Jel neko menjao filter za gorivo na 323f, ja ne mogu nikako da dodjem do nega posto je iza motora, bio sam kod majstora, kaze treba neki poseban alat, kako da ga zamenim?
I na koliko km se on menja?
U nasim uslovima bi trebalo na 10k km, ako ne i cesce
Sa normalnim gorivom na 15, recimo... Ne mogu sada da trazim koriscnicko uputstvo.
Inace se jako tesko dolazi do njega, nije toliko da ti treba specijalan alat koliko je nedostupan i tesko se menja, jer zapece cesto.
Meni su ga zadnji put menjali oko 45min i to majstor koji zna napamet moj auto.
Pravo da ti kazem nigde, jer duze vreme nisam bio ni kod jednog, osim onog za gas i jednog drugara koji mi je menjao plocice i redovan servis. Nisam imao potrebe za ovih godinu i nesto, da kucnem o drvo...
Preporucili su mi onaj mazdin servis u Sr. Kamenici ali nisam stigao do njih
@Vocko@ Koliko ti je naplatio za menjanje filtera ako je toliko radio?
Bio sam danas, decko mi je bukvalno sat vremena menjao filter, skidao je akumulator, deo usisne grane, neka creva i na kraju nije mogao da mi zavrne sraf sto drzi filter nego ga je samo ubacio, znaci uzas, stvarno su to glupo uradili ovi iz mazde...
Fazon je u tome sto nisi razmisljali da ce neko to trebati da menja na 5-10k km, nego na 20-30 na koliko se vec menja, a to je u normalnim uslovima eksploatacije oko 2-3god, pa onda i nije neki posao
Sta mislis kako je mom majstoru ? Ja ga menjam sa zamenom ulja tj na 6k km... Svaki put mi ga je zao
Comment