Punto Van -> Punto putnicki

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Sapcanin
    CBC Senator XXL
    • 13.12.2006
    • 317
    • BG
    • Peugeot

15000km za 1.5 godina.
    Iskljucivo po gradu vozi.
    Poljoprivredne masine

Comment

• Manfred
      CBC Senator XXL
      • 04.08.2007
      • 905
      • Beograd

A, da, cisto da ja napomenem da sam za godinu dana presao 30 000 sa puntom.

Comment

• low rider
        CBC Senator XXL
        • 03.04.2006
        • 613
        • Beograd

Drugari hvala vam svima na savetima, kupljen je Yaris 1.0 120K na satu, 2002. ipak dame biraju , auto propisno odrzavan u sta nema mnogo sumnje jer vlasnik ima prodavnicu auto delova. OK cena uz zamenu, sve se poklopilo i mislim da nismo pogresili.
        A s obzirom da ona ne prelazi vise od 7-8 hiljada Km godisnje nadam se bezbriznoj voznji.

Sad josh eM da mi kazze kako idu cene delova za veliki/mali servis i miran sam .

Pozdrav svima!

Comment

• ada
          CBC Senator XXL
          • 04.06.2005
          • 2375
          • Novi Sad
          • Svasta nesto

sada ce m da sasije cenu!!!
          Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
          Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
          Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
          Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• Sapcanin
            CBC Senator XXL
            • 13.12.2006
            • 317
            • BG
            • Peugeot

posto je lanac na toyotici, i nece biti nesto velika cena velikog servisa

Malo mi taj 1.0 deluje slab, ali dobro, da se navoza xxxxxxx kilometara sa njom bez problema
            Poljoprivredne masine

Comment

• low rider
              CBC Senator XXL
              • 03.04.2006
              • 613
              • Beograd

Hvala !
              I mene je najvise brinuo taj 1.0 ali nije tako strasno, uostalom na istu tezinu ima 9ks vise od punta 1.2 8v koji mu je bio konkurent.

Sto se tice kupovine, mislim da me je u poslednjih par dana vise ljudi lagalo i gledalo u oci nego za ceo zivot. Svega se covek nagleda i posebno naslusa kada razgleda polovnjake, pogotovo u ovoj kategoriji gde vecinu oglasa daju preprodavci, treba imati zivce i slusati svakakve nebuloze, pa kada naletite na normalne ljude, a jos uvek ih ima, i pristojan auto ucinite i kompromis vise samo da zavrsite pricu.

Comment

• Sapcanin
                CBC Senator XXL
                • 13.12.2006
                • 317
                • BG
                • Peugeot

Znam, pogledao sam ~30 pojedinacnih auta za ~2 meseca i oobisao gomilu placeva.
                Najjaci mi je bio jedan u mom kraju "svercer" koji za auto koji je bio na krovu, ceo radjen, popucao git, kriva sasija, presao boga oca, tvrdi mi da je to extra auto i da ja nemam pojma oko auta jer necu da ga kupim
                Ima stvarno svakakvih ljudi...
                PS. izbegavaj turske delove i neces imati problema
                Poljoprivredne masine

Comment

Working...
                X