Hteo sam da promenim izduvni lonac i umeso jedno da stavim 2 poebna lonca koja idu iz glavne cevi! Tako bih dobio dva posebna kao honda akord nova<primer>!! i takodje imam problem sa mortizerima gepeka na mazdi ba! Ako ima neko nekisavet??
Trazim savet!
Collapse
X
-
Pa zamenis amortizere, to ti je jedna solucija, a druge nema, osim da dobijas stalno po glavi cuske...
A verzija sa dva lonca je skuplja, i moguca ako ti rezervoar ili udubljenje za rezervni tocak ne smeta..
Ili da stavis male Jap style lonce, ali ne znam, da ne bude prebudzeno..I da nemas problem sa kukom za slepanje, koja je kod mene, npr. bocno, tacno gde bi bio drugi lonac...
-
-
Comment
-
-
Za zadnje amortizere
Ja sam resio to uz mali budzet,,zvao ljude po otpadima mislim da je bilo 50-60e pa sam se pitao dali su ovi razumni ljudi,uzimaju nesto od opojnih sredstava i tako to..
I otisao sam do otpada koji rastura fw vozila i pitao sam ga dali ima nesto slicno.
Mislim da je od pasata nekog odgovarala duzina,pola metra ali za nijansu je kraci od fabrickog,dole mora imati zglob a gore drzac za kuglicu.Na oko ces videti koji ti odgovara..
Jedna rupa je odgovarala drugu sam prosirio i neke matice postavio ispod.
E sad sa starog amortizera moras skinuti flexom ili ti raseci drzac kuglice ,moras paziti na kuglicu da je ne ostetis!!!Posto na nju kacis novi amortizer.
Stavis malo masti na kuglicu nakacis i da vidis kako radi posao...
Cena polovnog amortizera 5e i pola sata igranja.
Meni vec 2 godine radi posao.zoom - zoom
Comment
-
-
Sto se tice dva lonca, moze ali na auto koji ima 2.5l i vise motor i da ima nekih 200+ks!!!
E onda i da se razmisli...
A moze da se napravi protocni lona sa jednim ulazom i dva izlaza, kao st ja imam na mojoj BA 1.8!!
Moj savet ti je da neopterecujes auto sa dva lonca, neisplati se nikako!!
Da se ogradim odmah.. moj savet!!!
Pozdrav!
Comment
-
-
Originally posted by RedboXIli stavi normalan izduv na jednu stranu a fake izduv na drugu.Ko ce da zna ako se ne podvuce
Po meni to nije nikakvo resenje!
Comment
-
-
Pa normalno je da je sve dozvoljeno!!!!
Ali treba napraviti razliku izmedju dobrog ukusa i ciganije. Nepodrzavam da sve sto se nadje za kola da se stavi, tako da nepodrzavam ni tu tvoju teoriju da ako hoce nesto da stavi da je dozvoljeno i da je dobro!!!!
Neka slobodno stavi, ali onda mora da se navikne na komentare, gledaj seljaka stavio dva izduva a nerade.... itd!!!
A resenje mu je to da se napravi jedan lonac sa dva izlaza.... i dobice i jedno i drugo!!!
Comment
-
-
Uradi kao sto ti kazu lonas sa jednim ulazom i dve izlazne cevi, da bi ti na obe duva. Lose je ako je fejk. Ako stavis dva lonca onda na srednjem loncu moras imati dve izlazne cevi i moras dobro proracunati velicinu da nebi izgubio na kontra pritisku, time bi smanjio snagu motora.
To se meni desilo stavio sam od izduvne grane cev do zadnjeg protocnog lonca i na nizim obrtajima se tesko zaletao, zato sam kasnije ubacio srednji protocni lonac (to je ona kako je zovu rupicasta cev).
To ti je moj savet.
Comment
-
-
Poslusaj vockov i redboxov savet iz prostog razloga sto ce ti ako stavis 2 odvojena lonca :
1. potrosnja skociti toliko da ces morati da kupis sopstvenu cisternu, i najvaznije
2. gusice ti se motor na malom broju obrtaja ( citaj gradskoj voznji )
Jbg nije to yugo da mu sa 4-1-1 napravis 4-2-2 i dobijes do 10 konja , ako hoces 10 konja viska moraces malo vise da mozgas
Comment
-
Comment