Zanima me da li pasu felne od golfa II na moju BG, da li je neko imao slicnih iskustava, posto mogu da nabavim fine felnice sa jednog golfa povoljno, i da li uopste to da radim?
savet u vezi felni
Collapse
X
-
E hvala na objasnjenju Vocko, ne baratam ti ja sa tim komplikovanim izrazima....
Inace centralni promer felne je 56 mm, ako sam dobro izmerio,a ET je na ovim felnama 45.
A bas sam razmisljao za te biksne, gde to mogu da nabavim, ne znam dal se to narucuje da neko napravi, ili ima standardizovano..Mada ne znam ljudi kako je kod vas, kod mene imaju brezoni na glavcini za srafove, a srafovi su konusni pa i oni ucentriraju felnu, al opet nije to to...
Ako neko zna nesto o tome, gde moze da se nabavi i to, nek poUstuje.
Comment
-
-
-
Originally posted by UkiMazdaE hvala na objasnjenju Vocko, ne baratam ti ja sa tim komplikovanim izrazima....
Inace centralni promer felne je 56 mm, ako sam dobro izmerio.
A bas sam razmisljao za te distancere, gde to mogu da nabavim, ne znam dal se to narucuje da neko napravi, ili ima standardizovano..Mada ne znam ljudi kako je kod vas, kod mene imaju brezoni na glavcini za srafove, a srafovi su konusni pa i oni ucentriraju felnu, al opet nije to to...
Ako neko zna nesto o tome, gde moze da se nabavi i to, nek poUstuje.
Comment
-
Comment