UPOMOC !!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • kwisko
    CBC Veteran
    • 14.04.2008
    • 124
    • bg

UPOMOC !!!

Pre svega pozz svima ... Nov sam ovde i imam mali problem vozim 626 87 hatch (5 vrata) auto sam kupio sa razbijenim stop svetlima ... problem je u tome sto nemogu da ih nadjem aleksandar ih nema vinogradska ih nema ... Ima ih otpad u borci ali trazi 35e po komadu .... dakle ako neko zna gde mogu naci stop svetla ili ako ima da ih proda po nekoj razumnoj ceni neka me kontaktira ... unapred hvala
  • RedboX
    CBC Senator XXL
    • 28.11.2006
    • 1537
    • Novi Beograd

Tesko da ima razumne cene , za moju su stop svetla oko 110eur zamenska ali pogledaj deo sa adresama prodavnica i otpada mozda nesto iskopas
    I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...

Comment

• Vocko
      CBC Senator XXL
      • 25.04.2005
      • 4556
      • nBGd

Nazalost Desko ima skoro sve za svaki auto i zna da nema niko drugi, pa tome prilagodjava cene... Pokusacu da nadjem telefon od jos jednog coveka koji drzi otpad, posto mi je neko bacio ceduljicu koja je bila pored stola.

Comment

• kwisko
        CBC Veteran
        • 14.04.2008
        • 124
        • bg

hvala na trudu i posebno nekome od vas koji je ostavio br otpada u mladenovcu covek ima i dao mi oba za 20 e

Comment

• Vocko
          CBC Senator XXL
          • 25.04.2005
          • 4556
          • nBGd

Molim te napisi telefon doticnog gospodina.

Comment

• bakara
            CBC Senator XXL
            • 29.01.2005
            • 977
            • nBGd

Originally posted by RedboX
            Tesko da ima razumne cene , za moju su stop svetla oko 110eur zamenska ali pogledaj deo sa adresama prodavnica i otpada mozda nesto iskopas
            Koliko znam zadnje stopke su za nase mazde 7000 din kod aleksandra
            pozdrav

Comment

• kwisko
              CBC Veteran
              • 14.04.2008
              • 124
              • bg

Originally posted by Vocko
              Molim te napisi telefon doticnog gospodina.
              DELOVI, Opel Kadett, Astra F, Askona A, VW Golf II, Golf I, Passat B3, Renault Clio, Fiat Tempra, Ford Sierra dizel, Mazda. Autootpad Miki. Mladenovac 064/195-0833

Comment

• kwisko
                CBC Veteran
                • 14.04.2008
                • 124
                • bg

Originally posted by bakara
                Originally posted by RedboX
                Koliko znam zadnje stopke su za nase mazde 7000 din kod aleksandra
                problem je sto aleksandar ima samo za sedan varijantu a meni treba za hatch , a velika je razlika medju njima jer je u pitanju model 86-87

Comment

Nije, imam ja dva para polovnih, i za sedan i za 5 vrata, samo nisam video post na vreme..

Sedanka je ravna svetla, a hatch ima krivu, posto ima peta vrata..Mrzi me da kacim sliku, ali zna Kwisko na sta mislim....

Comment

• bakara
                    CBC Senator XXL
                    • 29.01.2005
                    • 977
                    • nBGd

@trio
                    ti imas delove i za mazde?
                    pozdrav

Comment

• kwisko
                      CBC Veteran
                      • 14.04.2008
                      • 124
                      • bg

Originally posted by bakara
                      @trio
                      ti imas delove i za mazde?
                      heh sram te bilo vozis mazdu a neznas da je trio radnja za japance i koreance

Comment

• kwisko
                        CBC Veteran
                        • 14.04.2008
                        • 124
                        • bg

Originally posted by TRIO_driver
                        Nije, imam ja dva para polovnih, i za sedan i za 5 vrata, samo nisam video post na vreme..

Sedanka je ravna svetla, a hatch ima krivu, posto ima peta vrata..Mrzi me da kacim sliku, ali zna Kwisko na sta mislim....
                        ...
                        da to je ta sitna razlika koja pravi razliku u ceni hatch ima krivu spolja na unutra od negde polovine cini mi se ... dugo nisam video auto ... hebi ga daleko garaza i kompresor ... trio cisto hipoteticko pitanje ako mi kojim slucajem ove ne odgovaraju (nisam ih video uzeo na slepo ) koliko trazis za par ? Ali pazi i kupejka isto ima krivu , slicna je ovm samo sto je cela lampa sira i spoljnjem delu ima ostre a ne blage ivice pa da nebude da ako mi nedaj boze zatrebaju zaglavim kod tebe a onoo od kupea

Comment

Posto se ja ne bakcem sa polovnim delovima, prerastao sam to(ovo je nesto od davnih dana), dacu ti za istu cenu kao i ove koje si nasao, znaci 20 evra, i nosi...Mada, sumnjam u kakvom su stanju, jer to je prejeftino, realno je 30 evra za oba, a 20 evra kom.

A gledacu da ti islikam, znam sta te buni, ovo su za 5 vrata, iz razloga sto imam dve GC u delovima, limarija skroz, a to su stop svetla sa njih, jedno je sedan, a drugo 5 vrata...To sam davno dobio od drugara i stoji tako i hvata prasinu..

Ukoliko se odlucis, ti mi javi, ja cu to slikati, poslati ti na mail, da se ne cimas za dz, ako te ne zanima..Jer, polovno je polovno, tu nema reklamacije, a ne bih da imam posle problema da sam ovakav ili onakav..Znaci, vidjeno i sam odlucujes..

Kwisko, tebe brine da nisu ovakve:

zato sto ti trebaju ovakve:

Jesam u pravu?

Comment

• kwisko
                            CBC Veteran
                            • 14.04.2008
                            • 124
                            • bg

Bas tako .... sto VOLEM kad ljudi ZNADU o cemu pricam ... javim ti za par dana sta se desava u nekoj frci sam ( citaj zenim se 1. maja ) pa necu biti u bg-u par dana.

Comment

Citirao si me, ali sta si hteo da kazes...

Comment

Working...
                              X