Nissan Silvia s12

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • HEMI 426
    CBC Senator XXL
    • 23.12.2005
    • 1833
    • Novi Sad -United States of Liman

ej Lale, zar nisi ti ono alfista?

Comment

• skyline
      CBC Senator XXL
      • 31.07.2007
      • 3149
      • Cacak

bio, dok nije progledao
      Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• QV lale
        CBC Senator XXL
        • 09.11.2005
        • 734
        • Zrenjanin (klek)

Naravno druze da jesam Imam Alfi ja dovoljno...i mnogo sam veci alfista ,od nekih tamo,ali dobro..Nego sto da ne.Probam malo i Japance...Jako me privlace njihovi kupei...turbo,twin cam i ostalo.. ti nemoras kometarisati.. Poznat mi je tvoj stav o njima , Iskreno ocekivao sam te sa nekom informacijom tipa ,,Eee ima jedna s12 tu i tu,u takvom i takvom je stanju" Mislim ko ce znati ako ne Hemipedia
        Originally posted by Sheta_Junior
        ...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...

Comment

• HEMI 426
          CBC Senator XXL
          • 23.12.2005
          • 1833
          • Novi Sad -United States of Liman

hehehe, iskreno, bas sad pokusavam da se setim da li sam neku vidjao po gradu, mora da jesam ali nisam zapamtio a ako vidim, javljam...ipak ti je ns daleko blizi nego kosjeric

u svakom slucaju, razumem da hoces da prosiris automobilske vidike ( sto je uvek za postovanje ), to sto ih prosirujes na istok mi malo skripi ali boze moj...
          zar nije AE 86 interesantnija za to sto bi ti hteo od S12?

Comment

• QV lale
            CBC Senator XXL
            • 09.11.2005
            • 734
            • Zrenjanin (klek)

Ma ja samo hocu da je Japanac!Da je onaj klasican Japanac!'naci da ima obrtomer do 9.000,moze i 8.000..da mu na dekli pise ili turbo ili twin cam..ili DOHC da je coupe... jbg. Ima nesto sto me privlaci u svemu tome...Stavio sam Silviu jer sam nju nasao i bas mi se svidela,ali rado bih uzeo i AE86,ali sta da radim kada ni njih nema...
            Evo ukratko koji mi se modeli svidjaju:

Nissan Silvia s12
            Toyota Celica 3gen.
            -ll- 4 gen.
            Toyota Corolla AE86
            Toyota Mr2 1gen.
            -ll- 2gen.
            skyline,300zx,supra,to je mislim glupo pisati..ovo je nesto sto bi mogao finansijski da ispratim...
            Mozda i supra mk 2,koja je ista kao Celica 3gen. ali mi je kocnica kubikaza...

Comment

• skyline
              CBC Senator XXL
              • 31.07.2007
              • 3149
              • Cacak

Originally posted by QV lale
              .
              Mozda i supra mk 2,koja je ista kao Celica 3gen. ali mi je kocnica kubikaza...
              DOOOOONT
              upravo pomenuta kubikaza, a i potrosnja
              Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• QV lale
                CBC Senator XXL
                • 09.11.2005
                • 734
                • Zrenjanin (klek)

Ma znam...Supru sam cisto onako stavio...ali to mi se nikako nebi isplatilo..za njenu registraciju i + potrosnju bi opusteno mogao da vozim S13...ili da sredim s12 do pijacnih poslastica...nju sam naveo samo zato sto mi se svidja...
                Najlakse od gore pomenutih bi mi bilo da nadjem Toyotu Celicu 4gen. nje bas ima...i sto se tice delova i papira...A i to bi mi bilo najispaltivije...

Comment

• skyline
                  CBC Senator XXL
                  • 31.07.2007
                  • 3149
                  • Cacak

ali Celica je FWD

nego, kad pomenuh ortacim Kosjeric, pade im na pamet da nismo odavno isli tamo da pijancimo, pa se mozda desi da odemo sutra uvece

Comment

Celice bas ima, ali nista u kopiji, jedan moj kupac je imao sudar od napred, i treba da menja pola auta, i ispalo da samo hladnjak moze kopija, sve ostalo original, znaci preko 312.000 dinara je bio ceh...

A ona ti je najcesca, da mozes da krpis...

Od svih tih, Celica 3 gen da upada tu, ali vidim ti hoces RWD+turbo...Skupa igracka, treba proveriti koliko je to SOLIDNO stanje kod te iz Kosjerica..

BTW, HCS clan DEXX je iz Kosjerica, nije na forumu dugo, ali posaljite mu PM..

Comment

• QV lale
                      CBC Senator XXL
                      • 09.11.2005
                      • 734
                      • Zrenjanin (klek)

@skyline- Znam... Fwd...nije to to...to je minus..ali plus je sto mogu da lakse nadjem delove,mnogo lakse...vec sam pozvao par telefona...ali opet minus je sto su sve toliko razjebane,da je to strasno..svaka je kriva kao kifla...ovaj jedan vadio turbinu,ovaj drugi ubacio neki drugi motor,ovaj treci nema pojma sta mu je ispod haube..mislim da bi mi trebale 3 da sredim 1 da bude kako treba...
                      I sto se Kosjerica tice -Idite sutra da pijete,ali nemoj da zaboravis da se raspitas

@trio- Ako bi se odlucio za Celicu,a jos smo daleko od svega toga,morao bi da dovucem stranca!Mislim da nema vajde krpiti za napaljenim klincima i ostalima koji su se izivljavali nad njom...Prevrnuo sam oglase i nasao sam sve i svasta...mislim da bi mogla dobra kombinacija da se napravi,samo kada bi bio pazljiv...ima zaista mnogo stvari za Celicu..od papira,do skoljki,motora,stranaca...
                      I ono- nije bas da MORA da bude Rwd + turbo...
                      Iskreno ,voleo bi da malo zabacujem guzu uz zvuk blow off valve-a,ali boze moj...moze da prodje i celica,ali samo ako je 2.0 16v GT-S ili josh bolje 2.0 16v turbo... =]
                      Poslacu sad Dexxu PM,pa ono...kad vidi ,neka mi javi...jos ako ode Skyline do kosjerica onda cu imati dobru sliku sigurno...

