Da li neko zna sledece...kada bi se recimo kupio u inostranstvu auto sta bi sve trebalo uraditi da bi motor postao regularan tj. sta sve treba da se carini, a sta ne. Ortak je smislio pakleni plan pa me je zamolio da pitam na forumima...on hoce da uzme golf 3 i da ga prepakuje u skoljku od golfa 1 koji bi uzeo ovde. Prepakovao bi sve sto moze da se prepakuje, a ostatak bi dao u rezervne delove. Koliko bi otprilike trebalo para za carinjenje i prepakivanje (ako prostiji deo radi sam, a deo majstor npr. motor i menjac) i koliko je sve to uopste izvodljivo i isplativo?
Prepakivanje stranca u auto na domace table (ali legalno)
Collapse
X
-
Sacekaj zamenu tablica i saobracajnih dozvola, koje vise nece imati broj motora, i ne moras nista da carinis.
Ono sto moras da uradis, ako sam ja dobro razumeo, je da prijavis pravu snagu i kubikazu motora koji je u autu jer se po tome obracunava iznos registracije.
Kazne za muljanje oko prijave manjeg i slabijeg motora trebale bi da budu drakonske, makar je tako najavljeno...
-
-
ja znam po oznaci motora ali evo dacu ti moj auto pa ti nadji druze broj motora na licu mesta...
naravno da moze da se utvrdi ali je potrebno doci do mesta na bloku gde je utisnut broj e sad nemoj samo da mi kazete da ce auto da ide na expertizu onda bi znacilo da bi svaki pri registraciji trebao da ide na expertizu. generalno to bi trebalo da bude posao tehnickog pregleda da se ustanovi da li je pod haubom ono sto pise u papirima a sta cemo sa onima gde se tehnicki radi i bez auta???
poenta moje price je da mi kao drustvo nisamo spremni za ovako nesto bas iz razloga mucki i prevara e a zasto je situacja takva da covek na sve nacine gleda kako da zahebe drzavu to je druga prica...deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Meni je cudno da nece trebati nikakav papir za motor? Nesto sumnjam da ce mi verovati na rec......a da se razumemo, carinjenje nije dzabe.
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
Comment
-
-
Ako se u obzir uzme da je carinjenje ~200e, ja cu prvi da prijavim "pravo stanje", jer razlika u godisnjoj registraciji nije 200e..."Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
U HR moras da imas papire od motora (poreklo), iako se ne vodi broj u saobracajnoj.
Comment
-
-
Na kakvo poreklo se misli?
Ako mi , npr., neko posalje motor iz Svedske, moram da imam racun za njega? Ili dokaz da nije sa nekog kradenog auta?
Ono sto moras da uradis, ako sam ja dobro razumeo, je da prijavis pravu snagu i kubikazu motora koji je u autu jer se po tome obracunava iznos registracije.Originally posted by Valent Vudrigaovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Comment
-
-
A da li ce iznos na racunu biti osnovica za carinjenje, ili ce domaca carinska administracija imati tabele kao za cele automobile, pa ce da carine po sopstvenom nahodjenju?
Kako sam razumeo, motor ce biti rez.deo, kao da kupujemo npr. frizider ili TV pa ga unosimo u zemlju...Originally posted by Valent Vudrigaovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Comment
-
-
Hehe, sto volim ovo da cujem, niko u ovoj zemlji ne postuje zakon, pa cu zato ja da im se na*ebem majke isto...
Poenta i jeste u tome da svako krene od sebe a ne da ceka onog drugog! =]
Hteo sam i ja da uzmem sebi nesto preko 2.0, ali tu ide vise nego duplo vise za registraciju i to je krajnje debilno, ali situacija je takva i nas niko nista ne pita!In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
Comment