Pre svega pozz svima ... Nov sam ovde i imam mali problem vozim 626 87 hatch (5 vrata) auto sam kupio sa razbijenim stop svetlima ... problem je u tome sto nemogu da ih nadjem aleksandar ih nema vinogradska ih nema ... Ima ih otpad u borci ali trazi 35e po komadu .... dakle ako neko zna gde mogu naci stop svetla ili ako ima da ih proda po nekoj razumnoj ceni neka me kontaktira ... unapred hvala
UPOMOC !!!
Collapse
X
-
Originally posted by RedboXTesko da ima razumne cene , za moju su stop svetla oko 110eur zamenskaali pogledaj deo sa adresama prodavnica i otpada mozda nesto iskopas
pozdrav
Comment
-
-
Originally posted by bakaraOriginally posted by RedboXTesko da ima razumne cene , za moju su stop svetla oko 110eur zamenskaali pogledaj deo sa adresama prodavnica i otpada mozda nesto iskopas
Comment
-
-
Originally posted by TRIO_driverNije, imam ja dva para polovnih, i za sedan i za 5 vrata, samo nisam video post na vreme..
Sedanka je ravna svetla, a hatch ima krivu, posto ima peta vrata..Mrzi me da kacim sliku, ali zna Kwisko na sta mislim....
da to je ta sitna razlika koja pravi razliku u ceni hatch ima krivu spolja na unutra od negde polovine cini mi se ... dugo nisam video auto ... hebi ga daleko garaza i kompresor ...trio cisto hipoteticko pitanje ako mi kojim slucajem ove ne odgovaraju (nisam ih video uzeo na slepo ) koliko trazis za par ? Ali pazi i kupejka isto ima krivu , slicna je ovm samo sto je cela lampa sira i spoljnjem delu ima ostre a ne blage ivice pa da nebude da ako mi nedaj boze zatrebaju zaglavim kod tebe a onoo od kupea
Comment
-
-
Posto se ja ne bakcem sa polovnim delovima, prerastao sam to(ovo je nesto od davnih dana), dacu ti za istu cenu kao i ove koje si nasao, znaci 20 evra, i nosi...Mada, sumnjam u kakvom su stanju, jer to je prejeftino, realno je 30 evra za oba, a 20 evra kom.
A gledacu da ti islikam, znam sta te buni, ovo su za 5 vrata, iz razloga sto imam dve GC u delovima, limarija skroz, a to su stop svetla sa njih, jedno je sedan, a drugo 5 vrata...To sam davno dobio od drugara i stoji tako i hvata prasinu..
Ukoliko se odlucis, ti mi javi, ja cu to slikati, poslati ti na mail, da se ne cimas za dz, ako te ne zanima..Jer, polovno je polovno, tu nema reklamacije, a ne bih da imam posle problema da sam ovakav ili onakav..Znaci, vidjeno i sam odlucujes..
Kwisko, tebe brine da nisu ovakve:
zato sto ti trebaju ovakve:
Jesam u pravu?
Comment
-
Comment