Comment

Najcesce ces naci Celice sa 1.6 i 2.0 motorima, 2.0 turbo 4x4 je dosta redji, tu je upala i ona Carlos Sainz edition, i ta izgleda brutalno, bas kao prava rally kopija..

Iskreno, meni ovaj S12 deluje krs, mozda bolje S13, koliko god ti gadno izgledalo..

Ima jedna AE86 blizu NS, bila na servisu kod jednih likova pre jedno mesec dana, tablica je NS-256-XXX, znaci to ti je Vojvodina, Becej, itd..

Treba joj ulaganja, ali nije prevelik grob...Ej, pa ja imam jedan volan od AE86 u odlicnom stanju...

Ima i par Supri, ali 3.0....da se smrznes...

MR2 su retke, ima ih par koje sam vidjao, i svi furaju isti fazon, Ferrari znak bocno i nazad, i jedan mi je vlasnik rekao da prolazi fazon...

Prva generacija je redja, uglavnom su novije u pitanju...

Comment

• QV lale
                          CBC Senator XXL
                          • 09.11.2005
                          • 734
                          • Zrenjanin (klek)

Nebi nikada uzeo celicu 1.6..sta sam onda uradio?Niti je Rwd,niti ima snage...to mi dodje isto kao da uzmem neki nissan sunny...a taj 2.0 ima u 2 varijante bez turba..jedan ima 125hp a drugi ,jaci ima 150hp..a razlika u ubrzanju i maksimalnoj brzini je jako mala...E i da ima onaj 1.6 sto ima istu snagu kao taj slabiji 2.0 ,sad sam se setio...isto 125hp..mislim bas bzv. Najbolje bi mi bilo da nadjem onda taj 1.6 od 125hp a ne 2.0 od 150hp..razlika je u snazi velika,ali po performansama nije..ali opet taj FWD Tu bi najaci pos'o bio Toyota Celica 2.0 GT four (4x4) 185hp i cao... Ali tu mi negine robija...nedaj boze tu nesto da otkaze...mslim da bi mi se zajebancija sa japancima pretvorila u agoniju..
                          Ma ni meni taj s12 neizgleda bas reprezentativno...kao da ga je jedan vlasnik cuvao i brinuo se o njemu,a drugog da je boleo tuki za sve...mada..opet 20godina je to..mozda nebi trebao ni bolje da ocekujem...meni se jako svidja.. mislim uopsteno na s12 i on ima bas sve to sto ja zelim.RWD + turbo! Ideeemo zezanje... ako nadjem jos jedan onda cu verovatno da odem sa ponudom od 1100,1200E .Nedam vise!Registrovao sam se na hr. forum i video sam onako na brzinu da imaju 2 komada...Ccc...ovaj jedan ima grbu ogromnu na haubi ,tipa Impreza,samo sto je ova po sirini i duzini mnoogo veca..i na njoj pise ,,turbo" bas sexy! Taj je verovatno CA18DET...Videcu sta mi oni kazu u vezi toga...koliko je to skup sport....
                          A taj S13 sto si rekao za delove valjda,ajde ako hoces pusti mi p.m sa detaljima da vidimo kako sa tim stoje stvari...
                          Supre su sve u odlicnom stanju ,sto mi nikako neide u glavu...valjda su bile skupe,pa su imale i vlasnike normalne,nemam pojma..Eto u ZR ima jedna,kao casa!nigde cuknuta,sve na svom mestu,utegnuta i vozi je cicica od 50 i kusur godina...Vrh mi je kad prodje pored mene ,pa kad je malo potegne ,a zvuk kao v6 od alfe...jedino mu fali blow off da upotpuni sve to.. =]
                          Bila je jedna mr2 u zr. prodavala se,ali nisam bio nesto zainteresovan za sve to...A i one su najcesce lesevi poput celice...

Comment

Carlos Sainz je sa 205 ks...

Ta S13 koju sam pominjao, samo sam cuo, tj. mogu da ti dam kontakt, pa da proveris, u NS se voza 5-6, i jedna se zestoko sprema za drift, a druga je isto tu negde..Pitaj decka pod nickom BMW 325i, on ima 200SX, i zna verovatno gde ima jos jedna za delove..

Drugo, ako vec si zapeo za S12, listajuci ovu temu, decko je vozio takav auto, a sad je presao na Toyotu Corollu AE86, pa mozes njega da pitas za iskustva..

Pogledaj u ovoj temi, ima sedam strana, pa sad moras da iscitas, dok ne dodjes do posta gde pominje da je vozio S12...

Comment

• QV lale
                              CBC Senator XXL
                              • 09.11.2005
                              • 734
                              • Zrenjanin (klek)

Ma puna mi je glava informacija...neznam vise gde udaram

S13 cu ostaviti za malo kasnije,ali opet thanks ,nista bez tebe!
                              Nasao sam u temi koju si mi dao lika koji je vozio tu s12...poslao sam mu p.m! Eto!Ipak sam bio upravu!MORA u Bg da ima makar 1 Silvia!!Mora!

Comment

• skyline
                                CBC Senator XXL
                                • 31.07.2007
                                • 3149
                                • Cacak

evo ih specifikacije
                                veoma fine brojke

http://www.carfolio.com/specifications/ ... ?car=10637

Comment

Working...
                                X