privremeno oduzeto vozilo radi provere broja sasije

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • neeil
    CBC Početnik
    • 20.04.2008
    • 5
    • subotica

privremeno oduzeto vozilo radi provere broja sasije

Potrebna mi je pomoc, ukoliko neko nesto zna ili pak ima iskustva...naime kupio sam auto pre 4 meseca i odmah prosao granicni prelaz i prosao proveru, na povratku sada pre par dana auto mi je oduzet na istom prelazu zbog navodnog sumnjivog broja na sasiji, cekam proveru istog, za koju mi je receno da ce biti za par dana jer se ta ekipa strucnjaka ili vestaka nalazi na 20km u stanici pored doticnog mesta... zanima me koliko obicno traje ta provera broja sasije i da li policija ima pravo da drzi moj auto dosta dugo, jer ja u suprotnom nemogu izvuci svoje pare kod prodavca sve dok ne dobijem tu potvrdu da je auto nelegalan...hvala na odgovoru!
  • Kanarinac
    CBC Senator XXL
    • 08.10.2004
    • 2870
    • BG,Weedikovac

Imaju pravo da drzhe auto 90 ili 45 dana nisam 100% siguran.U principu sad ti ostaje da chekash samo.Jesu ti slikali auto kad su ga oduzimali ili ne?

I love my

Comment

• neeil
      CBC Početnik
      • 20.04.2008
      • 5
      • subotica

nisu ga slikali znaci da mogu da ga ocerupaju jel...to se inace desilo u odzacima blizu sombora pa se ocekuje ekipa iz PU Sombor koja ce pregledati broj sasije, policajac koji je oduzeo auto reko mi je da ce za par dana doci ta ekipa i pregledati auto, naravno da je meni to i interesu da se obavi sto brze...stvar je u tome sto sam cuo da oni to znaju da oduze sto bi mi zakomplikovalo zivot jer lik ne zeli da mi vrati pare bez potvrde da je auto oduzet

Comment

• 24v
        CBC Senator XXL
        • 11.12.2004
        • 479
        • Beograd, Karaburma

90 dana je ispravno! Jeb im mamu!
        I Drift not because it is a quicker way around a corner, but the most exciting way!

Comment

• fantom
          CBC Senator
          • 24.06.2005
          • 218
          • Subotica
          • Fiat 500, StreetKa

Pozdrav za komsiju...
          Ti Somborci su stvarno fanatici, cimaju ljude nenormalno...slusao sam dosta prica slicnih tvojoj...
          A sta se sve kod njih u So opstini vozi to je cudo...
          Btw.Koji je auto u pitanju...
          Old school...

Comment

• neeil
            CBC Početnik
            • 20.04.2008
            • 5
            • subotica

golf 4 je u pitanju a za njega sam dosta i para riknuo...ebi ga sad

Comment

• neshaoct
              Banovan
              • 18.08.2007
              • 1754
              • Beograd, Rakovica

Originally posted by neeil
              ...lik ne zeli da mi vrati pare bez potvrde da je auto oduzet
              Nece ti ni vratiti pare, sve dok Policija ne utvrdi ''ispravnost'' auta...
              Sto da ti vrati pare, ako se ispostavi da je auto ok...
              To sto su ti ga oduzeli zbog provere, ne znaci da nesto sa autom nije u redu...

Jedino ako ti vec ''ocekujes'' da ce ti reci nesto tako...

Comment

• neeil
                CBC Početnik
                • 20.04.2008
                • 5
                • subotica

u pravu si ako je auto regularan... ali u medjuvremenu ja cu ostati bez para i auta a ko zna koliko ce trajati proces provere, da li neko pouzdano zna ili je imao iskustva

Comment

• TETAK
                  CBC Senator XXL
                  • 30.09.2004
                  • 3034
                  • Čačak, Srbija

Rok za proveru vozila je 90 dana!
                  Razlog za proveru je sumnja u ispravnost id. brojeva na vozilu.Pretpostavljam da je policajcu već bilo nešto sumnjivo čim je ušao u postupak.To što neko ranije nije uočio problem ništa ne znači.Dešavalo se da auto bude nekoliko godina uzastopno registrovan, a da se problem tek kasnije otkrije.Preporučujem da kada ste u dilemi uvek bacite par hiljadarki u izvršite proveru auta preko stručne ekipe AMS jer ćete tako najjeftinije proći!
                  Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• neeil
                    CBC Početnik
                    • 20.04.2008
                    • 5
                    • subotica

da mi je sad uraditi tu proveru u AMS-u...ma nema mi druge osim cekati potvrdu o regularnosti ili ne jer nemam dokaz o bilo cemu

Comment

• Kanarinac
                      CBC Senator XXL
                      • 08.10.2004
                      • 2870
                      • BG,Weedikovac

Meni su oduzimali auto stajao je vishe od mesec dana kod njih,jer kao ovog veshtaka je mrzelo da sva kola odjednom proveri nego je dolazio 100 puta.
                      Nisu ga isto tako slikali i kad sam ga dobio nazad bilo je udareno krilo.eto tako.

I love my

Comment

Working...
                      X