bih bunio. Meni je ok.

Comment

• zverko
        CBC Senator XXL
        • 19.08.2005
        • 7085
        • BGD
        • Audi A4

ova sa dva cunka... pa nako ... meni je ova crveno-bela marsiglio vrh

Comment

• bojanTI
          CBC Senator XXL
          • 04.01.2006
          • 870
          • Pancevo

Igrom slucaja je u pitanju Alfa, isto bih rekao i da je bilo koji drugi automobil, komad namestaja, gradjevina, ili odevni predmet.

@Leopard mesas babe i zabe. Ukusi se zavrsavaju tamo gde se govori o hrizantemama i filadendronima, crvena ili plava, pa cak GT ili SUV, i sve dok je u tim okvirima ja imam potpuno postovanje prema tome, jednostavno to su one razlike koje nas sve cine jedinstvenim jedinkama i u isto vreme posebnim na neki nacin!
          Ali...
          Jedno veliko ALI, jer ovo gore prevazilazi te granice i ne spada u okvire ukusa, daleko je ozbiljnije od toga!
          Da se ne bi prepirali, jer mi to nije namera, viteski cu te izazvati na mali dvoboj saljive prirode sledecim spiskom:

Freddy Mercury
          Lamborghini
          Roger Federer
          Mozzart
          Luciano Pavarotti
          BMW
          ...

Pojasnicu... Koliko god da nisi pristalica bilo cega od ovoga gore navedenog, moras priznati da je to VRH ponude! Uzecu sebe kao primer da bih bio sto objektivniji:
          BMW mi je ruzan do zla boga i sama marka i ono sto sa sobom nosi mi je antipaticno do zla Boga, ali... Moram da priznam da je kao sprava VRH!
          Dobro je dobro, a lose je uvek lose i nsita drugo!
          In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• stefan123
            CBC Senator
            • 30.06.2007
            • 272
            • Podgorica

Za crvenu se ne bih bunio. Meni je ok.
            ?? Koja crvena ?

Samo mi jedno ne ide nikako u glavu...Kako neko Alfi moze da promjeni farove i srce (grill) ?? To ne kapiram...Odjeca se boljim dizajnerom od jednog de'Silve, Giugiara, Bertonea, Zagata, Pininfarine.....???
            www.oltretutto-arcg.com - Alfa Romeo Klub Crna Gora
            Alfa Romeo is not simply a car, it's a way of life.

Comment

• igorkrnic
              CBC Senator XXL
              • 02.12.2007
              • 572
              • Kikinda

Jbg ljudi shvatite da nisu svi zaludjenici i sektashi za alfe kao vi neki ovde na forumu, nekome je alfa auto ko svaki drugi auto i tezi ka tome da bude drugaciji od drugih, i tu je jedino resenje styling.

E sad to sto je ovaj lik seljacina to jeste za smejanje, ali kao sto rekoh verovatno alfu ne gleda ko nesto posebno vec samo kao auto.

Sto se mene tice, jedino od cega mi se povraca su ove lajsnice koje su jako retardirano postavljene ono tipa kao aj da potrosim sve kad sam vec dao pare. Mada i to nekako razumem jer sam i samo pre 4 god stavljao na vectru ali sam pola skunuo vec posle 2 dana a ostalo ostavio zbog zazora izmedju lima i branika. Al ovo je cigancenje...

Jedno je sigurno, ovaj auto ako bude prodavao nece ga prodati preko ovog foruma

Comment

• TOKYO
                CBC Senator XXL
                • 17.07.2006
                • 1696
                • Beograd- NBGD

@Bojane......, pa gde si bre???

