otvori i kasetu kod suvozacha, pise kad je check za airbag radi se na 10god, pa ces i tu okvirno znati ..
Fiat i ePER ?
Collapse
X
-
Originally posted by low rider...Ova ima polukruzne cajgere sa digitalnom kilometrazom, kada se takva tabla ugradjivala bravo/brava, ne mogu da nadjem taj podatak ?
Na prozorima je br. 1 sto sugerise da su iz 2001. godine, zar ne ?
Ne treba da gledas stakla, ili tu tablu....sve je to podlozno zameni, znas i sam...
Broj sasije imas naravno na plocici...
Pored toga imas utisnuto na limu kod motornog prostora, pogledajte malo...
Nisam siguran da li ima takodje utisnuto [ ima na Stilu ] na podu kod suvozacevog sedista, podigni patosnice, i pogledaj ima li usecen pravougaonik...
Nije valjda da sumnjate da VIN iz saobracajne nije isti kao stvarni, na kolima ?
Ako tu nema razlike, onda ti je merilo godista samo ePER...
Stakla, instrument tabla, subjektivni osecaj koliko je auto
star [ odokativna metoda] nemaju znacaj...a, narocito nisu merodavnija od ePER-a...
Podmladjen je ozbiljno, i u okvru te operacije morao je i motor da bude menjan...
Razumem da je tesko ubediti nekoga, s'pomenuo si vec da im nije dovoljno da gledaju u monitor...
Uzmi jos par VIN-a nekih drugih ''sigurnih'' FIAT-a, pa proverite i njih...
Nek' vide kako se jedino ne slaze kod njih, za tog Brava sa kasnije ubacenim motorom 1.2 16v...
Nije ni mogao da ostane 1.4 12v, jer taj nije euro-3...ne bi ni mogli da ga uvezu...
Koliko ima vazdusnih jastuka ?
Koliko znam, svi modeli Bravo/a iz tih zadnjih serija [ 2001. ] imaju skroz okrugle cajgere...polukruzni sa tim godistem nisu isli...
Comment
-
-
VIN na kolima i saobracajnoj je isti ma sve se savrseno slaze, samo da nije bilo ePER-a da kvari veselje. Inace nisam licno video auto, posto mi nije blizu.
Pitao sam gde je sve utisnut broj, jer mozda su preskocili neko neocigledno mesto, jer na plocici i limariji u motornom prostoru je sve po ps-u. Video sam u oglasima da je tabla sa polukruznim cajgerima uglavnom '99. i '98. godiste, ali nisam siguran od kad do kad se ugradjivala.
Zato ljudi otovrite 4-oro ociju kad kupujete polovnjaka, moze se desiti da ni prodavac koji vam je prijatelj ne zna sta prodaje ...
Comment
-
Comment