Trazim sajt(ove) s detaljnim opisima modela. . .

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Next
    CBC Član
    • 11.12.2006
    • 48
    • Beograd

Trazim sajt(ove) s detaljnim opisima modela. . .

Imam jedno pitanjce za sve prisutne

Da li moze neko da mi navede sajt(ove) gde mogu pogledati "kataloske" performanse svih modela automobila raznih proizvodjaca. Dakle, buklvalno mi trebaju karakteristike zeljenog modela popakovano u tabeli, tipa koliko trosi goriva u gradu, kombinovano, otvoreno, medjuosovinsko rastojanje, tezina vozila itd. Nasao sam samo 1 sajt, al nemaju podataka o potrosnji.

U fazii sam menjanja automobila, pa bi zeleo sve da stavim na papir...

Hvala unapred svima i izvinjenje ako se ponavlja ovo pitanje (ja ga pretragom nisam nasao ).
    Ulice su brze pa smo i mi brzi...
  • overspeed
    CBC Senator XXL
    • 24.05.2005
    • 2779
    • Kosovska Mitrovica

Za opise, testove, multimedijalni materijal i sl. pogledaj npr.:

Parkers is the UK's most-trusted site for reviews of new cars and used cars, plus car buying advice, free valuations, cars for sale, and car leasing deals

Read expert car reviews, find great deals or get the latest automotive news and advice

Za detaljnije podatke i specifikacije npr.:

www.carfolio.com/specifications

Ameri su po ovom pitanju daleko detaljniji i imaju daleko "jache" online web adrese, prave enciklopedije, ali slaba nam vajda od toga jer 95 % od automobila koji su tamo predstavljeni ovde nisu ni bili u prodaji, bar ne sa onakvim izborom motora, osnovne i dodatne opreme itd.

"Udri" malo po gugle-tu, ima toga...
    http://www.bmw.tv

Comment

• Next
      CBC Član
      • 11.12.2006
      • 48
      • Beograd

Fala za linkove , ja sam "izguglao" od tih korisnih jedino http://www.parkers.co.uk/ . . .
      Ulice su brze pa smo i mi brzi...

Comment

• Semi
        CBC Veteran
        • 04.03.2008
        • 192
        • Smederevo

Probaj na www.carfolio.com
        Ima dosta...

Comment

Working...
        X