Samo pljujes i raspravljas, mislim da te mnogo pogadjaju te gluposti, opusti se malo ...,a drugi put kad govoris za Bmw da je ruzan budi precizniji o kom modelu govoris jel necemo da se lazemo vise!
                MY ex RWD Alfa
                Drift & Donuts & Track

Comment

• zverko
                  CBC Senator XXL
                  • 19.08.2005
                  • 7085
                  • BGD
                  • Audi A4

bez da se bilo ko uvredi ali doticni mi je sa sve "mesom" na suvozacevom sedistu licio na tipicnog kako bi neki ovde rekli wannabe talijan . kao kad sam bio klinac pa kad vidim na ulici gancija u 164-ci sa zlatnom cukom i prstenom na svakom prstu i zlatnim zubom u vilici...

Comment

• TOKYO
                    CBC Senator XXL
                    • 17.07.2006
                    • 1696
                    • Beograd- NBGD

Sedi dole.., jedinica!!

A ja mislio... alfe voze sve sami smekeri tipa Eros Ramazzoti i drustvance tih zabara !

Ovde se za Sabane kotiraju - najvise : Bmw-isti,Audijasi se koliko toliko i ne spominju ali VW Gnojficari su konstantno na zutim stranama o gastrabajterima u Mecama da i ne govorimo. . .

Predrasude su cudo, toliko od bmwalfiste buaaa
                    MY ex RWD Alfa
                    Drift & Donuts & Track

Comment

• kilson
                      Moderator
                      • 09.10.2004
                      • 3216
                      • NoviBGD
                      • AR 75 GT

Originally posted by spanjeli
                      Sto se tice ove KG alfe,znaci zamislite je celu crnu bez ovih air brusheva,bez ovih sjajnih lajsnica na branicima i normalnim prednjim farovima i maskom i bez ove mrezice na braniku i bez ovoga na poklopcu rezervoara i meni je skroz ok!
                      Takva je bila dok nije doshla do ovog "umetnika". Bila je chesto parkirana na Novom Beogradu i prosto je ujedala asfalt koliko je bila zakucana za isti.

Jbga
                      Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• zverko
                        CBC Senator XXL
                        • 19.08.2005
                        • 7085
                        • BGD
                        • Audi A4

ljudi, ali bez zahebancije... trebali ste to da vidite. ja sad ne mogu da se setim da li ko ima neke slike sa tog t/s u pozarevcu ali lik se takmicio sto boki polo moze da potvrdi posto je bio u ziriju. ajde ako neko moze da izbunari slidze bar od one ribe da se malo smejemo

Comment

• kilson
                          Moderator
                          • 09.10.2004
                          • 3216
                          • NoviBGD
                          • AR 75 GT

Daj, daj daj daj!

Comment

• dexxxter
                            CBC Veteran
                            • 02.03.2008
                            • 123
                            • Beograd

Originally posted by killaz
                            Originally posted by spanjeli
                            Sto se tice ove KG alfe,znaci zamislite je celu crnu bez ovih air brusheva,bez ovih sjajnih lajsnica na branicima i normalnim prednjim farovima i maskom i bez ove mrezice na braniku i bez ovoga na poklopcu rezervoara i meni je skroz ok!
                            Takva je bila dok nije doshla do ovog "umetnika". Bila je chesto parkirana na Novom Beogradu i prosto je ujedala asfalt koliko je bila zakucana za isti.

Jbga
                            Bila je stalno parkirana preko puta perpera, a preko dana i u Piramidi. Stvarno je bila cudo, a onda su decica uzela "cetkice" u ruke i oslikala remek delo...

Comment

• kilson
                              Moderator
                              • 09.10.2004
                              • 3216
                              • NoviBGD
                              • AR 75 GT

Znam matori, perper mi je na 200m od kuce, a svakog jutra sam prolazio pored nje.

Comment

• dexxxter
                                CBC Veteran
                                • 02.03.2008
                                • 123
                                • Beograd

Kad sam natrcao na ove slike na nekom domacem sajtu za zatamnjivanje stakala, nije mi uopste palo na pamet da je to ista ta Alfa...
                                STRASNO!!!
                                Svaki put kad prodjem tuda sam je zagledao, prakticno svakodnevno. Da li je moguce da je neko napravio ovako nesto od onakvog automobila???

Comment

Working...
                                X