Atest

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Aki
    CBC Senator XXL
    • 04.08.2006
    • 1133
    • Beograd
    • Yugo 1603, Yugo 1301

Atest

Trebao bih da u skorije vreme ubacim drugi motor u auto, 1.6 u juga, pa me zanima da li mogu da atest za motor i plin odradim o jednom trosku? Znaci, da uzmem jedan uput, platim tih 50ak e i da atestiram i jedno i drugo?
    "Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
    - Lousie Smith
  • DejanV
    CBC Senator XXL
    • 19.07.2005
    • 682
    • Beograd

Kako je meni receno u AMSS u Ruzveltovoj, to jeste moguce. Naime, oni rade atestiranje "as is", dakle u stanju auta u kakvom im je dovezen. Medjutim, nisam siguran da ces proci sa samo jednim placanjem, cak cisto sumnjam, ali vredi pitati.

Koliko da se zna, ljudi koji tamo rade, a to je kancelarija iza one prve montazne kuce u kojoj se rade klasicna merenja za ragistraciju, vrlo redovno i uredno prate nekoliko domacih foruma, ukljucujuci i ovaj - licno proverio. I vrlo su normalni ljudi, sa kojima se lepo moze.

Dakle, mozes da obavis sve zajedno u kontekstu vremena, mislim da ces morati da platis oba atesta, ali pitaj, moguce je da i neces morati.

Posto sam tamo bio cak dva puta (jednom za sebe, drugi put sa sinom), za Yuga ce ti gledati da li imas sanke i da li imas napred jace kocnice od serijskih, pozeljno je da ima i kosku, ali nije obavezno. To mora, ostalo po zelji.
    Brzina košta. Koliko brzo hoæeš da ideš?

Comment

• Aki
      CBC Senator XXL
      • 04.08.2006
      • 1133
      • Beograd
      • Yugo 1603, Yugo 1301

Kocnice resene, ojacanja skoro, posto planiram jos po nesto osim sanki i koske koje vec imam. Onda najbolje da odem i da pitam licno koliki me trosak ocekuje...
      "Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
      - Lousie Smith

Comment

Working...
      X