AUTOBILD - nagradna igra - da li neko ide sa foruma?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • barda
    CBC Veteran
    • 28.11.2005
    • 154
    • Novi Sad

AUTOBILD - nagradna igra - da li neko ide sa foruma?

Naime,

AutoBild je organizovao glasanje za Auto godine 2008 za svoje citaoce u vise kategorija a svako ko je pogodio koji ce automobil biti i sveukupni pobednik dobio je nagradu - majcu i kacket (izabran je Fiat 500).

Osim pomenute nagrade organizuju i celodnevno druzenje 12.aprila u hotelu Babe na Kosmaju kao i test voznju SUV vozila. Osim voznje organizovan je i rostilj, pice kao i animacija i takmicenje u timovima - paintball, potraga za blagom (mapa sa rutom i resavanje logickih zadataka), navigacija kroz prirodu (uz pomoc GPS - pronalazenje cilja).

Da li je neko od clanova foruma dobio nagradu i putuje u subotu na Kosmaj?
  • barda
    CBC Veteran
    • 28.11.2005
    • 154
    • Novi Sad

Izgleda da se ovde slabo cita AutoBild...

A cuo sam da je oko 200 citalaca dobilo nagradu!

Onda vam ja donosim izvestaj!

Comment

• barda
      CBC Veteran
      • 28.11.2005
      • 154
      • Novi Sad

Evo malog izveštaja sa promocije:

Lepo organizovana promocija vozila marke Jeep za čitaoce i novinare na prelepom Kosmaju i ljubaznim domaćinima Country Cluba BABE

Za test su bila spremljena 6 vozila i to jedan Commander, jedan novi Cherokee, jedan Grand Cherokee i tri Patriota. Svi su imali dizel motore i automatske menjače osim dva Patriota koji su imali manuelne menjače

Bilo je oko 35 čitalaca koji su bili podeljeni u timove i sa nemačkom organizovanošću i pedantnosti svaki tim je imao satnicu za aktivnosti. Ja sam bio član zelenog tima

Svaki učesnik je prošao alko test... niko nije pao na njemu Svi su izgleda hteli da voze

Ja sam izabrao najmanjeg Patriota sa manuelnim menjačem i 2.0 CRD motorom. Kretali smo se u kolini, jedan za drugim a suvozač je bio neko iz redakcije. Staza je bilo lepo obeležena, nije bila mnogo zahtevna, na nekim mestima je bilo blata i koje tanje drvo koje ove mašine nisu ni osetile. Voznja je trajala pola sata, a posle toga su se menjali članovi timova. Svi su izašli sa na licu i mislim da je svako imao u džepu više od 25000e, koliko košta najeftiniji, vratio bi se kući sa jednim Jeep-om!

Posle toga smo tražili izgubljeno blago koje nismo našli zbog kiše koja je počela da pada, ali kada se malo smirilo nismo propustili paintball koji nam je još malo podigao adrenalin

Sve u svemu, lep događaj koji će ostati u lepoj uspomeni!

Comment

Working...
      X