Vidiš kako su fini....!
Fiksne kamere za snimanje brzine
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Da malo dignem temu...
Da li su u funkciji one fiksne kamere za prolazak kroz crveno?
Bila je ranije koliko znam u Juznom Bulevaru jedna takva (znaci samo kamera zelenkasta na stubu nekom stoji, bez onog display-a sto ocitava brzinu) i ima jedna kada se ide bulevarom oslobdjenja ka jajncima pa se ne skrene desno za trosarinu nego se produzi pravo, dolazi se do male raskrsnice sa tramvajima i ima kamera ta fiksna postavljena (barem ja znam samo za te 2 verovatno ih ima jos.
Pre jedno 3 nedelje... kretao sam se tim pravcem (inace non stop prolazim tuda jer mi blizu firma) i ko za baksuz zurio, jos se potrefilo da se slepuju dvojca i idu 20 na sat i ja i jos jedno dvoje kola krenemo u obilazak pre te raskrsnice zapocet na isprekidanoj liniji medjutim u tom trenutku se pali zuto ovaj ispred mene prolece i posle 1-2 sec ja... 90% sam siguran da sam proleteo kroz crveno.. i tek kada sam proleteo setim se da tu ima kamera...
Da li su u funkciji uopste te kamere ili samo stoje tako, da znam da li da strepim da ce da mi posalju koverat ili ne... ?
P.S. Inace juce je stiglo meni i kevi da podignemo u posti preporucenu posiljku (nije uspela dostava na kucu) a inace auto koji sam vozio se vodi na kevu, mada da je to vezano za taj prolazak, pretpostavljam da bi njoj samo stiglo otkud oni znaju ko je vozio auto.
Comment
-
-
Originally posted by Djukaima jedna kada se ide bulevarom oslobodjenja ka jajncima pa se ne skrene desno za trosarinu nego se produzi pravo, dolazi se do male raskrsnice sa tramvajima i ima kamera ta fiksna postavljena (barem ja znam samo za te 2 verovatno ih ima jos.
Znam da se nekad ranije uključivalo snimanje na njima kada se pali žuto pre crvenog.
In those early days the Golf only had one serious rival - Ford's XR3, which was just as fast and handles just as well. It was the same size as a Golf, and about as a same price, but the drivers - they were completelly different...
Comment
-
-
Re: Fiksne kamere za snimanje brzine
Pa da li je neko ikada dobio kaznu za prolazak kroz crveno, a da ga je samo snimila kamera. I koja(kakva) je kazna u tom slucaju (oduzimanje dozvole + novacana ili...).
Druga stvar, kazna za prelazak kroz crveno se pise vozacu koji je to ucinio, a ne vlasniku automobila. Kako ide vestacenje povodom toga ko je vozio???
Comment
-
-
Salje se poziv vlasniku vozila, on daje izjavu ko je vozio, pa se vozacu pise prijava.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Recimo ja vozim auto majke koja nema vozacku? Ukoliko nemogu da dokazu ko je vozio (da jasno vide snimljenog vozaca) e onda imamo problem. Moja majka nije vozila jer nema dozvolu....
Comment
-
Comment