Istekla mi je registracija na vozilu pre vise od mesec dana. Jel sam u obavezi da vracam tablice?
Vracanje tablica
Collapse
X
-
Znas kako... jedino sto moze da bude nezgodno ako bacis auto [otpad i sl.] a ne vratis tablice... to je vec zajebano ako neko dodje do tvog auta ili broja sasije... i napravi neko sranje sa njim...
Ovako ne moras da vratis tablice nikadja sam vratio dedine tablice od lade koja je rashodovana pre 10 godina pre 10 dana... cisto da ih ne bacim... pa da bude neko sranje posle...
Comment
-
-
9. ОДЈАВА ВОЗИЛА
Ималац (власник) возила дужан је у року од 15 дана да одјави возило:
· Ако промени пребивалиште односно седиште и пресели се из једне општине у другу. Ако
је при томе промењено и регистарско подручје дужан је да врати регистарске таблице.
· Ако отудји возило. Ако је отудјење извршено изван регистарског подручја у коме је
возило до тада било регистровано, ималац возила при одјави враћа регистарске таблице.
· Ако је возило украдено, уништено или расходовано у ком случају враћа регистарске
таблице ако је то могуће.
Власник возила подноси захтев за одјаву на прописаном обрасцу регистрационог листа и
уз захтев прилаже доказ о уплати републичке административне таксе за одјаву возила и на
увид исправу којом се доказује постојање околности битних за одјаву (личну карту, потврду
о пријави-одјави пребивалишта, уговор о продаји возила, кривичну пријаву ако је возило
крадено, доказ о уништењу или расходовању и сл).Nepsujem, nepijem, nepušim. U p.m. pade mi pepeo u pivo.
Comment
-
-
ja vise i auto koji prodam ne dajem sa tablicama nego lepo prezalim 300 kinti i odjavim ga. sledeci kupac neka uzme sebi tablice.Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
Nije ti rashodovan ako se nacrtas u policiji sa uradjenim tehnickim i zeljom da produzis vazenje registracije. ( a i pogrsno si ukacio, za rashodovane vazi odjava, a za istek registracije preko 30 dana vazi zamena tablica)Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
A šta ako auto nije registrovan četiri godine? Ima se u planu registracija posle sredjivanja.
In those early days the Golf only had one serious rival - Ford's XR3, which was just as fast and handles just as well. It was the same size as a Golf, and about as a same price, but the drivers - they were completelly different...
Comment
-
-
Ovako ja sto se tice Beograda i okoline tj automobila na bg table tablice se ne vracaju cinimi se da se placa nesto malo vise para ja sam pre par dana registrovao Peugeot Partner 1.4i 98god(nje bio registrovan 2 godine) i platio sam 15900din a samo promenio saobracajnu tablice su ostale iste.
pozz
Comment
-
Comment